Praline belgiene (32)
Raspunsuri - Pagina 13
Mihaela1171 spune:
Carmita s-a intamplat ceva ieri? Mi-ai dat sms ca vrei sa treci pe la noi in drum spre Madi, ti-am dat sms ca te asteptam, ceea ce am si facut, dat nu ai mai ajuns.
Intr-un final, pe la 10 seara ne-am culcat....Sper ca nu ai patit nimic!
Miri eram toti pe sus si nu am auzit telefonul, sorry.
Pupici tuturor
carmita_baby spune:
Miha nu s-a intamplat nimic, ti-am dat sms dupa aceea sa-ti spun ca am facut transfer bancar si facand transfer bancar nu mai era cazul sa mai trec pe acolo, pentru ca asta era motivul pentru care veneam. Te-am intrebat daca suma trimisa este suma corecta. Nu ai primit mesajul meu? Scuza-ma pentru neintelegere,sper ca nu te-ai suparat pe mine, nu am mai vrut sa va deranjez
Mikule desigur ca-ti fac masaj, doar ca tre sa stabilim o data de comun acord si vine fata.
Rorutule bafta multa, sper sa ai bebe in burtica cat mai curand!
Mello motanelul iubit
Bepii spune:
Bine ne-am gasit intr-o noua saptamana
Mihaela, iti datorez scuze pt faptul ca sambata am fost cam dura cu tine la telefon dar asta nu inseamna ca nu-mi esti draga. Pana la urma totul a fost super bine. De fapt ti-am explicat motivul; toata ziua m-am gandit cu bucurie ca insfarsit o sa dansez cu fetele la karaoke apoi planurile s-au schimbat si pe moment m-am intristat. De fapt a fost si mai bine ca planul s-a schimbat pt ca am putut sa-l iau si pe Swa cu mine ca deja ma simteam vinovata ca in ultima vreme il tot las singur acasa si eu plec creanga cu prietenele. Si in final tot mi-am facut pofta de dans la tine. Fetele ca de obicei au facut show de-am ras cu totii cu gura pana la urechi. In special tango-ul cu Nina si Ana a fost mortal. Swa a fost onorat sa primeasca "trandafirul" aruncat cu pasiune de Ana. Ati fost de coma!!!
Ne-am simtit f bine la tine acasa, tu cu Doru sunteti niste gazde de nota 10. Va multumim din suflet
Ana, cum se simte Mariuca, e mai bine? Mititica de ea, sper ca nu-i atat de grava raceala. Am vazut si eu pozele cu ea, e o superba si mi-e tare draga.
Sa sti ca Swa e ok, are doar o mica intepatura in fund si o gaurica in pantaloni pe care am si cusut-o ca pantalonii erau noi. A doua zi l-am dezinfectat si aproape c-a uitat de ea. Dar isi aminteste mereu cu haz de cazatura si ne bucuram ca n-a fost mai rau.
Carmen, nici noi n-am mai stat dupa ce-ai plecat tu, poate inca vreo ora...cam asa ceva. Dar a fost placut, ne-am asezat cu totii in jurul mesei si am povestit si ras, Doru si-a dat drumu la flamanda si-a putut sa converseze cu Swa.
Robertina, iti doresc multa bafta pt proiectul vostru, sa-ti dea Domnu sanatate si fie ca Mos Craciun sa va aduca darul cel de pret.
Miri, ma bucur mult ca nu mai esti suparata si astept sa ne vedem cat de curand. Ati fost la Van Gastel? Ce fac baietii cucuieti?
Fete, va pup pe toate si va doresc o saptamana asa cum va doriti.
miri_mik spune:
salutare!
v-ati vizitatara deci care pe cine! bun! asa e frumos de sarbatori! da de atata preumblare vaz ca n-ati bagat de seama pozele. asjtept inca reactii:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
danyelana spune:
Slutare natiune,
Am cam semnat la abonatii absenti in ultima vreme dar v-am citit desi nu am reusit sa scriu.
Am tot avut musafiri la masa, apoi am fost invitati la fratele lui Jean-Marie pt aniversarea lui si tot asa am tinut-o lant.
Peste doua saptamani am iar musafiri si luni pe 22 dec plecam in tara. Abia astept sa-i vad pe ai mei.
Miercuri mi-ar fi placut sa vin si eu la Bxl dar eram singura cu baiatul pt ca JM a fost plecat in Germania si imi era cam dificil. Si in plus a pus-o de-o ninsoare si de un alunecush ca nu am vrut sa risc.
Sambata as fi vrut sa vin si eu kara dar am avut un deces in familie asa ca nu s-a mai putut. A murit bunicul copiilor si azi am fost la inmormantare.
Miha, saptamana trecuta am vazut o emisiune pe RTL despre firma ta
Daniela, ce mai face bebe Sebastian? Am vazut ultimele poze si e un dulce si jumatate.
Carmenutza, tu ce mai faci, cand pleci in vacanta?
Miri, am vazut pozele si sunt tare dragute. Merci
Ardeiash, sper sa te odihnesti in tara, sa te intorci cu bateriile incarcate si sa profiti la maxim de sarbatori pt a fi cu cei dragi.
Restul fetelor, va pupic pe toate si va doresc numai bine
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
simonette spune:
SALUTARE DRAGI BUMBUANI!!!!!!
In sfarsit ajung si eu sa mai scriu.....dar ce tarziu din pacate ptr mine ca s-au intamplat atatea intalniri cu activitati minunate si eu am dormit ca proasta in papusoi
M-a mancat undeva si am vandut ordinatorul ca n-am mai scapat de gura unuia, si cum a fost si pretul bun ptr noi am zis sa-l dam si s luam altul mai bun. Dar uite ca treaba asta m-a costat o gramada de distractie garantata ca n-am avut idee ce se intampla in lumea pralinutelor dragi
Parca vad ca data viitoare nu pot fi prezenta din alte motive si uite asa ratez eu chef dupa chef
Acum sa va zic si lucruri bune...tare bune...! Copiii mei sunt bine! varicela lui Luca s-a vindecat neasteptat de bine! Poate din cauza ca am inceput tratamentul de la ptimele bubisoare sau sa fi fost o forma usoara...? Cert este ca s-a vindecat rpd si frumos si el a fost cuminte si nu s-a scarpinat deloc mititelul Da... si mosul l-a rasplatit! Iannis insa nu a luat-o si nu stiu daca sa ma bucur sau sa nu ma bucur caci vb Mihaelei era mai bine daca o facea acum cand nu stie sa se scarpine si alte alea
Va multumesc mult ca ati fost alaturi de mine
Carmita, deci ai fost la Madi? Si ti-a dat prajitura d aia buna rau? Cu mere? Moama e buna rau prajitura aia
Miri nu s-a rupt sacul de la prea multe cadouri ca am fost isteata si le-am carat pe rand dar s-a tocit cardul ca am cam pierdut controlul Ce fac baietii tai frumosi?
Scumpi mama sa te faci bine si asculta pe Mirik, baga medicamente ca altfel!!! Dar cred ca tu deja te-ai facut bine... am realizat si eu in sfarsit ca scriu din an in pasti. din nou di unul ptr Sebastian
Ardeias, felicitari ptr proiectul reusit si multa bafta in continuare!!! Ma bucur din inima ptr tine Moama!!! Ce-o fi pe capul tau acum ca esti aproape de sotiorul tau si de cei dragi
Odihna placuta si sarbatori minunate iti doresc!!!
Madi, chiar mi-e dor de voi sa stii si te rog sa ma ierti ca inca nu ti-am adus umbrela Ce mai face Domi? Cred ca deja toata casa e a ei ca de-acum e fetita mare si merge peste tot
Bepii, si multumesc tare mult ptr cele cateva cuvinte!
Fetelor, eu astept sa-mi iasa cartea de identitate electronica si am fost azi pe la comuna sa intreb daca este gata, iar aia de la ghiseu mi-a zis ca este gata dar tb sa imi soseasca prin posta nu stiu ce hartie de la minister si ca fara hartia aia nu poate sa mi-o dea Voi stiti ceva de asta??? Ca tare as fi avut nevoie de ea maine, vreau sa fac niste rate si nu mai am rabdare
O zi buna sa aveti!!! Sper ca nu am uitat pe nimeni, iar daca da, sa stiti ca va ubesc pe toate!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
miri_mik spune:
simonette, tre sa astepti codul puk. cu ala mergi la primarie si iti introduc datele personale in cartea electronica. pupam baietii frumosi si mama care a pierdut controlul la cadouri. kiki
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
MadyG spune:
Buna seara,fete frumoase si cuminti!( am vazut ca ati fost cuminti pt ca ati primit daruri multe de la Mosu')
Azi am mai scris un mesaj dar mi s-a dus ca nu eram logata.
Mai,dragele mele,daca va mai intalniti in formule in care sunt si soti si copiluti,dati si voi un semn,ceva,un bip,o telegrama,poate am veni si noi,machiar Doamne...bineinteles,daca doriti compania noastra!
Carmenutu',iti multumim tare mult pt tot!
Ne-am simtit foarte bine cu tine,Marie-Dominique ( ca daca o strigi altfel nu raspunde,ai vazut)s-a imprietenit rapid si nu te mai lasa s apleci;eu iti urez intruna de sanatate pt masaj,ca nici prin cele mai frumoase vise nu mi-am inchipuit eu asa rasfat ,de la masajul ala incoace nu am mai luat calmante pt dureri ,iti dai seama?Va pupam!
PS: fata draga,cred ca mi-am rupt un deget de la picior.
Nora,ma bucur foarte mult pt vestile ce ni le-ai dat,Doamne-ajuta sa-i fie numai bine de-acum inainte mamei tale!
Roruta,iti tin pumnii si iti doresc din toata inima sa vina bebe in burtica!
Simonette,zilele trecute vorbeam de voi,zicea George ca ar fi fain sa ne intalnim,poate iesim sa vedem si noi cum au aranjat astia prin Ixelles,ca el lucreaza pe acolo-cred ca aproape de unde stati voi- si cica e tare misto impodobit,e ceva de vazut?mare figura esti,o prajitura stiu si eu sa fac si normal ca tot pe aia o nimeriti daca veniti la mine,pacatele mele...
Ma bucur ca aia mici sunt bine.Va pupam!
Ardeiash,ati ajuns cu bine,sper.Daca mai intri pe net sapt astea si ai timp ,scrie-mi si mie reteta,te rog. si vacanta placuta!
Ana,ce face Maria?sper ca e bine,ieri am vrut tare mult sa te sun s ate intreb de ea,apoi mi-a pierdut piticoata telefonul,l-am gasit azi dupa canapea;nu pot trimite mesaje pe mess,nu stiu de ce,nu-mi deschide casuta aia cu instant message;va pupam si sper sa ne vedem curand.
Lucica,iti trimit toate gandurile bine din lume, sper din suflet ca esti bine .Te pup dulce !
A,sa nu uit sa va zic,Dominique merge in picioare!suntem lesinati de dragul ei.
Va pup pe toate tare,mai ales pe cele nementionate,numai bine tuturor!Tschuss!!!
ninaM spune:
Helouuu!
Hai ca am inceput sa somez cu scrisu...nu mai am loc la calculator de fi-miu si de frate-miu
Miha,nu am apucat sa-ti multumesc pt seara de simbata...MULTUMIM!Ne-am simtit minunat(de altfel noi mereu ne simtim bine la tine....poate chiar prea bine)si ce sa-ti mai spun....frate-miu mi-a zis: auzi,eu stiam ca tu esti mai nebuna defel,dar chiar in halul alaaa....asa faceti mereu cind va intilniti???Heheheeee,habar nu are el!
Madi,felicitari printesei tale pt reusita!De acum sa te tii!Nu o mai prinzi prin casa asa usor.papusica si mamica
.Aaa,era sa uit,vezi ca reteta de cozonac e pusa pe prima pagina a pralinelor...ardeiash a pus-o acolo la loc de cinste
Oana,la ce ora tre sa mergem vineri???Adica pe la cit pleci tu de exemplu?Hai ca poate te prind pe mess sa vb.
gata,va las...am pus mancarea la foc si tre sa stau de ea....azi fac fasole cu coasta afumata.Va pupicesc pe toate!Papapapa