FIV 203

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

mami_vreau esti bine venita printre noi!Daca ai timp "rasfoieste" capitolele anterioare de pe prima pagina si vei afla multe informatii despre FIV.Dupa aceea daca vei mai avea nelamuri intreaba-ne si in masura in care stim raspunsurile iti vom raspunde si te vom ajuta.Este o serie luuunga de analize care trebuiesc facute inainte de FIV si obligatoriu histeroscopie daca nu ai facut-o ( examinarea uterului cu o camera video minuscula).Mult succes!

Catalina interesant de stiut si punctul de vedere al medicilor greci.Multumesc!Cum stai cu simptomele de graviduta?Te simti la fel ca data trecuta sau este altfel?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Multumesc mult de raspuns Kora... Asta incerc sa fac acum, sa rasfoiesc capitolele precedente... De histeroscopie mi s-a spus ca trebuie sa fac chiar daca am facut laparoscopia... Si chiar imi doresc sa o fac deoarece nu as vrea sa existe ceva sinechii pe acolo care sa nu permita nidarea!
Ai idee cam cat timp dureaza sa fac aceste analize de care spui? Adica bvorbim de o luna sau ceva mai mult?
Iarta-ma daca s-a mai raspuns la aceasta intrebare... Incerc sa prind totul din mers! Mersi mult!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Meda-am ovare polichistice si din cauza asta poate am raspuns asa, dar e mai bine sa fie putini si de calitate; la mine probabil nu sunt toti de calitate; si la tine o sa fie bine, o sa vezi, daca simti intepaturi in ovare;

pupici si bafta

noroc la teste fetelor !

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

Kora, ne vedem oricand. Sper doar ca nu "mi-am iesit din mana"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Kora - simptome eu nu am. Nici acum nici data trecuta.Cu exceptia durerilor de burta gen CM , nimic. ok. Mananc ceva mai mult si dorm. Si ma trezesc cu noaptea in cap sa merg la toaleta. Atat. Nu greturi, nu dureri de sani, nimik.....Dar durerile de burta le-am avut si data trecuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

mami_vreau analizele necesita cca o luna de zile pana la aflarea tuturor rezultatelor ( la unele dureaza 10-14 zile cum ar fi toxoplasma etc),iar histeroscopia se poate face in orice zi dupa ce trece cm,dar numai daca nu ai nici o infectie vaginala.Daca toate analizele+histeroscopia ies bune vei putea incepe fiv-ul.In caz ca iese ceva rau,vreo infectie vaginala etc intai se face tratament,apoi se repeta analiza si numai daca totul e ok se incepe fiv.Poti sa incepi de pe acum cu unele analize ca sa castigi timmp.Unele analize trebuie sa le faca si sotul tau ( de exemplu HIV,VDRL,rubeolla,hepatitele),in afara de spermograma si spermocultura.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Multumesc mult Kora... Ma bucur ca nu dureza foarte mult aceste analize! Si ma mai incurajeaza si faptul ca eu le am deja facute dar nu sunt foarte recente... asa ca le voi repeta si sper sa nu se fi schimbat nimic pe-acolo... as incepe sa le fac de acum dar eu sambata doar ce am facut laparoscopia si imi e teama sa nu mai am ceva antibiotice (nu stiu, presupun) prin corp... dar maine merg la giulesti sa imi scoata firele si poate reusesc sa intreb daca pot merge sa le fac in decembrie, mai ales ca pe cele hormonale trebuie sa le fac in ziua 2... banuiesc ca vor ca analizele sa fie facute la ei...
Mersi mult de lamuriri... Eu am inceput sa citesc din urma si daca vor mai aparea nelamuriri va voi deranja cu intrebari! aaaaaa.... dar si daca nu vor mai fi nelamuriri voi fi aici sa le incurajam cu toate pe fetele care urmeaza.... eheeeeee.... ne vine la toate randul!
Va pupuacesc dulce fetelor!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

buna fetelor ,

am fost si eu membra acestui topic o perioada dar acum timpul mi s-a scurtat tare mult si chiar nu am mai intrat de f multa vreme . pe scurt :
am o prietena in italia care vrea sa vina la brasov sa faca Fiv . ce o sfatuiti? sunt fete de pe dc care au reusit la bv ? ( recunosc ca nu am citit tot capitolul dar m-am uitat la inceput de capitol si nu am zarit nika favorabil) ce sfat imi dati pentru ea ?

va doresc ca ceea ce va doriti sa se implineasca !!!

pupici
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Dariaioanaxx felicitari pentru foliculasi, multa bafta in continuare!
Medamaya pai ne vedem vineri la Giulesti, ca si eu tot atunci am prima eco.
Huski multa bafta la punctie vineri! Facem intalneala mare pe coridor...

Eu sunt cam suparata pentru ca fratele mamei de 52 de ani, bolnav de cancer a parasit azi aceasta lume. Iar mama nu vrea sa vin la inmormantare pentru ca zice ca o sa-mi faca rau la psihic, acum in prag de FIV. Nu stiu ce sa fac!! Nu vreau sa fiu egoista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

IOANA imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva acum,nu stiu ce sa zic,depinde cum te simti tu

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08

Mergi la inceput