FIV 203
Raspunsuri - Pagina 8
catalina2307 spune:
Moniland in saptamana 12 ar tb sa ai deja programare pt prima morfofetala (sindrom Down), dublu test. 
Moniland spune:
catalina, maine voi implina 5 saptamani. La prima eco voi avea 7 saptamani si imi voi face programarea pt. la anul cand trebuie morfofetala. Nu e bine? ![]()
catalina2307 spune:
Moniland -
. E bine cum sa nu fie.Si eu tot la 7 saptamani fac prima ecografie. Am promis ca sarcina asta nu o sa mai fiu paranoica, nu o sa mai fac zeci de ecografii, nu o sa mai alerg la spital de nebuna....Incerc sa fac cum scrie la carte :4 ecografii.Hai 5 .
Sunt tare mandra de mine ....cu teoria stau bine.
Fragutza spune:
Catalina, draguta, daca ai timp, povesteste-ne ceva despre clinica si despre cum se desfasoara procesul, ma refer la cat de des mergi, cum comunici cu ei, preturi.
Ralua
catalina2307 spune:
Raluca - o intalnire inainte de inceperea procedurii in care discuti cu medicul si se stabileste si protocolul. Procedura costa 3000 eur.
600eur -punctia
2200eur - ET blastocisti
Stimularea -in jur de 14 zile , ecografie si estradiol la fiecare doua zile (50 eur). Inainte de punctie sa face si progesteronul - 50 eur.Sunt necesare analizele ambilor parteneri pentru -HIV, sifilis, hepatita B+C.
La cei 3000 eur (cost total FIV) se adauga cazarea(perioada stimularii) si transportul.Comunicarea se face in limba engleza.
catalina2307 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Moniland catalina, pai la cum ai inceput nici nu te stresezi. ![]() |
Pai gata cu stresu. Ala era altu stresu.
mihaele spune:
Elenada felicitari sarcin ausoara si la termen ma bucur tare mult pentru tine 

Fetelor va pup pe toate celor gravidute le doresc sarcina usoara si la termen sir celor care sunt in tratament mult succes si spor la injectii.Eu ce sa va spun ieri am facut histeroscopia si nu sa gasit nimic totul este ok am mai eliminat o cauza din fericire din nefericere care oare o fi cauza ? de nu reusesc si eu mai caut ca nu ma ce face. 

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi 
dariaioanaxx spune:
Aurel Cris- mersi, vreau si o fetita dulce ca a ta !pupici
Cristinici - ieri am fost la prima eco si mai merg maine, dar la monitorizare am mers la Gynera pana acum si FIv ul il fac la Giulesti;deci ieri ziua 7 de stimulare. 100 puregon/zi- endo 11 mm; ovar drept-chist 23 mm, 5 foliculi 12-15 mm si ovar stang - chist 20 mm, 8 foliculi 10-13 mm;estradiolul inca n am rezultatul, maine il aflu; sa speram ca Dumnezeu va vrea sa fie bine !
pupici si bafta fetelor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !