FIV 203

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Citat:
citat din mesajul lui amzulica

Cata - eram cu ladita cu morcovi la purtator - nici acum nu sunt departe, tot mai am cativa, fir-ar sa fie. Cat despre eco o data pe luna acum - imi vine sa o iau razna - dar stau cuminte - vezi tu.

Cami 25+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

HA,HA,HA eu cand ma plangeam la mataluta ca astia fac echo odata pe luna imi ziceai stai fata cuminte ca nu trebuie sa faci la 2 sapt
Am scris aici sa nu uit ca nu intrasi pe mess

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui KoraPop

ancadragoman Sheri nu a reusit de data asta,dar prin februarie va face din nou FIV!

Kora

CARPE DIEM!

Kora mersi mult,imi pare rau ptr ea dar sunt sigura ca data viitoare o sa fie bine.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Koricica, saru'mana

ce sa zic, sunt un picut stresata cand vad ca la alte fete in ziua7 de stimulare endometru este 11 iar la mine in ziua 9 era doar 8,5 as putea sa fac ceva sa-l mai pot creste?!?

alt stres al meu este ca asta seara trebuie sa-mi fac pregnilul la ora 22 si nu pot singura iar sotul meu a zis ca nu se "baga" , nu cunosc pe nimeni prin zona, asa ca sunt nevoita sa merg la cel mai apropiat spital (cam naspa avand in vedere ca astazi e ziua sotului si mai avem si musafiri...)

vineri urmeaza punctia si sper sa fie bine (7-8 foliculasi a gasit Profu' luni)

Anetta BAFTA MULTA!!!

Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

huski - eu in ziua 12 de stimulare am avut endometru 7,8. La ambele FIV-uri.Stai linistita si nu te mai stresa aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Buna ziua tuturor!

Ma numesc Laura si sunt si eu, ca si voi, o aspiranta la titlul de burtica si m-as bucura tare mult sa ma primiti in comunitatea voastra.
In primul rand as vrea sa felicit toate gravidutele fericite si sa va urez mult, mult succes celor care sunteti in plina desfasurare a tratamentelor precum si celor care sunt in asteptare!
As vrea sa va spun si eu cate ceva despre mine... Sunt dupa o laparoscopie facuta sambata in urma caruia mi s-au descoperit trompele infundate si din nefericire nu s-a putut face desfundarea lor... Mi s-a spus ca sansa mea este FIV-ul asa ca iata-ma printre voi... Sper sa ma ajutati din mers sa aflu cat mai multe in legatura cu aceasta procedura... Eu in decembrie trebuie sa merg pentru ecografie la giulesti in ziua 10 si voi vedea ce alte demersuri voi face in continuare!

Va pup dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Husky eu as zice sa iti faci singurica pregnylul,eu singura mi-am facut tooooateee injectiile,exceptand primul FIV cand a fost naspa rau sa depind de o vecina care mai e si barfitoarea nr. 1 din scara .7-8 foliculi e superb si endometrul mai creste el pana la ET.Vezi ce zice Cocei,daca e cazul vei lua estrofem sau cycloprogynova ( pastile albe) ca eu una nu mai am incredere in masuratoarea endometrului la prof.

Catalina esti sigura ca ai inteles bine cand iti spunea valoarea endometrului?Tu zici de valoarea de 7,8 mm la ultima eco sau iti spunea si la punctie si la ET grosimea endometrului?La Giuly daca ai endometrul la punctie in jur de 8 sigur te baga pe tratament cum am scris mai sus si la ET il masoara iarasi sa vada cat a crescut.Bravos!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor.
Daria, ce productie frumoasa ai , am acelasi trat si eu tot 100 puregon pe zii, dar nu prea cred sa am asa multi...multa multa bafta
Huski, bafta , bafta , bafta,
Ioanatugs, mercic de intrebare, ce sa fac , ma injectez cu spor...ma inteapa ovarele, ma simt un pic umflata,astept ziua de vineri sa vedem la echo cum sta treaba, multa bafta
Anetta si Blanche, va tinem pumnii fetelor, sa veniti cu teste pozitive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Kora eu spun cat aveam endometru in z12. La mine stimularea a fost de 14 zile. Si oricum grecii dau cycloproginova - pastilele albe -3/zi -din ziua punctiei pana la testul de sarcina obligatoriu.In ziua punctiei nu stiu cat am avut endometru iar la ET nu il mai masoara nimeni (cica nu e relevant din cauza utrogestanului).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

multumesc Kora, sa incerc si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Eu voi face FIV cu Niculescu... Imi puteti spune ce presupune faza premergatoare tratamentului? Cred ca ecografie, spermograma, dozari hormonale (le am facute dar banuiesc ca vor sa fie cat mai recente)... mai sunt si alte analize de facut?

Laura

Mergi la inceput