Praline belgiene (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

La multi ani de Mos Nicolae, Saint Nicolas sau Sinterklas! Sper c-ati primit cadouri frumoase pentru ca de cuminti ati fost cuminti!

Copiii au primit role si pista de masini, asa ca acu se plimba cu rolele prin casa si nu vor sa auda de micul dejun!

Noi am terminat cu santierul cu geamurile, Slava Domnului, acum ne-a mai ramas sa scapam de praf. Miricuta scumputa mi-a facut o vizita de-o cafea joi si m-a gasit in plin santier!! Draguta, merci frumos pentru mesajul de Mos, copiii l-au degustat deja!

Tare trebuie sa fug, doar atata va mai zic: mama si tata au ajuns acasa cu bine, doctorul le-a zis ca si concluzie ca tumora a fost stopata si ca el e foarte multumit de rezultat. Slava Domnului! Peste 3 luni va repeta tomografia si, in rest, cu Dumnezeu inainte!

Miiiiiiiiiiide pupici si La multi ani!

Il tot sun pe bunicu Nicu (tata) da'nu raspunde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Bei,io dau de baut...da tre sa ne stringem undeva....kara?Deseara???Una mica?Carmen a propus ceva da nu zice nimeni nimic...deci,cum ramane?
Mirik,copii au spus sa-i transmit mosului un multumesc frumos din partea lor....deci,multumim!!!Au fost tare incintati de cadou.
Si azi de dimineata a mai trecut mosu pe la noi...se vede treaba ca am fost cuminti anul asta!
Ardeiash,drum bun in Romania si sarbatori fericite alaturi de cei dragi!Salutari lui Cristi si ...odihna placuta!
Fete,va pupacesc si merg sa pregatesc masa....nici ai mei copii n-au mancat de dim si acum au inceput sa chitaie de foame.PAAAAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Salutare fete cucuiete,

LA MULTI ANI de Mos Nicolae! Si noi am fost cuminti Mosu' ne-a vizitat si pe noi! Am gasit bunatati in cizmulite
Ardeiash drum bun in tara! Sarbatori fericite!
Nora La multi ani taticului tau!

Fete io nu pot veni diseara, am racit, ma tratez cu ceaiuri cu lamaie si miere si ma feresc sa nu-i dau si lui Sebastian!

Va pup dulce dulce si va doresc un weekend super

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna dimineata fete,
Eu acu am deschis calculatoru ca acu m-am trezit.
Deci de ieri seara n-am mai citi c-am fost pe la cumapraturi de Mos pt copii cuminti si frumosi si nu numai. Apoi la Antwerpen de-am luat cina cu prietenii motociclisti si-am ajuns acasa f tarziu si obosita.
Vad ca s-a animat forumul si Carmen a propus karaoke. Defapt am vorbit despre asta cu fetele ultima oara. Deci, EU VIN !!! Si m-as bucura sa vina cat mai multe motate pt unul "scurt" cum zicea Carmen. Macar asa vreo 2, 3 ore se na dezmortim balamalele.
Daniela, insanatosire grabnica si pupici lui Sebastian. Of, ce pacat, fara tine kara nu e complet.
Miri, sper din toata inima ca vi diseara si ca nu mai esti suparata pe noi.
Nora, o veste minunata acum in prag de sarbatori. Ma bucur tare mult pt mama ta dar si pt tine ca ti-ai luat de-o mare grija si poti petrece sarbatorile in liniste.
Melinav, daca ai ratta Brusselul poate vi la karaoke, ce zici?
Nina, Ana, Ardeiash, va pup.
Oana, pleaseeee, vino disera macar putin sa te vedem la ochi.
Danielana, tu nu zici nimik? Ce mai faci? Hai la kara!!!
Carmen, ca de obicei, eu te astept in jur de ora 10 sau 9.30 ca la 10 sa fim acolo.
Mihaela, multa bafta pt programul super aglomerat pe care-l ai si te asteptam iarasi printre noi dupa ce ta linistesti. Pupici muuulti.
Anto, ce-ti fac nazdravanii, a venit mosu la ei? Nici nu ma indoiesc ca nu. Sunt niste dulci.
Morgane, tie iti trimit muuulti pupici virtuali si numai ganduri bune. Sper ca esti mult mai bine. Scrie-ne te rog si noua cateva randuri.
Madi, ce-ti face printesica? Hai vino si tu putin diseara si poate ne povestesti ce s-a mai intamplat intre timp. Ar fi super sa te avem acolo ca e tare mult de cand n-ai mai dansat cu noi.
Fetelor, va rog din suflet, confirmati cine vine diseara.
Acu fug la shopping cu sotu.
Va doresc un weekend super de super si un mos Nicolae bogat si fericit.
Pupici nenumarati.
Beii, am uitat pe cineva? sper ca nu ca scriu cu viteza luminii ca ma asteapta sotu cu masa intinsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Mancam si deodata m-am luminat: cum e posibil sa le uit pe Ror si pe Simonette?
Scuze fete dragi.
Ror, ce zici vi si tu diseara? Hai vino,pleaseee.
Simonette, ce-ti fac copilasii? Sper ca intre timp s-au insanatosit si ca acum se bucura de venirea mosului. Ce-ar fi sa incerci si tu sa vi diseara? N-o sa-ti para rau, iti garantez.
Acu va pup ca striga sotu dupa mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Ardeiash, sper sa ai o vacanta meritata alaturi de cei dragi si sa te intorci aici plina de energie. salutari parintilor si lui Cristi, pupic lui Vladut.

Eu azi am fost la cumparaturi iar acum am a doua rochita in sifonier, de data asta neagra, si abia astept sa o port cu prima ocazie.
In rest, am inceput tratamentul, ma scol constiincioasa in fiecare dimineata la 7.30 sa-mi fac injectia. Marti ajung din nou la control si atunci o sa aflu cand si cum. Am toate sansele ca de ziua mea sa fiu in spital, in pozitia sugerata de Oana cu ceva timp in urma. Va tin la curent cand am mai multe informatii. Procentajul e de 10-20% de reusita ptr UI si o sa am 3-4 incercari. Daca nu reuseste nici una atunci o sa intru in etapa urmatoare. Pana atunci trebuie sa ma inarmez cu rabdare, sa fac tratamentul, mers de 3/4 ori pe luna cu noaptea in cap la monitorizari si test de sange.
Acum ce as bea si eu un vin fiert, mmm. Insa se pare ca o sa-mi cam pun pofta in cui.

Miri are dreptate, netul nu are intotdeauna efectul scontat, de aceea cred ca sms-ul e mult mai eficient, mai ales cand se organizeaza ceva de la o zi la alta sau in aceeasi zi.

Oana, mi-ar fi placut enorm sa particip la o astfel de activitate, insa imi este peste mana. Insa, de contribuit cu ceva banuti pentru Ciresari, o sa o fac cu mare placere. Vb. Scuze, ptr data trecuta. Aveam 4 persoane on-line, in acelasi timp, lucru imposibil ptr mine

Nora, sanatate multa mamei! Ma bucur ca a reusit sa treaca peste stres si probleme. Sper din suflet sa o tina tot asa.

Pupici multi la fiecare in parte si distractie placuta la kara...,

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna seara, buna seara!
pt cine mai e pe acasa, si nu se distreaza spre ciuda mea in karaoke:)

nina, de este, de nu, LA ULTI ANI! de nicolae:) si am baut deja un pahar cu gandul la voi:)

nora, ma bucurez ca s)au bucurat de mos si ma bucurez si mai si ca e bine cu mama! acu va puteti bucura de sarbatori frumoase!

scumpi, da cu medicamente, lasa ceaiu, ca aia e cam frectie la piciorul de lemn. sa te faci bine repede!!!

ror, astea da vesti bune! eu astept continuarea, si rezultatul:) asa-s io, blah blhn da vreau rezultate! deci tinem pumnii!

bepii, am fost suparata pe voi, e drept, mai am as aun gust amar, dar nu atat de amar incat sa-mi stearga dragul de voi:) azi nus eputea, ti-am explicat de ce si de-o mai fi sa fie, ne vedem. atunci o sa am si mashina. oricum tre sa dau de baut:)

anaaaaaaaaaaaaaaaa, ce-a zis fata cand a vazut cadourile dimineataaaaaaaaaaaaa!

carmencita, capul rautatilor:) tre sa te programez la un masaj d enu ti-e groaza de fundul meu mare si generos:))) ca ai mult d emunca pe el. da sa mor de mai rezist cu umarul meu. acu ma ia si cotu:( shit!

miha, pun pariu ca la ora asta vi se invart mintile in cap de atatia moshi:)) si e numa inceputul. mai vine si craciunul... miercuri te anunt daca ne iese faza cu beletele sau nu:)

madi,mamalui d etavan. uite, se tin belele scai de voi, dar pun pariu pe ce vei ca la anul incepeti direct cu un cont dodolots in banca! hai, curaj, trece!

dalielana, pun bomboane de ciocolata deoparte! vreau sa te ingras mama, asa, sa fiu eu cu sfuletul impacat (acri strugurii) ca sta pantalonii aia negri bine pe tine:d

oana,tre sa ne vorbim ca azi n-am apucat:miercuri sunt liber. in ce l mai rau caz cu sach dupa mine. ce zici? vizitam anversu?

antonela, a venit moshu?

simonette, v-at vndecat? zi drept, nu s-a rupt sacum mosului de atatea cadouri?

morgane, last but not least... think what a bliss that the sun shines every morning! thinking about you... a lot!

io azi am hotarat sa decorez casa. sunt foarte incantata de cum a iesit. alb. de fapt nu ma gandisem la nici o culoare, dar asa a iesit... deci bradul va fi alb. n-am primit cadou de la moshu... m-am suparat, dar nah, lasa, mai bine sa vina la copii, ca daca si pe ei i-ar uita, as sinucide moshu:)))

peste cateva ore am un cadou pt voi de mos, daca nu adorm intre timp:))) kikiki

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

miri, uite aici mosu'
adormisi si ne lasasi in suspans....

azi am vrut sa merem la monschau dar maria tocmai a facut ceva febra, muci....raceala. o lasam pe alta data

miha, multumim din suflet pt primirea de aseara...doamne, io nu mai vin la voi ca mi-e rusine... nu stiu cand as putea sa ma revansez...
voi nu v-ati saturat mereu sa aveti casa plina???

tania, e bine swa? are vreo urma pe popou de la scaun?
fug ca e maraita
cred ac iar creste febra

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

cu-cu!
ia sa vad cum ma prezint! sunt glow au ba?

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Miha, multam mult de primire, m-am simtit foarte bine la voi, ca de obicei Iarta-ma pentru ieri, insa eram atat de obosita incat nu m-am mai gandit ca-ti datoram ceva si am plecat ca o natanga, am realizat azi dimineata gafa facuta. Si faza e ca mi-am dat seama ca se putea rezolva si pe net numai dupa a doua portie de somn, atunci mi s-a aprins beculetul.

Ano fii-ta e foarte supeba, dagalasa si nu e 'tzecsy', oricine se topeste de dragul ei Sa stii ca you`re glowing

Maducule ma bucur ca ne-am vazut azi, Domnique este o dragalasa si o ghidusa si prajitura cu mere a fost esti o bucatareasa mama, mama

Nina, Tania cum ati ajuns ieri acasa? Ati mai ramasa mult dupa ce am plecat eu?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput