Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(14)
Raspunsuri - Pagina 20
mh spune:
Clodyac, nu ai de ce sa te sperii, tu nu ai dureri de burtica, scurgerile nu sunt rozalii nu sunt motive de panica.
Anda, eu la Filantropia merg la dr Sgarbura, spitalul acum renovat e cel mai bun ca dotare dintre cele publice, dra e f competenta. Programul de la cabinet e dupa-amiaza luni si joi. Daca vrei datele de contact sa imi spui iti dau PM. Eu am nascut cu cezariana de urgenta, (ruptura de placenta in timpul travaliului)cu mana pe inima dau nota 10 ptr profesionalism. La fel si pentru neonato tot 10.
Mihaela 16 & Irina
mamica oana spune:
Fetelor,ca tot e vineri azi,ia priviti ceva si va amuzati.
www.dailymotion.com/swf/g0eGDofdqaRSpkCKJ" target="_blank">SUPER
Oana,mamica de Robertel
(27.10.2004) si
15+
bebe2
CarlaV spune:
Flobaby, adevarat, infectiile urinare trebuie tratate, doar ca ma surprinde cat de usor se recomanda augmentinul chiar la copii mici. Ai si tu grija sa folosesti un produs probiotic in timpul si dupa tratamentul cu antibiotic, ca sa-ti protejezi flora intestinala.
Multumesc pentru urari
.
Maria_Bunica, multumesc ca ai intrebat de mine, ieri dupa-amiaza am fost mai bine, azi sunt varza iar, sper sa fie bine samburelul, ca nu mai am rabdare pana-l vad.
Oana, multumesc pentru intentia de a trimite aroma de curcan
. Sper ca ati petrecut bine. Stiu ce spui despre placintele lor, in America si sunca are prea mult zahar
.
Anda_Magda, asa e in Bucuresti, iti trebuie mult timp si nervi de otel, abia astept sa ma mut, desi toti "stramosii" mei au locuit aici.
Zicea cineva de analize, ca nu le are nimeni perfecte. Surprinzator si pentru mine, ale mele sunt perfecte, desi alaptez si nu iau vitamine. Nu spun ca asta ar fi metoda de a iesi analizele perfecte
, dar la mine asa este pana acum. Oricum este normal ca unele probe sa se modifice in timpul sarcinii, mai ales in trim. 3.
Carla,
s.11 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
strunfita spune:
Fetelor, voi v-ati interesat de celule stem? Vreti sa recoltati?
Eu la Bogdan n-am recoltat, ca nu stiam pe vremea aia si nici nu stiu daca exista posibilitatea la noi in tara.
14+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strunfita Fetelor, voi v-ati interesat de celule stem? Vreti sa recoltati? Eu la Bogdan n-am recoltat, ca nu stiam pe vremea aia si nici nu stiu daca exista posibilitatea la noi in tara. |
Nici eu n-am recoltat la Eliza. Insa sunt mamici de la odisee care au recoltat - si da, se poate face si in Romania.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii)
10+
Flobaby spune:
Vis-a-vis de celulele stem am inteles ca acum exista o banca pentru pastrarea acestora si la noi dar nu stiu exact unde. Eu chiar am de gand sa prelevez aceste celule din cordonul ombilical al
.
Deasemenea, am mai auzit si de donarea sangelui placentar - cica si acesta se colecteaza( gratuit) si se depoziteaza intr-o banca, numai ca multa lume nu stie si acesta se arunca la gunoi. Daca are cineva mai multe informatii, sunt binevenite.
10+
anamariacs spune:
RAMONAIANI, intr-adevar si eu am citit povestea nasterii tale si aceeasi reacti am avut-o! mai mult..i-am spus sotului meu despre ce e vb..si ne-am pus pe un ris..mama, mama...de atunci..prima chestie care mi-o spune cind ma suna este :" mami, o intrebare am: cum scoti un pepene printr-o prunisoara?"..si iar ne ia risul...
te pup si multumim pentru delectanta lectura
ana-maria
14 weeks
anamariacs spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ganesha buna seara burticutze, nu am mai intrat de cateva zile pt ca ma simt fff obosita la munca nu am avut timp iar acasa pur si simplu nu am mai avut forta sa deschid calculatorul, si acum la mine este abia 8 si 6 min si mie mi se inchid ochii de somn. Important este ca astazi am fost la dr si am vazut bondarelul, nu-i spun albinutza pt ca iarasi dormea cu bulbuci, e cam puturosel bebelul meu, pana acum l-am vazut numai dormind. Dar totul este bine, ne-a asigurat d-na dr., are 5,54 cm si pliul nucal de 1,5mm.Peste 2 sapt treb sa fac triplu test, adica cand o sa am 14 sapt si abia pe 27 dec mai mergem sa vedem bebelul. Draguta mea, intereseaza-te exact cum e cu triplu..eu stiu ca se face incepind cu saptamina 15..chiar astazi m-am programat si eu si dna dr mi-a spus expres ca trebuie evitata sapt 14, mi-a zis ca perioada cea mai buna este sapt 15-17! mai cerceteaza .. ![]() Voi la cate sapt ati facut triplu test? Aici sexul copilului se spune dupa 16-17 sapt, asa ca mai avem de asteptat, cred ca au aparatura mai slaba. Felicitari mamicilor care si-au simtit bebeii, cred ca este asa de emotionant, poate de Craciu ne da si noua bebelul un semn, abia astept! la toate burticutzele 12+ |
ana-maria
14 weeks