Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(14)
Raspunsuri - Pagina 19
clodyac spune:
fetele ajutorrrrrrrrrrr 

doctorita mea mi-a dat sa iau clotrimazol ovule vaginal 6 seri la rand aseara am bagat primul ovul pana aici totul ok 
acum dimineata acum 10 minute doamneeee mi-a curs un lichid incolor destul de mult si ceva alb presupun ca e restul de ovul dar pe mine ma sperie cat lichid incolor a curs (toata partea de jos a chilotelului e uda) va rog sa imi spuneti e normal sa curga asa e de la ovul 
imi e asa frica 

ce sa fac?
oare e de la bebe???
12 +
Relusha spune:
Buna Albinutzelor,
Bine v-am gasit, sper ca sunteti bine azi....
Ramona si Liana, bine ati venit, sarcini usoare si BB sanatosi!!!
Va
si o zi buna sa aveti!!!
12+
Relusha spune:
clodyac, te rog sa nu intri in panica si apoi pune mana pe telefon si suna doctorul sa vezi care ii situatia....nu iti fie jena sa suni, asta e meseria lui....suna...
Te
si sa ai grija de tine si BB!!!
12+
alinutza23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clodyac fetele ajutorrrrrrrrrrr ![]() ![]() ![]() doctorita mea mi-a dat sa iau clotrimazol ovule vaginal 6 seri la rand aseara am bagat primul ovul pana aici totul ok ![]() acum dimineata acum 10 minute doamneeee mi-a curs un lichid incolor destul de mult si ceva alb presupun ca e restul de ovul dar pe mine ma sperie cat lichid incolor a curs (toata partea de jos a chilotelului e uda) va rog sa imi spuneti e normal sa curga asa e de la ovul ![]() imi e asa frica ![]() ![]() ce sa fac? oare e de la bebe??? 12 + |
clody
nu te speria, este absolut normal, ovulul curata acolo inauntru.
12+In asteptarea unui inger
A piece of our life
GOD is a DJ
clodyac spune:
offff multumesc burticilor acum m-am mai calmat dar ca un facut aveam nr de tel personal al doamnei pop ioana dar nu il mai am si asa ca ...... la cabinet nu e acum doamne poate nu e nimic si e de la ovul scurgerea dar cred ca de la emotii ma doare si burtica un pic offfffff sper sa nu fie nimic 

va pup pe toate si ms inca o data
12 +
strunfita spune:
CLODYAC, cred ca e normal sa curga destul de mult. Suna eventual doctorita, dar nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme.
Felicitari pentru fetele care au vazut bebelasii la eco! Eu de-abia astept sa merg din nou, sa stiu ca totul e in regula. Cred ca ecografiile sunt unele din cele mai importante momente din sarcina.
Am vazut ca vorbiti de nastere.
Eu din pacate pe Bogdan n-am putut sa-l nasc natural, dupa un travaliu de 12 ore, doctorul a luat hotararea sa faca cezariana, din cauza ca Bogdan nu era destul de jos si degeaba aveam contractii, dar nu simteam nevoia sa imping. Apa era rupta si copilul nefiind plasat pe "canal", exista risul sa se invarta si sa se sugrume cu cordonul ombilical.
Acum nici prin cap nu imi trece sa incerc sa nasc natural, oricum am inteles ca in Romania nu exista alta optiune dupa o nastere cu cezariana. Am fost foarte curajoasa inainte de a-l naste pe Bogdan, nici macar epidurala nu am vrut sa fac, dar acum nu mai am deloc acelasi curaj. Pentru mine nu exista alta optiune decat operatia cezariana.
Oricum va recomand cu caldura epidurala la nastere naturala!
14+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
Flobaby spune:
Clodyac, si eu iau ovule-utrogestan- vaginal. Si intr-adevar "curg " foarte tare - si lichid incolor si foarte mult alb . Eu asa am patit de la prima administrare de acum 3 sapt - si aseara am fost la dr si BB e ok.
Pentru linistea ta, intreaba si un cadru medical.
Pupici
10+
clodyac spune:
flobaby si strunfita va multumesc din suflet asa ce m-am linistit ... de doctorita nu am cum sa dau pt ca la cabinet nu e si eu nr ei nu il mai am 
stiu e numai vina mea ca nu am fost precauta , dar acum sunt mai linistita
si cred ca sigur e din cauza ovulului si nu a bebicului meu drag
programarea o am tocmai pe 12.12 
simt ca innebunesc trebuia sa ajung pe 4 dar cand am sunat nu mai erau libere decat pe 12 prima zi doamneee
de abia astept sa il vedem si sa stau si eu linistita ca parca am ghimpi
va pup pe toate si va spun sincer ca nu stiu ce m-as face daca as fi singurica fara voi pupici si multa sanatate 

12 +
CarlaV spune:
Clody, fii linistita, ti-au spus bine fetele.
Flobaby, felicitari! De ce ti-a dat augmentin, ai facut antibiograma? Eu as avea grija cu antibioticele date "dupa ureche" pentru ca augmentinul este foarte puternic si nu vrei sa te trezesti cu o candidoza.
Cata, Laura, multumesc mult
. Ieri dupa-amiaza a fost singura data cand m-am simtit rezonabil, doar cu greturi si ameteli, si am fost in stare sa port o lunga conversatie coerenta
. Din pacate azi-noapte am visat urat, m-am trezit si am stat cu ochii pe pereti vreo 3 ore, asa ca acum mi-e rau iar. 
Carla,
s.11 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Flobaby spune:
Carla, pe buletinul de analiza era scris faptul ca pe mediile insamantate au parut 100.000 bacili de e.coli. De asemenea , au facut ei teste probabil, si scria la ce sunt sensibili si la ce sunt rezistenti bacilii si din lista aceea mi-a dat med gineco augmentin. Mi-a zis ca infectiile urinare pot duce la avort si ca trebuie neaparat sa fac tratament. Nu-mi ramane decat sa ma supun, nu? Oriucm, iau 7 zile tratamentul si apoi tb sa repet analiza.
Acum am niste ameteli de nu ma pot ridica de pe scaun............
Carla, imi pare sincer rau ca nu te simti bine, dar la sfarsit iubita ta fetita va avea un companion si tu o sa fi foarte FERICITA!!!!!!!!!!!
Doamne, ce bine ca va am pe voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10+