FIV 203

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anetta spune:

Buna Dimineata tutror!
fetelor maine este ziua cea mare, ma duc sa-mi fac betahcg( ziua 10 dupa ET cu transfer la 48 ore de 3 embrioni de 8 celule nefragmentati), am emotii mari, si simt asa ca nu o sa ma bucur , am presimtiri. Sotul meu m-a certat ca spune ca nu sunt optimista , dar faptul ca nu am semne....., si aseara am vazut ca am si colul ff jos ceea ce insemna ca trebuie sa vina uratii....
Ieri am avut dureri de burta de zici ca in sec aceea trebuia sa-mi vina, nu stiu ce sa mai zic, dar maine o sa stiu daca sunt in caruta sau in teleguta.
Va pup si va doresc tot binele din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Aneta, tin pumnii stransi. Dumnezeu sa te ajute sa fie bine si sa fi gravi.

Pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

'Neata fetele cucuietele.

Anetta daca te ajuta cu ceva si colul meu este jos iar de durerile specifice CM ce sa mai spun. O sa fie bine.

Blanche - mi-am propus sa te terorizez pana faci testul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Impatience, Cristinici nu se poate face FIV daca aveti e.coli.Riscati sa faceti FIV degeaba,colii astia omoara embrionii!Va rog ascultati-ma pe mine ca am trecut prin asta:gentamicina e sfanta!!!!!!Incercati tratamentul pe care vi-l spun eu,eu numai asa am scapat!!!!Deci:7 zile cate doua fiole de gentamicina pe zi ( una la 12 ore) eu am luat din greseala numai cate o fiola pe zi,dar tratamentul dat de tatal meu care e medic de familie e cu doua fiole pe zi,deci eu am gresit dar am avut noroc.Tot incepand cu prima zi de gentamicina luati cate un ciprinol de 500 mg la 12 ore ( doua pe zi),dar ciprinolul il luati 10 zile ( gentamicina nu e voie mai mult de 7 zile!!!).Puneti si ovule vaginale antimicotice ( clotrimazolul e bun) sa nu va treziti cu candida ca ciprinolul e f tare.Sotul sa ia 10 zile ciprinol doua pe zi.Cocei mi-a spus ca ambii parteneri trebuie sa faca acelasi tratament ( deci ar trebui ca si sotii sa faca si gentamicina),dar al meu sot nu face injectii pentru nimic in lume asa ca a luat numai ciprinol.Fara contact sexual sau eventual protejat pe timpul tratamentului,dar si dupa terminarea lui pana la aflarea rezultatului analizei de secretie pe care o veti face dupa 10 zile de la terminarea tratamentului ( nu mai repede pentru ca e posibil sa aveti un rezultat fals negativ pentru ca antibioticele mai exista in organism si dau rezultat eronat).Nu stiu daca v-ati facut antibiograma din secretie.Asta e cea mai importanta,e clar ca sunt rezistenti acesti e.colii la tratamentele pe care le-ati luat.Incercati sa mancati cat mai usor sa nu va constipati.E.colii traiesc in tractul intestinal ( mai exact in intestinul gros) si daca exsta constipatie ei pot ajunge mai usor in vagin;dupa fiecare scaun va stergeti din fata in spate( invers aduceti microbii mai aproape de vagin) si apoi spalati-va atent in zona genitala ca sa nu ajunga cumva micobii in zona vaginului.Fara spalaturi vaginale!!!Asta e sfatul meu.Multa bafta!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna
Fetelor stiti ceva de Sherita?Joia trecuta sau joia asta facea testul ?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

ancadragoman Sheri nu a reusit de data asta,dar prin februarie va face din nou FIV!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Catalina pai vad, pai vad, de ce crezi ca am intrat mai putin ieri? Ca sa nu ma convingi

Anetta tin pumnii pentru maine.

Dariaioana spor in continuare la injectat, sa creasca mari si frumosi.

Mergi la inceput

Blanche bafta muuuulta,cand faci testul?
Anetta bafta multa si tie pe maine!
felicia_ cm-ul mi-a trecut acum,a durat cca 3 zile,culoarea a fost tot timpul la fel,nu a fost un cm normal,dar dupa fiv si la cate am luat.....ce sa mai zic....Tu ce mai faci?Anul urmator faci si tu marea incercare,nu?
Huski tin pumnii stransi!Va fi bine pana la capat!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

Fetelor, am vazut ca vorbiti de E coli,asta unde se descopera in secretii vaginale? La mine scrie secretie vaginala-cultura;flora mixta, fara semnificatie clinica
Ex citobacteriologic secretii: rare celule epiteliale scuamoase descuamate,reactie inflamatorie redusa, flora bacteriana saraca, bacilara, absent trichomonas, gonococ,ureaplasma,mycoplasma.
Eu inca nu am ajuns cu ele la medic dar din ce stiu eu am zis ca sunt bune.... dar voi stiti mult mai bine si poate imi spuneti si mie o parere
va multumesc si

"Viata este o tesatura de dorinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula72 spune:

Ma apropii si eu timid de voi,dupa ce v-am urmarit multa vreme din umbra.Acum am hotarit sa incerc sa ma apropii de voi pentru ca ma puteti intelege cel mai bine.Care este pe scurt povestea mea;de 3 ani si jumatate incercam sa avem un bb si ptr asta am facut apoape tot ce s-a putut.Am inceput cu analize de singe, frotiu,histerosalpingografie, stimulari,test pc,fiv la chisinau.Toate acestea nu au dat nici un rezultat.Vreau sa va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti daca anticorpii antispermatici pot fi anihilati cumva sau se stiu cazuri cind sa dus sarcina la bun sfirsit.
va doresc numai bine si sa va bucure Dumnezeu ajutindu-va sa va tineti copii in brate

Mergi la inceput