FIV 203

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Dariaioanaxx, eu inca nu l-am facut, poate il fac luni, cind voi fii ziua9 de stimulare.Bafta iubita
Huski, frumos, multa multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna,fetelor!
Sunt singura ca de obicei.
Miki-miki nu stiu ce inseamna dupa 25 de incercari,mi-e si teama sa intreb..dar felicitari din toata inima.
Numai cei care isi doresc copii si se supun incercarilor fizice si emotionale cum toate fetele de aici o fac stiu ce inseamna sa ai o viata pustie,fara copii.
Eu am avut acum 3 ore extractia de ovule,sunt extrem de dezamagita si infuriata pe mine,corpul meu nu a reactionat la tratamentul mai lung si mai intensiv.Asa ca am doar 3 ovule.Data trecuta au fost 5,am avut 3 embrioni care au rezistat pana in ziua 3 a ET,asa ca nu am sperante.
Nu mai vreau sa sufar,desi e imposibil.Sunt atat de dezamagita,maine ar trebui sa ma sune de la laborator sa mi se spuna daca sunt embrioni sau nu .
Cam asta ar fi de aici.
Toata inima si sufletul meu alaturi de voi cele pe care nu le-am cunoscut si va doresc ce imi doresc si mie!Numai vesti bune.As vrea sa am taria voastra.
Aici ciudat dar nimeni nu da informati despre folicui,marime,valori estradiol,nu doctorul meu,vad rezultatele vostre si sunt complet dezorientata.Habar nu am de ce nu ma supune la mai multe investigatii si este una dintre cele mai bune clinici de aici.Ao pacienti de peste hotare.
Multa bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
In sfarsit o raza de soare a aparut si pentru mine! Mi-am luat in drum spre spital Estradiolul din z7 de stimulare si era 1.335 , cum nu l-am avut niciodata. Iar la eco ovarul drept avea 5 foliculi intre 9 si 15, iar stangul 2 foliculi de 16 si un chist folicular de 25. Endometrul era azi dupa 8 zile de stimulare 9.8 Singurul lucru care ma ingrijoreaza e chistul acela imens. Oare il punctioneaza si pe el? Eu dupa 14 zile de inhibare aveam un folicul pe ov st.de 8mm si dr. Codreanu zicea ca e folicul restant, dar acum m-am convins ca era folicul in dezvoltare, care s-a transformat in chist folicular. Nu credeti ca am dreptate?? Asta e, important e sa nu-i pericliteze pe ceilalti foliculi in dezvoltare.
Muffinuta nu fi dezamagita, e bine si cu trei ovocite, important e sa se fertilizeze si sa evolueze bine.
Medamaya tot pe 5 cred ca ma voi baza si eu!Eu am avut programare la ora 12:30 si urmatoarea eco va fi duminica dimineata.
Huski felicitari pentru cele 10 ovocite, e super!!
Dariaioanaxx multa bafta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Ioana, bravo! tine-o tot asa!

Muffinuta, nu mai fi trista, ca nu-i tocmai rau. Imi amintesc ca ai zis ca ai 40 de ani, ai raspuns corect la stimulare. Important e sa se iubeasca bine si sa fie embrionii voinicei. E cineva aici, pe forum, care incearca de 15 ani sa faca bb si a reusit sa ramana gravida de curand, avand un singur embrion. Deci spera pana la capat! Lasa tristetea de-o parte, reusita depinde foarte mult si de starea de spirit!

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Ioanatugs intradevar stai foarte bine de data astaSa stii ca te urmaresc din umbra.
Aneta felicitari pt. rezultat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Ioana - mersi, la fel si tie bafta multa,faci punctia luni sau duminica se va decide?eu am ramas pt luni, asa mi a transmis dna dr prin Claudia de la Gynera; cica luni as fi a treia punctie, caci mai sunt doua; si marti cica sunt f,f, multe punctii;
poate ne vedem

pupici tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Darioaioanaxx la mine duminica se va decide punctia si dupa parerea dr. Codreanu marti sau miercuri voi avea punctia. M-a asigurat si pe mine Claudia Francu azi la tel. ca marti va veni cu siguranta dr. Dracea la Giulesti. Eu am auzit ca luni fiind 1 dec. vor veni putini medici la spital,...e zi libera. Duminica voi face eco cu dr. Cezara Bucur si la punctie va fi in sfarsit dr. Dracea. Deci vine si luni dr. Dracea la Giulesti?? Ce bine...pentru noi toate, am prins-o la limita!
Iana_mari, LucaLuca, Kora va multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Ioana - eu cred ca ai nr. max de ovocite adik fro 7 in cazul tau. Eu am avut in ziua 7 estradiolul 985, iar in ziua 9 estradiolul 2300 si final 10 ovocite asa ca stai bine bine. Doamne ajuta iti tin pumnii! Iese cu gemeni parca vad.

Cami 26+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

'Seara girls !
Gata mi-a trecut si mie supararea si ma uit cu incredere in viitor, la urmatorul FIV care va incepe la sf lui ianuarie!
Citesc si eu din urma sa vad cine mai e in focuri si revin.

Acum am ramas datoare Claudiei cu parerea mea in pv esecului.
Cred ca nu au fost destul de rezistenti blastocistii, fiind proveniti din ICSI, sunt mai delicati. Aam vorbit si cu Cocei si mi-a spus acelasi lucru, asa ca data urmatoare voi face cu embrioni de 72 ore, merg pe clasic. Si cam atat, intre timp iau anticonceptionale pt relaxarea ovarelor.

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

IOANAstai f bine,nu te ingrijora referitor la chist,pt ca il va punctiona dr-ita.

10+

Mergi la inceput