Moldovence aspirante sau gravidutze! (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

any75- imi pare tare rau ptr tine, dar fii increzatoare in DD, caci el iti va asculta rugaciunile si te invatari in aceste momente ff grele, si mie imi este frica de diagnostic dupa laparo, ai fost la Cuza Voda ??? caci nu am retinut unde ai facut ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Dar HSG nu este folosita si pt diagnostic si pentru tratament? Adik daca este ceva blocat substanta de contrast desfunda tot?
Si a-propos, cam cat costa o astfel de interventie?

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Eu stiu ca e folosita mai mult pentru diagnostic, adica se poate ca in timpul procedurii substanta de contrast introdusa in uter sa desfunde eventualele trompe infundate dar nu este garantat asta....la mine s-a dus in abdomen prin trompe in cateva secunde si mi-a zis ca sunt foarte permeabile si ca uterul e un pic retrovers pe partea stanga parca. Interventia nu m-a costat nimic pentru ca m-am dus cu adeverinta de salariat. Nu mai stiu daca am avut si trimitere....Am vrut sa-i dau ei 100 dar nu a vrut sa ia. A fost cam dureroasa ......dar eu sunt maisensibila la durere si poate de asta....oricum anestezia s-a prins dupa ce am tras toata durerea. De repetat nu as vrea sa o mai repet niciodata!

Doamne ajuta!

Aniversarea noastra!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV

Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Hmm...mie mi-a zis ca polipul meu se va elimina la hsg...
Uff...asa ma tem de interventia asta...

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

Fetelor va multumesc din inima pt incurajarile voastre sunteti minunate
Eu aveam o f mica speranta ca as putea ramane insarcinata natural dar cu toate astea in fiecare luna, daca intarzia ciclu doar o singura zi fugeam sa-mi fac test de sarcina cu speranta ca poate obtin mult doritul test cu II
Va dau un sfat:nu amanati pt nimic nici o interventie,consultatie si orice este necesar pt a avea un bebe.Va spun asta pt ca eu din cauza serviciului nu puteam sa plec(atunci prioritatea era cariera), am amanat multe pe mai tarziu, lucrurile s-au agravat si iata unde am ajuns si acum regret mult ca nu am facut ceea ce trebuie la timpul potrivit
la toate fetele

"Viata este o tesatura de dorinte"

Mergi la inceput

Medeea nu se poate elimina un polip prin histerosalpingografie(HSG)ci doar prin histeroscopie si asta cu anestezie pt ca altfel este dureros

Mergi la inceput

Pogonici histeroscopia am facut-o la Cuza Voda si am nimerit intr-un salon unde toate fetele erau , din inima ma bucur pt toate dar simt durere in suflet ca nu sunt si eu Toate vorbeau de ce analize fac, cum se simt etc iar eu eram in afara subiectului.Dar asta-i viata, eu stiu ca trebuie sa lupt mai mult atunci cand imi doresc ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Any iti spun si tie ce i-am spus Medeei important e ca ai gasit problema, deci sunteti cu un pas in fata noastra. Abia astept sa merg si eu pe 16 la Dr. sa vad ce-mi zice.....
Curaj fetelor ca nu e totul pierdut. Incercati sa va detasati un pic de problema asta si sa va bucurati de sarbatori si la anul cu fortze proaspete incepeti din nou lupta.

Doamne ajuta!

Aniversarea noastra!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV

Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

din cate am citit eu substanta de contrast poate ramane uneori in trompe. dr mea mi-a zis ca e o metoda cam barbara. ca mai bine fac laparo...am citit chiar azi in ziar ca la noi la barlad e un laparoscop de care lumea nu prea stie si prefera sa mearga tot in marele orase. e si un dr proaspat intors din belgia unde a facut peste 100 de intervintii toate cu succes.
si eu am emotii cat china de mari legat de intalnirea cu dr de pe 15. i-am zis si sotului ca mai bine ar fi sa refaca spermograma direct la clinica si de data asta nu a mai reactionat ciudat. a zis ca se va inarma cu tupeu sa o faca acolo daca e cel mai bine asa.
i-am explicat cam cat costa un fiv si ca nu e nimic garantat si cred ca asta l-a facut sa se mai schimbe un pic.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor ce ma fac..simt ca explodez si ma dor si ...pe langa asta.nici pofta de mancare nu am....oare ce sa fie?????

ufffffffff....doamne dami rabdare sa trec peste toate, ca grea e suferinta

ma duc sa fac ceva de mancare..va pe toate

Mergi la inceput