Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(14)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui clodyac

fetele ajutorrrrrrrrrrr

doctorita mea mi-a dat sa iau clotrimazol ovule vaginal 6 seri la rand aseara am bagat primul ovul pana aici totul ok acum dimineata acum 10 minute doamneeee mi-a curs un lichid incolor destul de mult si ceva alb presupun ca e restul de ovul dar pe mine ma sperie cat lichid incolor a curs (toata partea de jos a chilotelului e uda) va rog sa imi spuneti e normal sa curga asa e de la ovul imi e asa frica

ce sa fac?
oare e de la bebe???

12 +

Draga mea,

si eu pun "minuni" din alea..bleah..ce naspa sunt...eu am 10 de pus..am scapat de 2..dar a fost haiul de pe lume..sa iti zic si de ce...mi-a zis dna dr sa le umezesc inainte cu apa plata..dar am zis ca dc le mai si umezesc fac pe dracu..dar de unde..mi-a luat 10 ani si o luna sa il pun pe primul..iar dimineata mai ca a iesit tot intreg..pt ca e f uscat si nu a alunecat acolo...a ramas dop..aseara l-am umezit intii cu apa plata si dupa am purces la fapte si de dimineata eram excat ac si tine..mai mult..toata ziua, azi..am facut drumuri la toaleta sa schimb zilnicul..ca aveam un stres..E NORMAL..se curata locul acum..nu te speria! si e normal sa fie ceva alb..pt ca pastiloiul in sine e alb..linisteste-te draguta mea!

ana-maria 14 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flobaby

Carla, pe buletinul de analiza era scris faptul ca pe mediile insamantate au parut 100.000 bacili de e.coli. De asemenea , au facut ei teste probabil, si scria la ce sunt sensibili si la ce sunt rezistenti bacilii si din lista aceea mi-a dat med gineco augmentin. Mi-a zis ca infectiile urinare pot duce la avort si ca trebuie neaparat sa fac tratament. Nu-mi ramane decat sa ma supun, nu? Oriucm, iau 7 zile tratamentul si apoi tb sa repet analiza.
Acum am niste ameteli de nu ma pot ridica de pe scaun............
Carla, imi pare sincer rau ca nu te simti bine, dar la sfarsit iubita ta fetita va avea un companion si tu o sa fi foarte FERICITA!!!!!!!!!!!

Drgaa mea, ref la repetarea analizei, sper ca ti-a spus medicul: repeti analiza dupa 5-7 zile de la ultima pastila ingerata! mie mi-a atras atentia si medicul de familie si medicul gineco..am si eu inf urinara si sunt la al 2lea tratament plus amaritele alea de ovule cu clotrimazol preventiv ca sa fac candida de la tratamentul pt infectia urinara!

Doamne, ce bine ca va am pe voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10+

ana-maria 14 weeks

Mergi la inceput