Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

FLOBABY, crede-ma ca nici eu nu prea inteelg treaba asta cu sarcina fara embrion..pai dc nu are embrion, gindesc eu, ca nu s-a produs fecundarea, nu? dar se pare ca totusi e creata placenta si cica ar fi prezente toate simptomele de sarcina. Insa..ce am citit acum, in scurt, de cind ne-a scris Floricika se pare ca de obicei apare si avortul la scurt timp!totusi..8 sapt sunt totusi cam 2 luni dc stai sa te gindesti..mare pacat ca a trebuit sa treaca prin asta!offfffffffff! ce ne da si DD sa induram!

am ramas fara cuvinte! sincer..vb Floricicai..credeam ca s-au terminat vestile proaste odata cu inchiderea celui de al 13-lea capitol!

ana-maria 14 weeks

Mergi la inceput

FLOBABY, din cite stiu eu, lui bb incep sa ii apara "mugurasi" in locul minutelor si picioruselor chiar din sapt 8..deci la 11saptamini are si degetele..care pina la "virsta" asta au stat "lipite"parca de un fel de pielita..care odata cu sapt 11 incepe sa dispara:) in sapt 11 incepe sa arate a omulet..are si urechiuse..si buza de sus!

uite, pentru detalii..delecteaza-te..
http://www.pregnancy-weekbyweek.com/pregnancy-week-12.htm

gasesti detalii si pe site-ul desprecopii.com..cauta si bucura-te:)

ana-maria 14 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

am doar un sfat pt FLORICICA noastra...
du te la alt eco, intravaginal
la 7 sapt am fost la eco, abdominal, si s-a vazut un gol mare si negru, aferent unei sarcini, dar nici umbra de embrion,.......asa suparata am fost,...va mai amintiti?
deic du te si fa un eco vaginal, sa se asigure medicul, ca nu e ceva acolo......mic si cu inimioara....
la 9 sapt la eco vaginal am vazut un embrion frumos....te rog eu, asculta ma....am trecut prin 2 chiuretaje, unul f dureros, si e f greu, crede ma.....

fetelor, o veste buna tot am eu, analizele mele uzuale la sange sunt ok, va vine sa credeti ca nu am nici o problema? adica toate sunt in limite normale? glicemie, colestrerol....toate toate.....urina.....of doamne......

12+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina_b spune:

Sunt la birou si am intrat si eu repede.

Au venit rezultatele de la dry test si sunt bune. Ma bucur foarte tare pentru ca imi era tare frica de amniocenteza (nu de interventia in sine, ci de riscuri).

toate fetele, mai intru mai tarziu, cand voi avea mai mult timp.

Catalina, 17+ si mamica de Eva Maria (1 iunie 2007) POZE

Mergi la inceput

IUBITA_TIANA..asta am zis si eu mai devreme pentru Floricika..sa repete eco..sa faca una intravaginala ca sa fie sigura sigura! tu ai sperat..si uite ca bb tau e ok..si tu continui odiseea..ar fi asa frumu sa faca si floricka la fel !

imi pare rau ca ai trecut prin asa experiente..nedorite de nimeni..pentru nimeni!

ana-maria 14 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Floricik, sunt perfect de acord cu fetele privind echo intravaginala. Mai fa-o si pe asta inainte de a renunta. Au fost atatea cazuri in care au gresit medicii.........
Iti tin pumnii si te

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Am vb cu sotul care e plecat in Austria si el nu crede, ca el e sigur ca e bine, ca vine maine dimineata acasa si mergem la eco vaginala si o sa vad ca e bine. Mi-am facut programare pt maine la ora 16 la eco vaginala.
Iubita ce bine ar fi sa fie asa Va multumesc pt suport si incurajari si tare mi-as dori sa raman alaturi de voi.

Floricika 8+ si mamica de David Gabriel (15.09.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui floricika

Am vb cu sotul care e plecat in Austria si el nu crede, ca el e sigur ca e bine, ca vine maine dimineata acasa si mergem la eco vaginala si o sa vad ca e bine. Mi-am facut programare pt maine la ora 16 la eco vaginala.
Iubita ce bine ar fi sa fie asa Va multumesc pt suport si incurajari si tare mi-as dori sa raman alaturi de voi.

draga mea, dc sotul tau simte ca e ok, bb, inseamna ca asa e! capul sus! linisteste-te..dc te agiti..faci mai rau!
v-am mai zis, fetelor, si repet acum pt tine FLORICIKA, incearca sa vb cu bb..mingiie-te pe burtica si vb cu el..roaga-l frumu sa iti dea un semn..la mine a functionat de 2 ori pina acum..tot la cumpene..ma rugam de el sa imi trimita un semn ca este ok..si de ambele dati am visat ceea ce am vrut sa stiu! Floricika, poate functioneaza si la tine!
si fii tare! nu te lasa! cum au zis si fetele..sunt atitea cazuri in care dr dau gres..(cunosc persoana careia un renumit profesor i-a spus ca are cancer de colon si sa se opereze de urgenta ca altfel moare, s-a operat si..ce sa vezi..au taiat-o pe juma de burtica degeaba..nu avea nimic..decit gaze adunate)!..

ana-maria 14 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Pastreaza-ti speranta pana mergi la echo. Daca tati zice ca-i bine inseamna ca simte el ceva...
iti tin pumnii!!!!!!!!!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Anamaria, agitata nu sunt, de felul meu sunt o fire tare si nu ma pierd usor. cum am mai zis, Dumnezeu iti da cate poti duce, ii multumesc ca mi l-a dat pe David si sper ca mi-l va da si pe al doilea chiar daca nu acum, mai traziu, cand va fi timpul....
Daca se adevereste ca e fara embrion vreau decat sa trec cat mai repede peste momentul chiuretajului, iar dupa 1 luna 2 sa ma pot apuca iar de facut copii
Si imi pare rau ca nu e sotul langa mine acum...dar ma duc sa il iau pe david de la gradi si o sa stau cu el toata seara
Va pup, acum plec acasa, ne auzim maine, sper numai cu vesti bune

Mergi la inceput