Praline belgiene (32)
Raspunsuri - Pagina 14
Bepii spune:
Buna dimineata fete,
Azi noapte am lucrat la o mica surpriza pt voi. Am facut un filmulet cu pralinele.
Acum nu stiu cum sa fac, sa-l postez aici sau sa vi-l trimit la fiecare pe mail?
De fapt Oana noastra a inceput cu aceasta traditie cand a facut primul filmulet cu noi. Eu am reluat-o pt ca intre timp intalnirile noastre s-au inmultit si pozele cred ca s-au strans in numar de mii.
Am incercat sa redau cam toate evenimentele la care am participat si cred c-a iesit ceva frumos.
Fetele noi, nu am mailul vostru asa ca va rog sa mi-l trimiteti pe privat. As putea sa vi-l pun si aici desigur dar e bine sa am si mailul vostru de acasa.
Acum ma duc la treaba ca-i zi de curatenie si trebuie sa pun umarul s-o ajut pe femeie.
Madiiii, ce veste minunata!!! Domi a inceput sa mearga. Sa fie sanatoasa si la cat mai putine lucrusoare stricate prin casa. O pup dulce pe printesica dar si pe mamica.
Astept vesti despre seara de vineri cu Oana la Geraardsbergen si apoi poate de-un karaoke ca parca asa vorbisem....o mai fi valabil???
Hai dati de veste.
Va pup si va doresc o zi excelenta.
scumpi spune:
Tania superb filmuletul, mi-au dat si lacrimile, multumim din inima, frumoasa surpriza.
http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png
anamana123 spune:
miri, vazut pozele de cadou... vazut si pozele tale de mos, sic! faine! merci iar pt cadou' de mos!!!!!!!
tania, filmuletul m-a dat gata! cate nebune laolalta!! si nebune frumoase!!!!!! si cate evenimente!!!!! impreuna
multumim din suflet
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
carmita_baby spune:
Lucica m-am tot gandit la tine zilele astea, ce mai faci, esti bine?
Tania superb filmuletul, l-am vizionat cred ca de vreo 5 ori Multumim mult, mult de tot
Mititelule si tie ti-am vizionat pozele cu Mosul, cat de draguti au fost aia mici, mai ales Bruno care intelege mai mult ce se intampla, era in al noualea cer de fericire, mai ales in Disney, ii sclipeau ochisorii
Maducule imi pare rau ca te-ai lovit la degetele, daca as fi venit cu tine sa te ajut, nu s-ar fi intamplat. Oricum m-ai dat pe spate cu suportul de poza. Abia astept sa pun poza potrivita in el Dominique e mortala, nu sta locului o clipa si cum pun e mana pe o hratiuta vrea sa o faca confetti Felicitari pentru primii pasi! Eu am vazut-o mergand!
Ai mai vorbit cu fratele tau? Ce a mai facut cu masina?
Oana chiar asa, vad ca te-au intrebat deja fetele, cum facem vineri? Bai cand ne intoarcem de la expozitia de pictura vezi ca ti-am facut program de kara
Danielana ma bucur ca te-am citit si pe tine.. Lasa mai bine ca nu te-ai riscat sa conduci pe alunecus. Bunicul din partea mamei? Condoleante! Eu plec pe 21 in vacanta, dar s-ar putea sa mai plec pe undeva cateva zile inainte.
Sanda hai ca am apucat si noi sa vorbim un pic la telefon ieri. Ma gandeam ca Luca m-a si uitat deja in schimb el voia sa vorbeasca cu mine la telefon
Scumpiliciule nici cu tine nu am mai vorbit de o caruta de timp, ce ai mai facut? E bine cu mami la tine, nu? Cred ca te rasafata la greu si bine face!
Miha multi dulci! Iti multumesc inca odata ca esti atat de buna!
Ma fetelor pe bune acum, a ramas valabil pentru 12 de kara? Ca eu pe 19 nu pot..
Mello motanelul iubit
carmita_baby spune:
Oana am calculat distanta de aici din Antwerpen pana in Geraardsbergen si mi-a iesit asa: ruta cea mai rapida 87,8 km in aproximativ 1 ora si 7 minute si este in directia Gent. Fetelor ziceti si voi cine vine, ca sa vedem cum ne organizam.
Mello motanelul iubit
ardeiash spune:
hei fete..salutari din romania!
e-ashe de bine acas! cum nici nu va-nchipuiti! da ce sa va pove.. ca stit si voi cum e// mai ales ca l-am regasit is pe cristi in mare forta
n-am citit tot ce-ati scris .. dar am vazut niste poze superbe.. ioi.. ce frumoase cu mariuca ! sa-ti traisca ano!
mady: ce bine-mi pare ca domi merge singurica: cred ca m-a auzit pe mine si s-a pus pe treaba ! hi hi
va pup pe toate si promit ca va cetesc si revin
s-auzim numai de bine! si
oanademunck spune:
fete reviu maine cu amanunte pt expo ca acu sunt artist si-s pana-n gat in vopsea. da ramane cum am stabilit (vineri pe la ora 5.30 la mine-i bine?)
pusici
Bepii spune:
Fetelor, va mai rog iarasi sa-mi dati adresa din piata din Brussel unde se vand produsele de carne romanesti. Mi-a mai dat-o o data Mihaela dar n-am scris-o nicaieri si prietena mea din Mons a pierdut-o. Asa ca trebuie s-o mai dau odata dar nu mai stiu....
Va pup!!!
scumpi spune:
Tania uite adresa:
RUE ROPSY CHAUDRONSTRAAT 24
SHOP - ECHOPPE 8-9A
1070 ANDERLECHT
http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png
miri_mik spune:
buna ziuaaaaaaaaaaa!
ce zi frumoasa! am primit cadouri de la tania! si cand primesc cadouri... ca un copil zapacit ce sunt, sunt o fericita!
p-orma e o zi magnifica: marie-dominique merge! e rost de sarbatoare! dar nush cum se face s-o vedem si noi pe viu, ca ne tot dam randevuuri si nu ne ies schemele...
ardeiash, intrebare speciala pt tine: am in vizita de craciun o fata de preot la mine. pt ea craciun fara beserica nus e poate. intrebare: la cat incepe slujba ls st catherine? pe 25? tu tre sa stii! si ne bucuram ca cristi e ... in forta:))
asa, si surprize surprize... vine mama de craciun aici:))) kikiki am combinat-o, pe toti i-am combinat. o sa fie casa de nebuni da o sa fie craciun ca acasa:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png