Praline belgiene (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ioi ca uitai!

Mady si George sa va dea Dumnezeu sanatate si noroc, aveti niste suflete cum rar am intalnit!

Ninuc si Reiji la cati mai multi ani sanatosi si fericiti impreuna ! sa dea Dumnezeu sa dansez la nunta voastra de aur!

heeei fete.. ta ta ta ra ta ta !

proiectele mele incep sa capete contur.. Doamne-ajuta! unele ies mai bune..altele mai tre cioplit la ele.. in tot cazul . saptamana trecuta am fost "vedeta" . am fost la tiparnita de la Nivelles. .aia de face le soir si vlanu si m-am pozat cu primul ziar romanesc la Bruxelles de se cheama "univers romanesc" .. he he . am baut sampanela de m-am amettit .. da mi-am adus aminte sa-mi semnez si io cateva articole de stiri si un mic cuvant pe prima pagina cu numele meu de reporterita in devenire Virginia Ionescu.. hi hi deci gasiti fituica plina de greseli, cacofonii si pleonasme pe care io jur ca le-am corectat pana la 3 dimineata cateva zile la rand,, da tot cu ele o iesit.. la toate magazile romanesti din bxl.. la biserci si ambasada.. ma rog . tati prezentele romanesti de pe belgica..

o sa observati cu stupoare un mic baetash de face pipi chiar langa sfinx.. da n-o tinut nime cont de parerea mea.. de undi si numele meu de mi-o fu rusine sa-l pun p-al reel.. .. no cam atat.. tat ce mi-o ramas in minte e ca e ziar romanesc la bruxelles.. si nu vezi prea des asa ceva .. deci a meritat sarbatorit!

aaaasa.. cine vrea sa faca un ziar adevarat cu mine ? vorbesc serios.. caut talente.

va pup

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Lieve dames,
ce facem in seara asta ne mai vedem sau nu ca sa stiu daca ma apuc de 'trebi'importnte sau nu...e deja 14 si'un sfert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

fetelor eu sunt la Tania acum, noi ne-am gandit sa ne intalnim mai bine in Grote Markt, in jur de 6 - 6 jumate, la Atomium n-are rost ca nu mergem la film si este foarte aglomerat. Sunteti foarte timide, iesiti si voi la interval sa mai ziceti ceva.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Ok,Grote Mark sa fie!Eu vin ...ajung in jur de 6 jumate.Unde exact ne vedem,ca e mare piata aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Fetelor, hai sa scriu si eu.
Deci; deoarece nu mai mergem la film, eu zic ca n-are rost sa ne vedem la Kinepoils pt ca nu-i nimik de vazut acolo. Prin urmare propun se ne vedem in centrul Brusselului, acolo e si kerst markt, ambianta, vremea e tocmai buna. Apoi de comun acord vom merge la o cafea undeva prin zona. Ce ziceti?
Oricum, odata intalnite vedem pe unde o apucam.
Eu nu prea cunosc Brusselul de aceea zic sa ne vedem in Piata mare chiar in fata primariei la ora 18.30. Daca unele dintre voi nu poate veni asa devreme atunci ora 19. E bine? Astept repede alte propuneri ca peste o ora eu cu Carmen plecam de-acasa deci nu va mai putem citi. Tinem legatura.
Pupici
Apropo, cine vine de fapt?
Antoanela iti, las nr meu de mobil me PM in caz ca ne ratacim. Restul fetelor aveti nr meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Eu va sun de pe drum daca ajung pana acolo, mi-e peste mana stau sa ma gandesc si daca viu va sun
pusici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara, zanelor,

Mai, daca ajunge sotu-mi la o ora decenta acasa, vin si eu, dar la 18:30, sigur nu am cum veni.

Deci, Tania, te sun cand plec de acasa, sa-mi spui unde sunteti. Mersi pt nr de tel, te-ai gandit f bine .

Nina, ai putea sa-mi trimiti si nr tau, sa-l am de back-up?

Pup fetele, sper sa ne vedem diseara,

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

vreua si eu cu voi.. dar nu ajung la 18.30 ca abia acum am deschis dc.. of

iar o agat pe nina

raportez:
-scos kopkilu din baie,,
- uscat la foc automat..
- aruncat in masina lui ninuk a cata oara?!
- vazut luminite 'shto de tot.. si facut multe, multe poze..
- matolit olecuta de la un vin cald... da buuun
- facut capu mare la fete
- giugiulit mariuca frumoasa foc
- "barfit " mihaela.. daca ai sughitat sa stii ca mm-ntrebam daca mi-ai vazut pozile si daca ti-au placut
-ascultat poveste misto la ninuk.. mi-a ramas in minte ceva cu 2 mici si una mare..
- primit superb cadou de la bepii
- urcat in masina la vio si ana .. am ajuns super acasa..

cam asta a fost.. da ne-am gandit la restul cutiutei de praline .. ..

bepii si morgane : aveti nevoie de ceva de-acasa?

no fete.. nu mai stiu daca mai am timp sa intru pana sambata.. sambata-m iau zborul spre casa ... Doamne-ajuta!
sarbator ide povesti sa aveti langa cei dragi ... sa va iubiti, sa va iubiti

mai auziti de mine cat de curand

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsa!

vroiam sa va scriu ieri dar... eram prea dezamagita...

mai fetelor, sa fi fost conunctura astrala aiurea ieri cu intalnirea dar mi-a cazut greu ca in general cand avem ceva de comunicat se trimit sms-uri si se dau telefoane si ieri ati scris doua mesaje pe forum, iar eu le-am citit prea tarziu intre muci, picaturi, curatat, hranit copiii... chiar nu puteati trimite un sms sa ziceti: ne-am schimbat locatia? la 6 cand am citit eu mesajele era prea tarziu sa ies. la 7 puneam copiii in pat, o juma d eora pana in brux, inca o jumate cel putin sa gasesc loc de parcare si asa maid eparte. daca stiam mai devreme, stiam cum sa ma organizez.
orishicum... ieri am fost foarte suparata. azi mi-a mai trecut un pic.

ardeiash, te felicit din suflet pentru ziarul romanesc! daca crezi ca te-as putea ajuta cu ceva, scriu cu drag, dar nu despre actualitatile belgiene:))) iar pentru restul, sa te bucuri de sarbatori frumoase acasa langa cei dragi!

oana, nu stiu daca am sa te pot ajuta. iti explic de ce: ai spus ca e vineri seara la 7. ca atunci incepe. deci va trebui plecat cu timp bun inainte pentru aranjari? nu stim cand se termina, si nici la ce ora ne intoarcem. daca mergem cu omashina, a ta probabil, va trebui apoi sa ne depui pe-acasa pe toate. vineri lucrez de la 5 (deci nu vad copiii la plecare) si daca plec inainte de 6 nu-i vad nici la intoarcere... si sincer nu-mi place cum suna. in plus domnul sot mi-a spus asa, intr-o doara ca nu se ramane maestru in aikido fara sa practice... vinerea e zi de antrenament. (asta ca cireasa pe tort) si de la o vreme el da cursurile... deci, dac apana atunci nu gasim un compromis...
bon, ma intorc la cafeau mea si...
ninule, tot trebe sa va vaz cumva, d anush cum. cand plecati in ro?

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Miri draga, daca ai sti ca te-am tot pomenit aseara spunand ce rau ne pare ca n-ai fost si tu. Daca stiam ca se va intampla asa, fi sigura ca te sunam dinainte. Mah, si imi statea pe suflet si tot imi spuneam sa te sun mai devreme sa te intreb daca vi. Si pana la urma am facut-o, te-am sunat in jur de ora 18 cand eram in drum carte Brussel dar n-ai raspuns. Mai tarziu am sunat pe fix si tot nimik. Apoi m-ai sunat tu dar in harmalaia aia din Grand place n-am auzit. Daca ne auzeam chiar si la ora aia nu era tarziu ca Nina si Ardeiash au aparut pe la 19.30 daca nu mai tarziu..... Evident ca n-am stat pe loc sa le asteptam, ne-am invatrit prin zona, am baut vine fiert, pozat, etc. Hai nu fi suparata pe noi, da? Chiar ne-ai lipsit aseara mai ales ca toate eram sigure ca vi pana in momentul in care ai trimis sms-ul.
La fel si Oana, stiam ca vine si ea, dar n-a aparut. Si i-am simtit si ei lipsa si am "barfit-o" de bine. Vezi Oana ca noi venim la Geraardsbergen!!!
Antoanela, a fost si ea absenta dar pe ea am inteles-o ca i-a venit sotu tarziu acasa si n-a mai avut cum ajunge fata.
Oricum si in formula de aseara ne-a fost tare bine. Vinu ala fiert ne-a dat aripi si o stare de euforie, atmosfera din Grand Place de sarbatoare iar copilashii dulci si frumosi de sa-i mananci.
Ma bucur mult ca ne-am vazut aseara dragele mele motate.
Ardeiash, iti doresc drum bun catre tara si sa te intorci cu bateriile incarcate.
Ma duc sa fac un dus si ma intorc sa mai scriu.
Pupici la praline

Mergi la inceput