Moldovence aspirante sau gravidutze! (5)
Raspunsuri - Pagina 2
Delphinas spune:
medeea cum a fost la doctor? ce ti-a zis? sunt asa curioasa sa vad ce ti-a zis.
nu am racit...abia mi-a trecut. nu mai vreau.
pogonici mai stii poate e cu noroc luna asta...
poze, Just Me
ambitioasa
pogonici1977 spune:
ce fac moldovencele noastre???? ceva vesti bune..nimic de nici una?/?
uffff doamne....eu nu ma simt bine deloc , ma dor toate..spatele, sanii sunt parcaiar burta mea eeeee, naspa nu..???
de ce oare trebuie sa chinuim noi atata...???
va pup pe toate si merg sa atat ptr mine cat si ptr toate femeile ce isi doresc copiii
doar o minune de va fi.atat ptr mine cat si ptr voi ...sa nu uitati sai multumiti lui DD
dasalina spune:
Pogonici in a cata zi esti? Cat mai ai pana la test? Iti doresc ce-mi doresc si mie un bebe cat mai curand.....eu tocmai am aflat ca cumnata mea va avea o fetitza.....m-am bucurat pt ea mai ales ca-i tot ziceam ca-i fata si ea tot zicea ca-i baiat.....asa cum da Dumnezeu.....
Uffffaaaa eu sunt suparata ca tocmai mi-am bagat o geaca foarte faina....la masina de spalat la o temp. prea mare si am stricat-o.....si plang prin casa ca vreau alta numai ca am sunat la magazin si abia saptamana viitoare poate sa-mi aduca alta.....si a si costat oleaca........offffffffff..........parca numai rele mi se intampla...
Ma duc in pat ca-s prea suparata!
Va pupic!
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.
dasalina spune:
Buna dimineata fetili!
Sunt prima????? Pai atunci dau cofelutza....dupa gust...
Sa ajunga pt toata lumea!
Medeea te asteptam cu vesti!
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti.
medeea_vs spune:
Buna dimineata! Va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Sa va povestesc cum a fost la medic. Doctorita e de nota 20...o draguta...finuta tare...Intru la ea...ma intreaba datele mele...ce ma supara...si ii zic: ca nu vine bebe! Mi-a facut un cosult clasic si apoi la ecograf. Vreau sa zic ca e super ecograful endo...nu am mai facut pana acum...mi-a aratat si mie tot ce vedea ea...foliculi grasani pe amandoua ovare, semn ca ne apropiem de ovulatie. Toate bune si frumoase pana cand vede un polip pe trompa stanga si mi-a zis ca asta poate fi una din cauzele de nu am ramas insarcinata. Respectivul polip blocheaza trompa, deci am doar una functionala. Mi-a zis ca trebuie sa facem HSG dar asta abia dupa ce vedem ce iese la lama ca nu cumva sa fie vreo infectie ca nu are voie sa intre in conditiile astea. Mi-a zis ca o sa fie neplacut dar prin histero se va elimina. Pana sa ajungem la hsg, asta prin ianuarie, luna urmatoare mi-a dat sa fac asa:
Ziua 2: FSH, LH, TSH, prolactina, estradiol, progesteron, testosteron, cortizol
Ziua 13: estradiol, LH
Ziua 21: progesteron
Pe langa astea trimitere pt sot la spermograma si spermocultura si pentru mine Chlamidia pe care sa o fac la Iasi la cab lui Onofriescu.
Dupa ce mi-a dat sumedenia de analize mi-a zambit si mi-a zis ca poate ramai cat te investighez eu.
Per total sunt f bucuroasa ca am descoperit una din cauze, sa vedem cum ies si hormonalele si ma bucur enorm ca am ajuns la ea si mi-a dat sperante. V-o recomand din toata inima!!!!!
...cand o vrea Doamne Doamne
http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png
Delphinas spune:
multumesc de alina
nu mai fi suparata pt hainuta. cred ca iti era draga...dar se mai intampla si la case mai mari.
medeea cum a fost la doftor ieri?
poze, Just Me
ambitioasa
pogonici1977 spune:
buna dimineata fetelor...mai este cafea?? ca vreau si eu una...uf..am inceput ziua cu stangul...dar sper ca nu...nu imi functionaeza lista cu emoticonuri...uffff
dasalina- pai sunt in a 25 zi....si nu ma simt bine deloc....inbalonata..indispusa...nici nu mai stiu..am o stare nervoasa..ff usor imi sare tandura..si ma enervez...uf doamne de ce mi se intampla tocmai mie toate astea
gagici va doresc o zi buna si mai vb
Delphinas spune:
medeea ma bucur tare mult pt tine ca esti multumita de ea. si ma bucur si mai mult ca ai descoperit cauza de ce se lasa asa greu asteptat.
citind mesajul tau....aman si eu hormonalele pana ajung la ea. sa vad ce imi spune sa fac si cand anume, avand in vedere ca eu am CM neregulat cu totu. din 32 de zile am ajuns la 35 de zile.
pe 19 decembrie am facut programare si sotului la urolog...la un medic din buzau.
poze, Just Me
ambitioasa
dasalina spune:
Medeea, bine ca ai descoperit cauza si bine ca nu e ceva grav!
Cu sigurantza se va rezolva.....si vb dr. poate ramai pana se rezolva...daca o trompa functioneaza...
Pogonici de cate zile e ciclul tau? daca e de 28-29 poti sa te testezi chiar azi sau maine....mai stii??? poate o sa-ti aduca Mos Nicolae bebeu mult dorit!
Eu mai am pana la test si simt ca nici luna asta nu a fost sa fie....oricum pana la anu' iau o pauza si ma mai relaxez ca m-am saturat de incordarea si frustrarea asta provocata de teste negative tot anul......nici nu-mi vine sa cred ca a trecut un an intreg....Doamne???Cand??? Parca mai ieri era ianuarie si bateam din picioare ca eu nu mai pot astepta si vreau bebe mai repede....cred ca Dumnezeu imi da o lectie....eu nu prea stiu sa astept si poate vrea sa ma invetze sa astept....UFFFAAA da grea e asteptarea asta!
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
Delphinas spune:
alina si eu cred ca imi da Dumnezeu o lectie de rabdare. nici eu nu stiu ce e rabdarea. nu stiu sa am rabdare. simt ca ma sufoc cand trebuie sa astept prea mult sa obtin ceva sau, in cazul vietii de zi cu zi, sa stau la rand sa platesc facturi. nu am rabdare si gata. si cred ca acum ar fi cazu sa invat si eu ce inseamna SA AI RABDARE
Citat: |
citat din mesajul lui dasalina Eu mai am pana la test si simt ca nici luna asta nu a fost sa fie....oricum pana la anu' iau o pauza si ma mai relaxez ca m-am saturat de incordarea si frustrarea asta provocata de teste negative tot anul......nici nu-mi vine sa cred ca a trecut un an intreg....Doamne???Cand??? Parca mai ieri era ianuarie si bateam din picioare ca eu nu mai pot astepta si vreau bebe mai repede....cred ca Dumnezeu imi da o lectie....eu nu prea stiu sa astept si poate vrea sa ma invetze sa astept....UFFFAAA da grea e asteptarea asta! Doamne ajuta! Aniversarea noastra! www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV Valoarea casniciei nu este aceea ca adultii fac pe copii, ci copiii ii fac pe adulti. |
poze, Just Me
ambitioasa