Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

floricika, asteptam vesti bune maine dupa eco. sa dea Domnu sa fie bine.
flobaby, sigur ca vei vedea un bebelus mic acolo la 11 sapt si ceva. ce senzatie minunata.
pupam toata gasca, al meu copil s-a trezit la 2 azi-noapte si a vrut la mine in pat unde a stat treaz pana la 5 (evident si eu cu el) asa ca dimineata l-am lasat cu bunica, nu l-am dus la gradi. acu eu dorm pe tastatura aici...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

floricika, iti tin pumnii sa fie bine, ti-au spus foarte bine fetele pana acum, eu am incredere ca maine o sa vii cu vesti bune.

Asadar maine intru in saptamana 11, teoretic ar trebui sa inceapa sa se vada burta si sa ma mai lase greturile, abia astept, gata, m-am hotarat ca nu mai suport.
Nu stiu daca am citit aici sau pe alt forum de fetele care conduc, eu am condus pana am nascut, am condus pana la spital si dupa 2 ore aveam copilul in brate. Iosup la 16 saptamani mi-a spus sa nu conduc in ultimul trimestru, am mers pana la mare si inapoi in luna a 8-a si n-am avut probleme, plus ca, atunci cand am plecat sa nasc, voiam sa fiu sigura ca ajung in timp util .

Carla, s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Floricika mare e Dumnezeu! El ne da putere tuturor sa depasim momentele grele! E bine sa speri!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 14+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Noi suntem bine! SI baietelul nostru e "miscaret" de la Sf. Dumitru! Fetele care sunt la primul bebe sa nu se astepte la miscari ample la inceput! Ele sunt foarte fine, asemanatoare cu bataile aripilor unor fluturi!

Concediu la mare 2008

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Uitati si burtica mea:

http://good-times.webshots.com/photo/2308156990100722791EfqsAa

Concediu la mare 2008

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

floricika, sigur maine o sa fie bine...o sa vezi ca vii cu veste buna....ne rugam la DD pentru tine!!!!!

Noi mergem la somnic ca aici este ora 12....o seara placuta sa aveti si apoi o noapte linistita si vise placute!!!!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

flobaby, sigur ca o sa vezi manute si picioruse....eu am facut ecografie abdominala exact la 11 saptamanii...si sotul a spus ca ii facea cu manuta!!!!! se vede si in poza ce am primit-o de la ecograf manute si picioruse....abia astept sa vii cu "impresii" de la ecografie....

Va pe toate si sa aveti grija de burticutele voastre!!!!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna seara fetelor, au d din nou vesti bune si nu imi place deloc. Floricika eu iti spun sigur sa mergi la o ecografie vaginala si ai sa vezi ca totul e ok, iti tinem noi pumnii pentru asta. Ginecologul meu mi-a facut pana la 11 sapt ecografie vaginala(atunci cand bebe facea tumbe prin burtica) si a spus ca bebe este prea mic ca sa se vada bine la ecografia normala. Eu zic ca doctorul o fi avut dreptate mai ales ca are experienta destula, asa ca eu iti recomand sa mergi si sa faci eco vaginal.
Fetelor ma bucur mult ca ati inceput sa il simtiti pe bebe.. la mine mai e putin si o sa incep sa il simt mai tot timpul, sa simt cum face tumbe prin burtica, sa il simt cum se "joaca" ...si parca vad ca acum trece timpul si o sa vina chinurile nasterii.... nici nu vreau sa ma gandesc...dar o sa fie mult mai frumos dupa... cand il tine mami si tati in brate...

Va las acum, va pup pe toate si va urez sanatate multa la bebei vostrii si voua.

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Voiam si eu sa spun ca asa se simte la inceput, ca un fluturas in burtica. Si este normal sa il simtiti cand stati in sezut sau intinse, pentru ca in timpul mersului se simte leganat si face nani.

Carla, s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

deci e normal sa simt "falfaieli" asa repede??? Eu credeam ca o sa radeti de mine daca va spun, pt ca eram convinsa ca e prea curand!

Uau, deci el e...... mmmm

gata, simt cum ma pierd.... si daca azi n-am simtit falfaielile deloc e ok? ca de joi incoace am simtit in fiecare zi, ultima oara a fost aseara, la vreo 15 minute dupa ce m-am intins in patuc.

11+
In asteptarea unui inger
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput