Copilasi de iulie-august 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello!

fiind in urma rau, dar rau, vin cu viteza de cu toate felicitarile ce trebuia sa vi le transmit pt zile de nastere, onomastici, nasteri de bebe, aniversari de bb, si ma simt oarecum nasol, am pierdut "caruta"...tot ce mai pot face e sa va urez un calduros La multi ani si numai bine tuturor si mici si mari!

eu am dezvoltat o dependenta, aia de , pe langa aia pt dulciuri si paine calda, ca tot ne-am luat masina de paine
ba colac peste pupaza m-am pus sa fac carnita de prajita pusa la borcan in unsoarea ei...oare unde mi-o fi capul? faza buna e ca deocamdata nu mananc porceste, ciugulesc cate putin si nu tot timpul, dar imi place sa gatesc. Dupa ce termin o tura de gatit sunt atata de satula, cred ca numai de la aromele din bucatarie ma satur.

copiii-s dulci, minuni cu ochisori nu alta, sa-i mananc imi vine de drag, sa le dea D-zeu sanatate !
Au primit foarte multe cadouri si de zilele onomastice si de Mos Nicolae ...de Craciun le-am comadat pe Boowa&Kwala de pe site, ii adora pur si simplu, atat jocurile de acolo cat si cantecelele, stau amandoi si fredoneaza, danseaza asa cum vad pe ecranul compului ca fac personajele. Am mai descoperit niste cuburi de construit, niste carticele cu abtibilduri, niste carticele educative si sper sa petrecem in tihna sarbatorile, ceea ce va doresc si voua de altfel

o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Sint ok..doar ca m-am gindit sa va mai dau o pauza la..postarile mele
Roxa tu vorbesti de raport??? Nu ai zis nika de venirea Mosului...

Eu anul asta nu am mai facut poze, dar am filmat . Aici vedeti cum a venit la noi Santa's brother :

http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/Movies?authkey=mhnEwzaLluM&feat=email#slideshow

ma duc sa citesc ce-ati scris...

Mergi la inceput

Am citit..si vazut poze...
Vazut Giulik si papusa ei...ce mai doua papusi !
Ioana iti sta f bine asa (dar toto as vorbi sprincenele)..vazut si Gorodica in dileme...
Eli super draguti si eleganti ati fost!
Marcelle..sa ne dai de veste...imi aduc aminte...de mos Nicolae a fost conceput Luca...
Lia bien ai revenit!
Robi spor la treaba..
Gabi despre preturi stiu de la arhitecta, din ziare si de forumuri specializate..Bafta in continuare!
Cori sanatate Evei..ai mare dreptate...Europa sufera pt aici treburile nu sint cum trebuie...si nici nu vor fi curind..
Andries si noi avem de 1.5 ani DVD..super inventie!

Mai stiti ceva de Anca?

de ale lui LUca..dupa venirea Mosului...stind pe buda :

Yes...yes! I knew it! I knew he will make it! (in sensul stiam ca o sa reuseasca pina la urma sa vina)

Sau ieri seara la culcare ..eu incercam sa ma catar in patul lui de sus..si el de colo: I think we have to somehow, make you do sport to be smaller

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Va multumesc mult ptr urari !!!!
Va pup pe toate ..
De sarbatorit in club …da ..dar numai prietenii , ptr ca eu am primit cadou .o faimoasa laringita …si mi-am pierdut vocea efectiv ..acum sunt mai bine …si colac peste pupaza a fost si bb cu laringita .. si uite asa ne—am cinstit amandoi cu antibiotice ..
dar prietenilor nu le-am zis nimik si i-am trimis in club ..cu sotul meu ..sa se distreze de ziua mea …
a fost super !!!!
dar las ca imi scot eu parleala !!!!
acum tuseste si Luca ..de fapt ma intreb daca i-a trecut de ultima oara ..asa ca am cumparat un aparatde aerosoli ...si facem aerosoli cu flixotide ...
daca trec de iarna asta cu bine...si nu ma duc cu capul ...e ok !!!
binenteles ca iar am ramas in urma cu cititul ...cu poze... nu am mai apucat sa intru de o sapt ...dar azi am vrut sa-mi impartasesc bucuria cu voi ..asa cum fac de aproape 5 ani incoace ...

Felicitari Vrabiutooo ptr mica printesa ...Sa fie sanatoasa , mancacioasa si necolicioasa ... asteptam poze frumoase cum numai voi stiti sa faceti !!!!

Mergi la inceput

He,he..spune drept.. stiai ca nu pot sa ajung si de aia nu ai fost ,nu?

Sanatate multa tie si piticilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

da, dar la vara ne vedem in Bamboo

Mergi la inceput

Bamboo zici? Nu trebuie sa ..ai eticheta de VIP?...asa putea sa ma recomand..KIM de pe DC? Cum nu ma stii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Deci pana la urma Marcela a nascut pe 4 Dec??? (ca ii recomandasem ziua)

Felicitari Marcela, Sa fiti cu totii sanatosi si plini de fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata doamnelor
Simonel, asa, laringita? pai si ce, nu puteai sa te duci? ca oricum nu se aude nimeni cu nimeni in club anyway inca o data la multi ani! (sper ca saptamana asta sa trimit cd-ul, scuze intarzierea pls da am fost cam daramata de treaba zilele astea )
Oliv ahahahhaha "I knew he will make it". deci mos nicolae e fratele lui mos craciun? moama ce lipsa am avut, copchilu m-a intrebat asta si io am zis ca nu... fraiera de mama!! io ce raport sa dau despre Mos....copchilu a primit un power "angel" (hahahah se vede ca habar nu are de ei, e doar moda de la gradi ca desenele nu le-a vazut niciodata [:D) si statia orbitala a lui Wall-e. si dulciuri.
cel mai misto a fost ca vorbea cu sora-mea la telefon si ii spune "au primit si mama si tata cate o ciocolata cu menta... da e cu frunze!!!" (ca era vorba de www.supremegroup.ro/en/img/produse/anidor/euphorie_a_la_menthe.jpg" target="_blank">asta )
Marcelle imi pare rau ca nu prea sunteti ok cu gatul. sper sa treaca mai repede.
ma apuc de trebi.. sa avem o zi buna de tot!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!

Trec repede pe aici - in primul rind sa-i urez si eu Simonei, chiar daca cu o zi intirziere - LA MULTI ANI! Sa fii fericita!

In plus am pus si poze - citeva sunt de la petrecerea de Craciun de simbata:
http://good-times.webshots.com/album/569132536pjUskT

Va pup si mai revin mai incolo daca pot...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput