FIV 203
Raspunsuri - Pagina 17
Sheritra spune:
Catalina, felicitari si pe calea netului, o sarcina usoara si linistita pana la termen!
Elenada, felicitari si sarcina usoara!
Vally, tin pumnii sa se prinda embrionasii, cati vrei tu!
Daria, cat mai multi foliculi mari si grasuti!
Ralucapaun, bafta la stimulare, faci la unguri?
Anetta, felicitari, ce de vesti bune! Super!
Medamaya, lasa ca o sa fie bine, sa fie putini foliculi dar buni!
Huski, felicitari pt ovo, super productie!
Ioana, bafta duminica!
Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)
Fragutza spune:
Sheri, bine ai revenit! Avem nevoie de veselia ta, fata!La Budapesta merg, mai am un pic.
Anetta, felicitari, sarcina usoara!
Ma bucur Ioana ca te vad mai veseloasa!
Stiti cumva, Gonalul trebuie facut intr-o anumita perioada a zilei sau la aceeasi ora?
Raluca
muffinuta spune:
Buna seara din nou!
Ioanatugs ai punctia saptamana viitoare,succes si multe muuulte ovule si multumesc pentru incurajari.
Lucaluca multumesc pentru raspuns.
Am 42 de ani!Arat datorita tatalui si mamei mele cu gene extrem de bune arat de 33 toti se socheaza cand spun varsta,dar asta e alta poveste.Biologic sunt 42 de amarati de ani ca am avut o viata grea ca nici nu va imaginati.Adica ceasul meu biologic a explodat de mult!!!!
Aproape l-am sugrumat pe doctorul meu cand mi-a zis azi ca am doar 3 ovule,e chiar comic cand ma gandesc.Ce si-o fi zis plina de nervi blonda asta nebuna!!Romanca ce mai incolo!
Merg la culcare fetelor si sa vedem maine,multumesc inca o data.
Stie cineva ceva de hera01?Ultimele noutati?
Moniland te rog pune-ma si pe mine pe lista aspirantelor "speciale" autointitulate "nu-s frumoasa,da-s batrana,da'tot vreau un bebe".Multumesc.Si iti doresc sarcina usoara,eu as pluti,imi amintesc acum doar cateva luni cum pluteam grasuta cum nu am fost in viata mea dar atat de gravida!!!
I'm leaving now.
ciao!tuturor.
Ioanatugs spune:
Sheri fata draga, era cazul sa apari, ne-a fost dor de tine!
Muffinuta ai sa vezi ca de data asta va fi bine pina la finele celor 9 luni Multa bafta maine!
Kineta, Amzulica va multumesc de incurajari dragelor!
Ralucapaun a fost destul nor, trebuie sa mai iasa si soarele, nu?? Eu fac Gonalul noaptea mereu la aceeasi ora si Diferelinul ziua la aceeasi ora.
Moniland spune:
Sorinake, tu cum mai stai? Am citi pe prima pagina la aspirante ca faci primul FIV in perioada aceasta. Hai spune-ne mai multe. Oricum iti tin pumnii.
florela30 spune:
Buna, fetelor. Am scris pana acum la alte capitole de pe forum dar a venit vremea sa intru si eu la capitolul vostru. Pe 26 nov 2008 mi s-au transferat doi embrioni de gradul 1, la doua zile dupa punctie. Tocmai am facut fiv cu echipa de la medlife, dupa tratamentul de stimulare am obtinut 11 ovocite, s-au fertilizat toate, din care am obtinut 8 embrioni de gradul 1. In ziua transferului endometrul era 10 mm si am ales sa transfer doi embrioni. Acum imi pare rau ca nu am transferat 3 embrioni, dar.. nu pot intoarce timpul. Asteptarea pana la test mi se pare groaznica, mi se pare ca a trecut o luna de la transfer. Doamne ajuta sa ne vedem visul implinit!
Moniland spune:
florela, bine ai venit la noi! Sa nu-ti para rau ca nu ai transferat mai multi ca poate se prind acum 2. Oricum uterul femeii e facut sa poarte un singur copilasi. Daca sunt 2 deja exista riscul sa-i pierzi pe amandoi. Sunt fete de pe forum carora li s-a intamplat asa ceva. Unul si sigur e cel mai bine. Cu ceilalti 6 embrioni ce s-a intamplat? I-a congelat?
Tin pumnii pentru un rezultat pozitiv. Nu te mai framanta, pentru ca ai facut foarte bine. Ai grija de tine sa nu te racesti, sa nu ridici greutati, sa nu te stresezi. Va fi cum vrea DD. Este primul FIV?
florela30 spune:
moniland, multumesc ptr primire. da, este primul fiv, am mai facut 4 inseminari pana acum. Ceilalti embrioni i-am " crioprezervat", dar din 6 embrioni de gradul 1 mi s-a spus ca pana la congelare au rezistat 4. as vrea sa nu ma stresez dar sotul meu candideaza la alegerile parlamentare din parte PD-L si vreau, nu vreau tot ma stresez. fetelor, daca va ajunge in parlament va sustine cu toate puterile legea ptr cuplurile infertile. Doamne ajuta!