Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Stai linistita, de prin saptamana 20 trebuie sa simti zilnic. Spre sfarsitul sarcinii nu trebuie sa treaca 3-4 ore fara sa-l simti, dar acum esti OK.

Carla, s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna seara!!!

Mamica_Oana,Alinutza...si toate fetele care au simtit miscarile albinutzelor....felicitari!!!

Floricika...ma bucur ca mergi pana la urma maine la eco vaginal!!!Vroiam sa iti zic si din experienta mea,ca la eco de la 9 sapt si 3 zile,doctorul a incercat sa imi faca eco abdominal,dar pana la urma a optat tot pt eco vaginal,pt ca era sarcina mica si nu se vedea mai nimic la cea abdominala!!!Curaj...si maine sigur vei veni cu vesti bune!!!Ma rog din suflet pt tine,la DD,sa fie totul bine si bebe sa fie la locul lui!!!

Oana_du...esti o scumpa!!!Sa te auda DD si de Craciun sa primesc cel mai frumos cadou!!!Miscarile puiului meu!!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

13+

http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Carla...cum te mai simti???

Laura...esti bine??

Alynta...am vazut burtica...si este destul de mare!!!Ce scump este David,cum mangaie burtica,cum ii da pupici...Ce relatie frumoasa se formeaza deja intre ei...Puiul tau ori e stelist??(zic asta dupa culorile halatului )

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

13+

http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Mai, mai, ce harnicute sunteti, mi-a trebuit o ora sa citesc tot ce ati scris

Floricica, sa stii ca imi place foarte mult atitudinea ta. Intr-adevar, trebuie sa-ti mai faci un eco intravaginal sa vezi sigir ce se intampla acolo. Daca Doamne fereste este adevarat ce ti-a spus dr. trebuie sa mergi mai departe si sa incerci din nou, dar sa nu ne gandim la asa ceva acum...

Mie mi-a facut dr. intravaginala pana la 12 s. si atunci am vazut samburelul cel mai clar, intr-adevar, se vede tot, manute, picioruse, tot...e super

Apropo de mancare, mie de la inceputul sarcinii nu mi-a fost rau deloc, dar nici nu aveam chef sa mananc...dar, cum stiu ca o gravidutza trebuie sa aiba pofte(o prostie, parerea mea acum) mergeam prin magazine sa-mi "fac" pofta cu ceva . Acum, nu stiu cum sa fug de "rafturi" ca simt ca am luat proportii...

Azi am luat pe mine prima pereche de blugi de gravidutze si spre marea measurpriza chiar imi sunt buni...cum o sa arat in 3-4 luni atunci...cat casa...

Va pe toate si sper ca totul va fi bine pentru noi toate...

AAAA....am uitat sa va spun ca si eu cred ca simt samburelul meu, dar foarte vag si nu stiu daca este foarte bine, mai ales ca am totusi 17 s. si voi il simtiti deja de la 11-12 s. sper sa fie totul ok., ca am inceput sa ma ingrijorez deja...

17+

Mergi la inceput

Ctalina b, am uitat sa-ti spun ca m-am uitat la o parte din poze. Doamne, Eva e superba, mi-au dat lacrimile, ce par are, superb...

Sa va dea DD sanatate si sa cresteti mari si sanatoase , la fel si samburelul care este acum in burtica...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

MariaBunica, multumesc de intrebare, ma simt la fel, innebunesc de greata, vomit, ma doare capul cum il misc si as dormi continuu. De cateva zile am niste "brown spotting" care-mi dau cosmaruri, ma trezesc noaptea si inca 2-3 ore nu mai pot adormi, merg la eco abia saptamana viitoare.
baby-first, nu-ti fa griji, faptul ca simti sau nu miscarile fatului depinde de foarte multi factori, eu sunt sigura ca esti bine.

Eu m-am amuzat citind asta: http://mircea-badea.ro/blog/de-ce-uram-femeile/

Carla, s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Citat:
citat din mesajul lui voicu_bebi

happymum,tu ai fost sa iti faci dozarea de anticorpi pt rh? k daca da am facut si eu k am rhul negativ ..si la mine scrie absent ,dar la restul nu stiu .

Anca..
14+

am venit de la doc, dupa o asteptare de 2 ore desi avusi programare.
mi-a spus doamna doctor ca daca scrie ABSENT este bine. acum nu stiu, astept sa iti intrebi si doctorul tau, si daca se poate sa imi lasi si mie mesaj cu ce iti va spune al tau.

sanatate multa.
o seara placuta si linistita.

viitoare sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Floricikaai incredere si mergi maine la eco vaginal, e tare ciudat sa ai sarcina fara embrion si cu toate astea sa nu ai semne negative pana la 2 luni...iti tinem pumnii

Eu am programare saptamana viitoare pentru triplu test.

Eu simt din cand in cand ceva miscari in burtica dar nu stiu daca e bb, la Marc era abdomenul mai suplu stiu ca l am simtit pe la 14 saptamani cand eram intinsa pe spate in pat, era ca niste bule de aer care se plimbau.
Acum parca nu e la fel ....in fine mai astept.

NOI 14 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymum

Citat:
citat din mesajul lui voicu_bebi

happymum,tu ai fost sa iti faci dozarea de anticorpi pt rh? k daca da am facut si eu k am rhul negativ ..si la mine scrie absent ,dar la restul nu stiu .

Anca..
14+

am venit de la doc, dupa o asteptare de 2 ore desi avusi programare.
mi-a spus doamna doctor ca daca scrie ABSENT este bine. acum nu stiu, astept sa iti intrebi si doctorul tau, si daca se poate sa imi lasi si mie mesaj cu ce iti va spune al tau.

sanatate multa.
o seara placuta si linistita.

viitoare sper

si eu am rh negativ. analiza verifica daca s-au creat anticorpi ce ar putea detecta sarcina ca pe un corp strain si ar incerca s-o elimine. Daca rezultatul este "absent", atunci acestia nu s-au format. In cazul in care rezultatul e invers, se fac dozarile impotriva acestor anticorpi.

11+
In asteptarea unui inger
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Multulmesc Carla pentru incurajari, sper si eu sa fie totul bine...

Happymum, sa stii ca dr. tau are dreptate, faptul ca anticorpii antirh sunt absenti este un lucru bu si sa dea DD sa fie asa toata sarcina, asta inseamna ca organismul tau nu recunoaste sarcina ca un corp strain si nu si-a creat anticorpii care sa o atace...nu stiu daca am explicat foarte bine, dar e cam asa ceva

17+

Mergi la inceput