Moldovence aspirante sau gravidutze! (5)
Raspunsuri - Pagina 5
dasalina spune:
Pogonici asteapta si tu cateva zile sa-ti intarzie si apoi i-ati inima in dinti si fa-ti un test.
Si pe mine incepa ma doara sanii doar ca la mine asta e semn ca vin neamurile nepoftite..........
Ma duc sa spal pe jos..........
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.
monna3 spune:
buna fetelor
pogonici tin pumnii sa fie cu ochisori
Monica, sper in curand
mami si tati te asteapta
Delphinas spune:
eu sunt z3 si ma dor sanii de nu mai pot. parca as avea pietre atarnate de ei asa ma dor. si sunt asa tari...dc oare?
poze, Just Me
ambitioasa
pogonici1977 spune:
fetelor va multumesc mult ptr incurajari....dar eu am mare incredere in DD si vreau sa cred ca intro zi ruga imi va fi indeplinita de DD
e f greu sa astepti sa numeri orle, zilele, lunile, ani, si sa vezi ca nimic..e cumpli sentimentul...
dar noi cele care credem in minuni nu mai conteaza clipa cand va fi..ci doar sa fie...spunea una din fetele de pe acest forum
DD nea pus la incercare credinta..nu mai credea in medici..nu mai doreau sa fie chinuiti cu tratamenete..etc..si ce credeti la 1 an de zile cand nici nu mai credea ca va mai ramane insarcinata sa trezit ca testul II..a fost o minune..pov ca in acest an care a lasat la voia sortii, au invatat sa se roage amandoi, sa citeasca acatiste, etc...si minunea sa intamplat
deci rugativa la dd..sper CA NU VAM PLICTISIT
onuta05 spune:
Buna fetelor la toate!!!!
Nu am mai intrat de mult pt ca am fost fff ocupata la munca si acasa nu mai aveam niciun chef sa intru pe net.
Intre timp avut si eu primul CM de dupa chiuretaj (la 38 de zile) iar aseara am fost la doctorita. Vroiam sa va intreb...din ce stiti voi... cam cati foliculi este normal sa se gaseasca in ovare?
ms...poate ma luminati si pe mine...
Poze
Delphinas spune:
BUNA DIMINEATA!!!
pofti la de care vreti si cum va place.
onutza nu te mai vazui de mult. nu stiu ce sa zic legat de cati foliculi trebuie sa fie...sunt total pe langa eu. poate stiu fetele si te ajuta.
poze, Just Me
ambitioasa
onuta05 spune:
Buna dimineata!!!! Poftiti la este pentru toata lumea!!!!
Trebuie sa ma intorc la capitolul 4 sa citesc ce ati mai discutat pt ca am ramas in urma...dar recuperez!!!
Sper sa ma lamuriti si pe mine cu nr foliculilor.
Multumesc
V-am pupat!!! O zi buna tuturor!!!
Poze
onuta05 spune:
neata, Delphinas!!!...asa-i, nu am mai trecut de mult pe la voi...dar m-am intors!!!
sper sa stie cineva ca eu sunt la acest domeniu...dar sper sa ma intelegeti...avand in vedere ca nu am avut pana acum probleme de genul asta...si sincera sa fiu sper sa aflu doar ce este strict necesar si cand o sa ma hotarasc sa am un bebe, sa vina fara probleme. Doamne ajuta sa fie asa!!!!!!!!!!!
Poze
sinzyk06 spune:
Neatza fetele!
Onuta,uite ce am gasit eu: Ovulatia reprezinta eliberarea unui ovocit - celula sexuala feminina - din ovar. In prima jumatate a ciclului, in faza pre-ovulatorie, incepand cu prima zi de menstruatie, un numar de foliculi sunt activati. Cativa dintre ei vor ajunge la maturitate dar unul singur va elibera ovocitul. Ovulatia are loc cu 14 zile plus sau minus 2 zile inainte de inceperea unui nou ciclu, deci cu 14 zile inainte de inceperea unei noi menstruatii. Ovocitul este aspirat de franjurii pavilonului trompei uterine (tub fallopian) iar aceasta ii va inlesni deplasarea catre uter. In timpul acestei calatorii poate avea loc fecundarea ovocitului de catre spermatozoizi.
Sper sa iti fie de folos! multi pt voi toate!
medeea_vs spune:
Multumim de cafea. A inceput sa ninga un pic si la noi!!
Onuta eu am fost in Z11 la ecograf si aveam asa:
- pe ovarul drept 2 foliculi, unul de 17mm si 3 de 7mm
- pe ovarul stang 5 foliculi de 5mm
Dupa cat imi dau seama grasanul de 17mm va elibera un ovul luna asta.
...cand o vrea Doamne Doamne
http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png