FIV 203
Raspunsuri - Pagina 18
catalina2307 spune:
Florela...sa nu iti para rau. Moniland are dreptate.Din pacate oricat de frumoasa esete ideea gemenilor este mult prea periculos. Tinem pumnii pt doua liniute.
Blanche sper din suflet ca ai fost extrem de ocupata si farmaciile inchise.
Moniland cum esti? O greata, o constipatie, nimicuta?
Ioana si ovocite grase, frumoase si iubarete
florela30 spune:
moniland, multumesc ca m-ai trect pe listuta aspirantelor de decembrie. am si o rugaminte, daca se poate, ai scris florena si eu sunt florela. mercic
fetelor, la cate zile dupa ET se nideaza embrionul de uter ? eu am facut transferul la doua zile de la punctie si ma interesa cam care e perioada in care se cuibaresc puiutii la mami in burtica.
florela30 spune:
moniland, multumesc ca m-ai trect pe listuta aspirantelor de decembrie. am si o rugaminte, daca se poate, ai scris florena si eu sunt florela. mercic
fetelor, la cate zile dupa ET se nideaza embrionul de uter ? eu am facut transferul la doua zile de la punctie si ma interesa cam care e perioada in care se cuibaresc puiutii la mami in burtica.
Moniland spune:
Florela, succes duminica cu alegerile! Puiutii isi incep implantarea in zilele 6-7 de la punctie pana in ziua 12.
Catalina, asa cum zici o greata din cand in cand, constipatie?...am si uitat . Dar ma bucur ca nu ma mai doare asa tare burta.
La tine cum e?
LucaLuca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florela30 as vrea sa nu ma stresez dar sotul meu candideaza la alegerile parlamentare din parte PD-L si vreau, nu vreau tot ma stresez. fetelor, daca va ajunge in parlament va sustine cu toate puterile legea ptr cuplurile infertile. Doamne ajuta! |
Florela, bine ai venit! :batut adanc din gene:
Cred ca stii, dar iti mai dau niste linkuri, sa il pui pe sotul tau sa le citeasca: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129680&whichpage=1
http://.
Nu ne face si noua, asa, in ceasul al doisprezecelea, o promisiune oficiala pentru cauza? :) Asa, pentru palmares. :)
Succes mult, sa fie bine. Si sa nu iti para rau ca nu ai transferat trei embrioni, eu ma zbucium tare daca nu cumva data viitoare voi pune doar unul (sarcinile gemelare sunt complicate).
Fetelor, va tin pumnii TUTUROR!
Cata, Moni, aveti grija de burtici!
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/
catalina2307 spune:
Moniland - nimicuta.Mananc. Mult.Si sunt constipata. Atat. Sanii mi-s la fel -asa ii vad eu- greturi nu am, sau am asa niste tentative dar nu de la gravideala ci de la mancatu fara masura, burta....din cand in cand mai doare dar nu ca la cm ci ca o febra musculara.Si multumesc lui Doamne Doamne nu a aparut inca nici o scurgere maronie, bejulie, roz verde sau mai stiu eu ce. Incerc sa imi aduc aminte cand au aparut data trecuta.....desi parca nu ar avea importanta.
Luca - pup fata frumoasa.
dariaioanaxx spune:
Ioana-da,dna dr luni v a venii sa mi faca punctie la Giuli,inainte mai sunt doua punctii si apoi ET uri; bafta si sa auzim numai de doua liniute si de valori mari !
Sheritra- mersi pt urari,bravo ca ai trecut peste esec, lasa ca va fi asa cum ne dorim in final; si eu ca si tine mai am un copil si dupa esecul din vara m am gandit ca nu trebuie sa fiu nedreapta si ca trebuie sa vad partea plina a paharului, dar vom mai incerca nu ? si Dumnezeu ne va mai binecuvanta inca o data !
pupci tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
Moniland spune:
cata, la mine data trecuta au inceput scurgeri la 5 saptamani si 4 zile. Azi am 5 saptamani si 3 zile. Dar va fi bine pentru asa simt. We acesta lenevesc si voi trece cu bine de aceasta perioada.
Fragutza spune:
Florela, bine ai venit si sa pleci cat mai repede:)!
Muffinuta, nu-ti mai face griji! Eu am 29 de ani si am avut 2 ovocite.
Ai nevoie de un embrion bun:).
Cata
Ioana, dragutule, pe 4 dec o sa-mi fac prima injectie, daca ai timp as vrea sa vin la tine sa-mi arati ce si cum.
Raluca