Moldovence aspirante sau gravidutze! (5)
Raspunsuri - Pagina 3
medeea_vs spune:
Da, si eu ma bucur ca am aflat o cauza. E mai frustrant sa nu stii de ce. Si vorba doctoritei...acum nu mai socotesc zile...sunt mai concentrata pe analize si poate raman.
...cand o vrea Doamne Doamne
http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png
dasalina spune:
Medeea bucura-te de sarbatorile care vor veni si vei vedea ca totul va fi bine!
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.
medeea_vs spune:
Daa...o sa ma bucur de luna decembrie fara sa ma gandesc la bebe. In weekend mergem la munte...zapada...sanie...Cui o sa-i mai stea gandul la bebe.
dasalina spune:
vaiii!!!! am ajuns pe pagina a doua!
Slaba activitate, slaba activitate, moldovencelor!
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.
Delphinas spune:
munceste lumea mult si nu prea au timp de forumuri...ferice de noi cele care mai boierim pe la serviciu.
eu printre liste de inventar mai trag cu ochiu si la voi, pe la vecini
poze, Just Me
ambitioasa
dasalina spune:
Eu am tras chiulul tot anul.......tot cu gandul la bebitza, si degeaba.....mai bine m-as apuca de munca ca poate vine mai degraba.....
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
pogonici1977 spune:
si eu mai trag cu ochiul in timpul serviciul la forumul nostru scump si draga, care ne tin aproape cu bune si rele, bucurii si tristeti
fetelor simt ca explodezzzzz, nu pot manca nimic, ma doare ovarrul din partea dreapta, dar nu continuuu cei drept, mie cald dar nu foarte..oare ce sa fie????..sper sa nu vina aia urati .....ca ii trimit la plimbare
dar nici nu vreau sa incerc testul de bb...ptr suport f greu esecurile...am mai trecut...si cunosc sentimentul...e groaznic
va mai tin la curent...oricum cu tot ce mi se intampla mie
Delphinas spune:
mesaj postat de any in capitolul anterior
any75
nou venit
Romania
48 Mesaje
Trimis la: - 25/11/2008 : 12:57:08
---------------------------------------------------------------------
Salut toate fetele!
Dasalina multumesc din suflet ca te-ai gandit la mine
Am facut ieri histeroscopia si nu a fost prea placut ca pt mi-a facut anestezie si nu stiu ce s-a vazut acolo, am doar biletul de iesire iar pe el scrie ca orificiul tr stanga este nepermeabil caci trompa dr n-o mai am, deci rezultatele nu sunt grozave
Mai aveam o mica speranta ca mai pot ramane insarcinata natural dar acum s-a spulberat
Nu am avut posibilitatea sa vorbesc cu medicul dupa interventie dar abia astept sa vad ce zice el
sunt trista si dezamagita...
toate fetele
"Viata este o tesatura de dorinte"
poze, Just Me
ambitioasa
medeea_vs spune:
Am revenit si eu. Am fost la masa, la platit datorii si acum back to work. Daca as mai avea si chef....
dasalina spune:
Anyimi pare rau de rezultat!Sunt alaturi de tine!
Te inteleg ca te simti foarte rau, esti suparata si e normal, e normal sa plangi si sa te descarci, chiar e indicat sa o faci apoi sa te ridici si sa continui lupta pt ca nu e totul pierdut! Nu ti s-a spus care e urmatorul pas? Poate fi permeabilizata trompa? Poate fi eliminat dopul? Dupa toate astea mai exista si inseminare artificiala sau FIV in cel mai rau caz......Oricum, nu-ti pierde speranta....doar esti o moldoveanca luptatoare!
Si putere iti doresc!
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!