Al patrulea Craciun la batranii nostri- un succes
Raspunsuri - Pagina 4
kindra spune:
Data de 21 suna foarte bine si pentru mine.
Credeti ca ar fi frumos sa vin cu cativa colegi de servici sa le si cantam niste colinde? Noi ne-am pregatit anul asta, am infiintat un cor pentru angajatii firmei noastre.
Nu promit nimic, insa as putea sa ii intreb si pe colegii mei de cor daca pot veni. Ma gandesc ca ar fi o surpriza placuta pentru batranei.
Haideti sa ne gandim..poate le facem si un program artistic
larissa_79 spune:
ralu, daca adresa e a ta las-o pe pm la cine are nevoie sau mai bine deloc. Nu o da aici... multi oameni cu probleme sunt pe net si nu e bine sa te expui, pe tine si familia.
eu voi depune banutii direct in cont. Mi-as dori mult sa merg si eu insa, pe 20 plec din Bucuresti. Pe 21 la ce ora se merge? Cati batranei sunt acolo? Asta ca sa imi fac o idee si despre cati banuti trebuie trimisi.
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
ralualexandrei spune:
Kindra ar fi un gest foarte frumos din partea voastra sa veniti sa le cantati colinde.
Larrisa iti multumesc pt grija
Sincer nu stiu clar cati batranei sunt,astept inca sa ma sune Bugy,insa daca ea nu are timp o sa vorbesc eu cu directoarea.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Happiness_4_us spune:
Raluca, am notat si eu adresa si o sa trimit banuti cum ajung in Ro, asta saptamana viitoare sigur!
pentru sufletul tau mare si gestul minunat pe care il faci!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Yaia spune:
Mie mi s-a multumit de initiativa, dar nu mi-a spus nimeni daca sa mai trimit felicitari sau nu si cate...si e cam tarziu...dar poate e mai simplu pt. toata lumea sa trimit ceva banuti...mai astept pana marti...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
buggy spune:
Scuze, scuze pur si simplu nu im vad capul de treburi. 21 e super...
Ralualexandrei imi pare rau ca nu am apucat sa te sun, tot trebuie sa vorbim pana la urma. Pe prima pagina am scris cateva chestii care te-ar putea ajuta.
Trebuie verificat si cu centrul daca e ok data de 21, promit ca luni de asta ma ocup.
Va pup si va multumesc din suflet ca nu ati lasat sa se stinga subiectul"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro
luny spune:
Buggy, ce vesti ai de la centru?...
unde este centrul si cam cati batrani sunt?...
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ralualexandrei spune:
Din cate mi-a scris mie sunt 200 de batrani din care 100 imobilizati la pat.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
ralualexandrei spune:
Incearca sa gaseasca nr de telefon sa vb cu directoarea.
Yaia nu stiam ce sa-ti raspund in legatura cu felicitarile avand in vedere ca nu stiam nr de batrani,imi pare rau,daca doresti in continuare ajuta-ne cum poti
Cloreta spune:
Raluca, am trimis astazi niste banuti in cont. Atat am putut anul asta, mai intreb si pe la job, prieteni si poate mai depun ceva.
Clara
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”