Praline belgiene (32)
Raspunsuri - Pagina 11
Bepii spune:
Si cum ziceam: aseara dupa ce-au plecat fetele cu copilasi am ramas eu, Carmen si Nina si nu ne mai dadeam plecate. Iarasi ne-am intors la locul cu pricina adica unde se dadea vin fiert si iarasi ne-am incins (mai da' ce vin buuuun) da' pacat ca nu cunoasteam zona si nu stiam incotro s-o apucam ca sa continuam distractia.
Ana, m-am bucurat c-ai adus-o si pe Mariuca. Copila asta e o dulceata si o isteata. Nu ma saturam privind-o si ascultand-o. Si Vio e un tatic atat de mandru si grijuliu. Saracu, a fost singuru barbat intre gaite dar se pare c-a facut fata cu brio.
Nina, tu ca de obicei ai fost in mare verva si forma si desigur nu se putea sa nu faci vreo victima in jurul tau. Cand esti tu in zona, distractia si voia buna sunt garantate.
Carmencita, noi doua am petrecut o dupa amiaza placuta, iarasi m-ai scos din starea aia lesinata care m-a dominat prima parte a zilei de ma hotarasem deja sa nu vin cu voi la Brussel. Dar tu mi-ai schimbat starea si nu-mi pare rau ca am mers ca tare bine m-am simtit.
Ardeiash, tu ai fost surpriza serii. Nu ne asteptam sa apari dar ne-am bucurat f mult cand ai aparut alaturi de Vlad. E bine ca ne-ai lamurit cum sta treaba cu ziarul si alte alea.
Mai aveam ceva de scris dar am uitat. Poate revin mai incolo daca am timp.
Pana atunci va pup si va doresc numai bine.
ardeiash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miri_mik ardeiash, te felicit din suflet pentru ziarul romanesc! daca crezi ca te-as putea ajuta cu ceva, scriu cu drag, dar nu despre actualitatile belgiene:))) iar pentru restul, sa te bucuri de sarbatori frumoase acasa langa cei dragi! tania : si mie mi-a facut muuuulta placere ca v-am revazut .. o sa ma gandesc la voi fix in noaptea de craciun. . si la fix 12.05 ca la 12.00 o sa ma pup cu al meu si ca vlad daca n udoarme .. h ihi onukule ; tine-ma si pe mine la curent te rog cu adnna . .daca se tine de promisiune sua nu.. daca .. stii tu. iti urez succes atucni .of , ce rau im ipar ca nu voi fi si eu c uvoi.. mie chiar mi plac kestiilea astea |
sar'mana.. ce bine ! asteptam sa "mi" te-oferi! iti dau de veste.. ca nu-i asa usor sa ne urnim.. cu siguranta va fi la anul.. si va trebui sa luam pulsul comunitatii si sa vedem orientarea ziarului ca sa avem sanse. .dar orice sugestie e mai mult decat binevenita.. chiar stiu ca ma poti ajuta cu idei frumoase zmuah..
hai ca mai intru pana plec ca nu ma rabda inima sa nu va cetesc
s-auzim numai de bine! si
anamana123 spune:
salutare!!!!!
desi ieri am stat in crasma cu copilu, in fum si galagie, se pare ca am fost destul de cuminti (copilu', nu noi) ca deja a venit un mos nicolae incarcat si f frumos ambalat! multumim, mmosiccule! asteptam cu nerabdare pana poimaine dimineata sa vedem cum se mira ochii copilului!
copilu' al mare, cu cioc si musteti, a primit si el ceva - o pijama - ce n-a mai avut in viata lui! ba, mint, mi-am adus aminte ca acum 12ani (vai, maine ii implinim) avea prin camin una de la tatal lui, d-aia clasica, in dungi, de dormeam io in ea. sper sa-i placa, e ca un trening....
si io imi frec manusitele si stiu ca, de fapt, iar o sa ma dezamageasca mosu', la fel ca intotdeauna...da', el, saracu', se straduieste... in fine, poate ma gandesc mai bine si-i trec in lista ca vreau niste euroi...
arde-i-ash, bine ca ati ajuns aseara, ca ma gandeam ca nu stii pe un' te afli!
tania, nina, carmita, am stat cam putin aseara impreuna, nu ca de obicei, da' ne-am distrat! si copchii la fel!!
hai, fete, il fugariti pe mos?? ce e linistea asta? bagati cateva randuri!
MADI
NORA
DANYELANA
SCUMPI
MELINA
MIHA
SIMONETTE
ROR
LUCICA
ca restul parca a mai zis cate ceva zilele astea!
va pup pe toateeeeeeeee
si sa va aduca mosu' multeeee si buuuuneeeeeeeee
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
Mihaela1171 spune:
Buna dimineata sau ...buna seara ca nici nu mai stiu....ceasul meu arata 3.49 iar eu .....la datorie pe baricada cifrelor; ma rog, bine ca este ocupatie decat viceversa, dar zilele astea parca prea multa ....
Deci, daca ma stiga Anamana la apel, apai ma conformez la raport, ca de-aia imi facui timp sa intru putintel pe forum la ora asta tarzie din noapte sau dimineaa devreme
Dau raportul: muncit 13-14 ore pe zi, verificat si prezentat bugete, sedintat pana tarziu si apoi dinners pana si mai tarziu, avut musafiri aproape tot week-end-ul, lucrat 8 ore pana si duminica la birou, singura cucuiet, nu vazut parada mosului la noi in sat, nu vazut comoara de Mariuca in scurta vizita pe la noi Dumi (mii de scuze ), nu vazut Moni cam 4 zile la rand decat dormind.
Dar, uitandu-ma pe fuga in urma la ce ati mai scris, ma bucur ca v-ati intalnit, ca ati bagat vin fiert, si ati stat la taclale;
In rest e bine ca toata lumea este bine; Ardeiash felicitari pentru reusita proiectului, bafta in continuare si drum bun in RO;
Sper sa ca vedem o data cu fetele care pleaca in RO de sarbatori, si carora le urez DISTRACTIE, sper de asemenea sa ne intalnim frecvent cu fetele care.....nu pleaca in RO, caci sunt ceva zile libere dupa Craciun
Sambata este petrecerea mosului la mine la firma, deci toata ziua vom fi pe acolo, zacand intr-o harmalaie inestimabila (o laha imensa cu peste 500 de copii ); dar se va distra Monica asa ca merita ;
Doru a cumparat deja brad, unul tare mumos, de cred ca va ocupa jumatate din sufragerie (dau raportul: 35 euroi de la Brico) iar Duminica poate ne incumetam sa punem si noi instalatiile, prin casa, pe deasupra, prin jurul si in curte ; sa nu va speriati daca va pica curentul, dar cand le vom aprinde sigur va fi o pana de curent ..... .....caci ai mei nu s-au putut hotara anul trecut ce instalatii sa cumpere pentru afara si....le-au luat pe toate
OK, cam atat, ma duc sa ma uit ce cifrele Croatiei, caci am sedinta la 11.
VA PUP DULCE PE TOATE, va doresc o zi minunata si un week-end si mai minunat
melinav spune:
Mai fete dragi,
tare rau imi pare ca am ratat intalneala din Grande Place, dar am citit prea tarziu, ca altfel veneam sigur ( plus ca e la o aruncatura de bat de job)! Eh, asta e...s-a dus si vinishorul fert!
ardeiash ce vecinel pervers! Si ce surpriza cu ziarul, eu intelesem ca ai o formare mai inginereasca asa, si cand colo, ia uite unde se ascunde o pana ascutita de ziarist! Si sa nu uit, Drum bun spre casa!
oanademunck ce sunt Ciresarii astia, o fundatie?
Ce stiti de targuri interesante de Craciun, unde se ajunge relativ usor din BXL - am inteles ca sunt de exceptie la Brugge si in Germania la Monschau?
Si o veste buna pe final: ne-au iesit si nous carte belge d'identite electronique ( accente nu pot sa pun ca am tastatura engleza acasa)!
Melina
ardeiash spune:
fetelor Belgia a extins restrictiile pe piata muncii pentru romani pana in 2012 .. cum il mai aduc eu pe cristi aici? ioi Doamne !
carmita_baby spune:
Hai ca ies si eu la raport, chiar daca nu-s strigata, apropo Ano esti mortala
Miercuri ma dusesem chitita sa ii arat Taniucai ce bine stiu eu sa masez hehehe si cand colo intru pe usa si-mi zice ca nu se simte prea bine si deci asadar si prin urmare nexam masaj. Lasa ca-l facem alta data, la fel si pantalonii pe care eu, ca o cascata adevarata ce sunt am uitat sa ii iau sa mi-i scurteze. In schimb am petrecut o dupa amiaza tare placuta impreuna, ne-am uitat la poze mai vechi de ale Taniei si la poze mai noi cu Denis. A fost foarte placut intr-adevar. Nu mi te-as fi inchipuit in veci creata, da` acum am vazut ca ai facut-o si p`asta
Pe seara inainte de intalniream facut un detur mi-am facut masina giugiuc, ca era saracuta maro in loc de bleumarin dupa care ne-am indreaptat spre locul cu pricina si tin aici sa imi cer scuze Mikule, nu ne-am dat seama ca nu erai la curent. Nu te supara pe noi, data viitoare vom fi mai atente si daca nu ne vei confirma pe net, te vom suna! Ne-a parut rau ca nu ai ajuns si tu
A fost super ca de obicei cu voi fetelor, am baut vin fiert, am papat si ne-am distrat. Nina iti spun pentru a nspea oara esti nebunaaaaaaaaaa rau, da-mi place!!! Iar Mariuca si Vladut sunt niste dulci
Miha, iti multumesc mult de tot pentru telefoane, ieri m-am uitat cu baiatul la vreo 10 seriale din 24, iar am facut maraton de uitat la tv si m-am culcat pe la 5 dimineata, dar nu m-ai deranjat. Am sa dau o fuga sa iau ciocolatele, insa e mai bine sa o fac in asa fel incat sa coincida cu o vizita in Bruxel, ca sa nu vin special acolo, ca la ce program aglomerat ai nu cred ca mai ai chef de taclale.
Mady, ce zici de o vizita maine sau duminica? Ar fi ok?
Melina stai linistita ca am vorbit cu Miha si poate o mai punem de o intalnire in Bruxel, ca sa mai bem un paharel de vin fiert impreuna, ce ziceti fetelor? Ati mai avea chef odata?
Ardeiash, nu ar putea Cristi sa lucreze ca independent? Nu ar fi singurul in cazul asta.
Fetelor eu vorbisem cu Tania si cu Nina sa o punem maine de un kara, asa in scurt. Stim ca s-a mai vorbit odata despre asta, insa s-a ajuns la concluzia ca fiind Mos Nicolaie mai bine o lasam pe alta data, insa mosul vine dimineata, deci pe seara s-ar putea totusi organiza ceva. Ce ziceti? Ridicati 2 degete in aer daca va intereseaza.
Va pupicesc si va urez un weekend frumos
Mello motanelul iubit
anamana123 spune:
ninutzo, mama, parca mi-aduc io aminte ca mama ta a zis ca numele tau se trage de la nicolae?????? dc da, ai incurcat-o!!!! maine dai de beut!
si la multi ani, sa ne traiesti! luna asta e luna ta, asa-i?????
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
ardeiash spune:
carmita: desigur ca ar putea.. daca ar stii sa faca ceva ca independent.. no... sunt trista ..
dar lasa ca-mi trece acasa/ m-asteapta toti ca painea calda.. mai ales cristi! mi-a zis .. da si eu abia astept..
gata.. maine-mi iau zborul.. la 11 plec..
tot binele din lume vi-l doresc si dragoste si dragoste si dragoste
pup dulce