Ajutor...probleme cu vecinu

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Cred ca o reclamatie in scris cu nr de inregistrare ar avea mai multe sanse de reusita. Si daca gasesti si alti vecini sa te sustina si mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

Buna fetelor,am revenit sa va povestesc prin ce am trecut.vecinii mei nu au incetat cu muzica ba din contra parca au inebunit de tot.Ieri au dat muzica la maxim (se auzea pana la parter),dansau de se zguduia plafonul....bun...s-a dus sotul meu la ei sa le spuna sa o lase mai moale,iar ei l-au agresat.A venit politia ,au spus ca nu se duc la ei ca sunt beti si nu au ce sa le faca,si l-au luat pe sot la circa sa faca plangere inpotriva lor.Azi a fost si la IML sa scoata certificat medico legal (dar dureaza 10 zile)...mai incolo nu stiu ce se va intampla....Problema este ca ei sunt pusi pe scandal si amenitari,vecini nu se baga (sunt toti pensionari si au spus ca le este frica sa se puna cu ei).Va intreb ce sa fac?Nu mai pot sa traiesc asa,fetita mea tresare in somn....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

[/quote]

Da-i la Realitatea sau la ziare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Nasol...oricum nu cred ca o sa mai ai liniste cu ei.Cum nu a putut Politia sa nu faca nimic..si te ai lasat asa usor? cheama o televiziune ceva sub pretextul ca politia nu isi face datoria. Sa ii prinda acolo ..sa vezi ce subiect de senzatie ..
Dar ADimistratorul vostru doarme, pe el nu il deranjeaza? Vezi ca acum incep sa se faca sedinte pe bloc, scara si spune problema in fata tuturor. .si faceti o reclamatie pe Asociatia de locatari dand fiecare cu semnatura....
Pe baza certificatului medicolegal fa plangere ptr vatamare corporala si cere daune morale.

Mergi la inceput

barbye administratorul nu a luat nici o masura,spune ca legea nu ne apara deloc si ca trebuie sa-i suportam.Sunt genul de oameni care ameninta (administratorului ia spus ca daca se baga ii da foc la masina),iar politia mi-a spus acelasi lucru,'doamna legea este prea blanda si nu avem ce le face,daca le dam amenda oricum nu o plateste si zace pe la circa financiara'.Credeti-ma am ajuns sa plec cu fetita si sotul din casa la parinti pentru a se odihni copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
politia mi-a spus acelasi lucru,'doamna legea este prea blanda si nu avem ce le face,daca le dam amenda oricum nu o plateste si zace pe la circa financiara'.Credeti-ma am ajuns sa plec cu fetita si sotul din casa la parinti pentru a se odihni copilul.

cum e posibil ca politia sa spuna asta??
dar ei pentru ce sint platiti? sa dea amenzi numai celor care sint disciplinati?
asta e chiar culmea.
fa reclamatie cu nr de inregistrare, cum ti-au zis fetele.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Eu am un mare ghinion la capitolul asta , traiesc cu senzatia ca-i atrag pe acesti "melomani" oriunde ma mut .

Cand locuiam la bloc , aveam un pusti de 15-16 ani care ramanea singur acasa si desigur asculta muzica la volum maxim .L-am atentionat de n* ori sa asculte muzica doar pt el ,dar niciun efect.
Aveam fetita mica si te inteleg perfect ,nu putea sa doarma din cauza basilor
Am sunat si la politie ,iar ofiterul care mi-a raspuns ,mi-a reprosat ca tin linia ocupata pto chestie de gust(io ii spusem ca asculta manele cu volum maxim) asa ca mi-am facut singura dreptate ,scotandu-i siguranta din panoul de pe palier. A stat fara curent pana au venit parintii lui si s-a potolit.

...si m-am mutat la casa ..intr-o zona cu decibeli doar de la trafic, asta pana in vara trecuta cand un "vecin " care sta la 800 m de mine a inceput sa asculte muzica incepand cu ora 2 noaptea .

pe timp de vara nu e nicio placere sa te trezesti cu urlaturile alea de manele de-ti duduie perna .
Am sunat la politie , a sosit imediat,eu si sotul stateam la poarta sa-i dirijam .Din strada se auzea si mai puternic ,insa echipajul ne spune ca zona de unde vine muzica ne le apartine ,asa ca ne ureaza noapte buna si pleaca. Ii credem pe cuvant ,intram in casa ,inchidem geamurile si incercam sa dormim.

A doua noapte ,la fel . Urcam in masina eu si sotul meu si ne ducem catre muzica ,vis-a-vis de sosea ,pe o straduta laterala vedem o casuta cu foaier iar pe terasa vedem niste boxe de 1 m inaltime . Am sunat din nou la politie ,acolo din strada ,i-am inrebat daca se aude bine si la ei si le-am dat adresa corecta .
Cand a sosit echipajul de politie , muzica a incetat.
Cum pleca politia , se auzeau din nou ecourile ... "si acuuuuuum ,nasul mic ,hai,hai,haai
In noaptea aceea ,am sunat de peste 10 ori la politie ,i-am acuzat ca nu aplica legea ,ofiterul imi explica, ca nu are ce face si ca l-a amendat dar daca individul are bani , nu poate face mai mult.

Am aflat in final ca individul este un parvenit cu influenta iar "politia nu se baga" (cele din urma fiindu-mi spuse de un politist ) ..si un emoticon care urla de disperare/

Si acum ,in toiul iernii se aud ecouri de muzica ,doar ca nu ma deranjeaza prea tare dat fiind ca geamurile sunt inchise.

A, si am aflat ca mai multi vecini directi ai lui si-au vadut casele pe motiv de galagie ,insa nimeni nu a avut curajul sa faca o adevarata plangere la politie.

Eu astept din nou vara ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buli

Citat:
politia mi-a spus acelasi lucru,'doamna legea este prea blanda si nu avem ce le face,daca le dam amenda oricum nu o plateste si zace pe la circa financiara'.Credeti-ma am ajuns sa plec cu fetita si sotul din casa la parinti pentru a se odihni copilul.

cum e posibil ca politia sa spuna asta??
dar ei pentru ce sint platiti? sa dea amenzi numai celor care sint disciplinati?
asta e chiar culmea.
fa reclamatie cu nr de inregistrare, cum ti-au zis fetele.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Da, daca nu vrea muschiul lui , nu plateste tot politia mi-a spus
traim in Romania

Mergi la inceput

Sa sti ca si eu am vrut sa ma mut la curte,dar langa casa care vroiam sa o cumpar stateau tot niste melomani.Eu am ajuns la disperare si ce ma enerveaza cel mai tare e ca vecini nu vor sa faca nimic .Stau si ma gandesc ca in tara mea,casa mea nu mai pot trai linistita.alina se pare ca amandoua avem de suferit dupa urma nesimtitilor astia,iar politia....chiar care politie?exista politie in Romania?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bursucelu

Sa sti ca si eu am vrut sa ma mut la curte,dar langa casa care vroiam sa o cumpar stateau tot niste melomani.Eu am ajuns la disperare si ce ma enerveaza cel mai tare e ca vecini nu vor sa faca nimic .Stau si ma gandesc ca in tara mea,casa mea nu mai pot trai linistita.alina se pare ca amandoua avem de suferit dupa urma nesimtitilor astia,iar politia....chiar care politie?exista politie in Romania?

cred ca traim aceleasi sentimente :neputinta ,amestecata cu dorinta maxima de a face ceva ,pentru a trai normal.

Politie exista doar pt cei de buna credinta

eu si sotul meu ,ne gandim serios sa plecam din tara pe aceste considerente de mizerie emotionala pe care le intalnesti la tot pasul in ultimii ani.

Incearca totusi sa chemi si tv-ul ca de la vecini nu primesti sprijin .asa sunt unii ,lasi !

Mergi la inceput