Ajutor...probleme cu vecinu

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna tuturor!
Am intrat pe profilul lui mami bursucel sa caut amanunte despre doctorita cu care a nascut ... Sunt o grasunica careia ii e frica sa nu aiba probleme cu sarcina, iar mami bursucel m-a incurajat
Nu pot sa cred cate dintre noi au pb cu vecinii!!!
Eu locuiesc in bloc de garsoniere, deasupra mea este o garso vesnic inchiriata la studenti basarabeni, proprietarul fiind de prin zona.
Nu va pot explica ce chefuri fac baietii!!! Iti iei campii!
Am rezolvat pana la urma, dupa o mie de discutii cu binisorul, cu amennintare etc...degeaba.
Cand sun la 112 nu se rezolva nimic, vin in constatare doar, cred ca intr-un an am sunat de 40 de ori la ei, degeaba.
Singura rezolvare a fost sa fac la sectia de politie plangere scrisa, cu numar de inregistrare. I-a dat citatie sa vina la sectie si i-au zis ca amenda e de 1000 ron. De atunci s-au linistit!
Acum sunt altii, le bat in teava si se potolesc, sa vad cat tine minunea.
Deci, plangere scrisa, plangeri repetate, trebuie sa ia masuri. Vei lua numar de inregistrare la ele si te duci periodic sa ceri rezolvarea cazurilor.
Trebuie sa se rezolve cumva.
Daca nu, faci plangere la Politia Capitalei cum ca sectoristul nu isi face treaba, si ai sa vezi atunci rezolvari! Daca faci plagere la pol capitalei vor veni peste sectoristi si nu le va fi bine. Dar se rezolva pb ta!
Multa bafta! Si multa LINISTE! Te inteleg perfect, din pacate.

Cand zeii vor sa ne pedepseaca, ne indeplinesc dorintele. (Oscar Wilde)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Scuzati-ma, nu am mult timp sa scriu, va rog cititi in Codul penal despre tulburarea folosintei locuintei. E infractiune, se poate pedepsi si cu inchisoarea. Tulburarea nu depinde de vreo ora anume, e de ajuns sa se intample de minim doua ori. Asa am scapat si noi de manelele vecinului (jurist) care ii tot dadea cu ora (el se referea la tulburarea linistii publice). Nu e necesar ca ceilalti vecini sau oricine altcineva sa fie deranjat, e de ajuns sa deranjeze folosinta locuintei voastre (nu doarme copilul, miroase urat etc.).
Am gasit articolul din Codul penal:

Art. 320. - Tulburarea folosintei locuintei
Fapta prin care se tulbură în mod repetat folosinta locuintei locatarilor dintr-un imobil, ori prin care se împiedică normala folosintă a locuintei, se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
Actiunea penală se pune în miscare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.
Împăcarea părtilor înlătură răspunderea penală.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Multumesc, Medeea!

Cand zeii vor sa ne pedepseaca, ne indeplinesc dorintele. (Oscar Wilde)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

Multumesc Medeea la urmatoarea sezizare la politie am sa le spun de tulburarea folosintei locuintei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

dienutze multumesc de sfaturi,sper sa scap de manele in curand...acum este liniste sunt plecati la munte o saptamana.Nu pot sa-ti spun ce bine e cand e liniste si nu mai urla manelele.Abia astept sa iasa certificatul de la IML sa vad ce scrie in el.dienutze si.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Din pacate se intampla peste tot,mai grav e cand iti iei o casa in rate la care platesti 20-30 de ani sa stai si tu linistit vara in curte , sa ai liniste etc si se muta un meloman de asta si iti vine sa il omori (apropo, oare de ce numai manelistii dau muzica la max ? sau cel putin eu am intalnit doar de astia).
La mine e mai misto, stau la bloc insa e o curte chiar langa noi , un centru de fier vechi la care proprietarul isi aduce lautari pe la 12-1 noaptea .am facut scandal in nenumarate ori insa nasul lui e nu-stiu-ce pe la sectia de Pol de care apartinem asa ca mare lucru nu pateste.dupa ce pleaca politia de la el incepe sa urle la microfon ca i-a dat amenza 10 mil si sa murim noi de ciuda o sa dea si mai tare ).Am sunat la 112 si l-au potolit dar asta dupa vreo 4 ore cand deja se facuse aproape lumina afara si ne sarise tot somnul.
Intr-o noapte a taiat un porc pe la 2 , si m-am speriat teribil din somn pt ca nu stiam cum urla porcul la taiat ; am crezut initial ca omoara pe cineva cum eram buimaca din somn.
Copilul lui sta acasa bine merci si doarme noaptea iar noi stam si suferim din cauza lui.Mai grav e ca nimeni nu se supara in afara de noi, unora le plac lautarii si muzica, altii stau si beau cu el iar celorlalti le e frica sa comenteze.
Ca la noi..la nimeni.

Mergi la inceput