Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (35)
Raspunsuri - Pagina 6
MADYN spune:
Aris wrap-uri se gasesc de comandat si la noi in tara. Vezi ca e un subiect chiar pe forum, la 'Parintii intreaba ... '. De facut cred ca e usor, problema mea e in alegerea materialului, el trebuie sa aibe anumite caracteristici. Ai ochit tu vreun material care sa meraga ? 
Mady
19+
si Mihai - (1-aug-2006)
aris26 spune:
madyn - eu am facut probe cu o esharfa de la zara, e dintr-un bumbac f subtire cu pitina lycra. probabil ca stii esharfele astea mari si late care se poarta anul asta. problema e ca are doar vreo 2,5 metri si trebuie sa fie mult mai luna chiar dubla. am vazut subiectul dupa forum dar nu mi-a placut materialul ales de fetele care le fac, era o vascoza creponata. o sa incerc sa ajung la un depozit de matriale pe care il stiu daca imi iau ceva ii fac poze si ti le arat. eu ash prefera bumbacul pentru ca nici nu trebuie festonat, in mometul in care il tai se ruleaza marginile si asa raman. ai vazut filmele dupa youtube? e unul grozav in care iti arata cum se alapteaza in wrap. mi se pare o super inventie. sa speram ca il suportam la vara.
22+
Poze
ADA1974 spune:
Buna fetelor,
din pacte am ramas foaaarte in urma cu cititul (vreo 3 capitole), si nu cred ca o sa am timp sa recuperez din urma.
Am fost si eu saptamana trecuta la IOSUP, bebelina mea avea 21s+5z, si era OK, colul e de 4cm, dar se pare ca sunt cateva vase de sange la orificiul intern, deci fara efort! Si mi-a mai spus ca am placenta jos inserata. Pana acum nimeni nu mi-a spus nimic, iar cand am sunat-o pe doctorita mi-a spus ca inca e sarcina mica, si vedem mai incolo.
Legat de carucioare, trebuie sa aveti mare grija ce cumparati: sa fie usor, sa incapa in lift, eventual si in masina (strans). Eu la prima sarcina m-am pacalit cu in carucior mare si greu, si dupa nici 3 luni am cumparat unul mai micut (gen sport, dar nu chiar) care era mult mai usor, nu era grosolan (avand in vedere ca o sa fie vara), si avea spatarul reglabil de la aproape orizontal la aproape vertical (in orice pozitie - era reglabil pe o banda tip bretea rucsac). Am fost foarte multumita de el, si daca nu e foarte subrezit o sa il folosesc si acum. De la primul carut am folosit doar partea detasabila (era fie carut, fie scaun de masina). Dupa acateva luni mi-am luat si portbebe, dar l-am folosit f. putin - doctorita pediatra ne-a spus ca sunt periculoase (se pot desface / descoase/ rupe), si aveam posibilitatea sa tin bebe fie orzontal fie vertical. Nu cred ca e foarte sanatos pt bebe sa fie tinut in portbebe la varste fragede- toata greutatea se lasa pe coloana, etc.
Acum daca e sa iau carut vreau unul usor, nu prea complicat, usor manevrabil, si nu foarte scump.
Felicitari Elilov, sa fiti sanatosi.
Legat de nastere, si mie mi-e teama, dar tot cezariana vreau si tot cu anestezie totala. Inital la prima sarcina am vrut anestezie partiala, dar am renuntat ulterior de teama sa nu ma ia cu lesin cand o sa aud tot felul de discutii, sa vad sange, etc. Dupa cateva ore m-am trezit si am vazut bebelina filmata de sot, si am aflat ca e OK.
trebuie sa schimb si semnatura![]()
ada
20+ (probabil ...... - Sophia) si
ana-gabriela 3ani + 9 luni
inapreda spune:
POOHY draga, iti multumesc si tie. 
Din pacate, nu am reusit. Folosindu-ma de optiunea "vizualizeaza semnatura", am incercat n-spe mii de...aranjamente si permutari!
Ma las pagubasa, deocamdata. Cred ca am neuronii gravizi.
Gina
21+
Poze
http://tickers.baby-gaga.com/p/car095pr_.png
georgiana310 spune:
Fetelor!!!!!!!
Eu am o prietena buna care face wrap-uri! Le face din ceva material iar legatura (un inel de legatura) i-l face cineva in fabrica. Nu stiu cat costa dar pot sa o intreb!
Pupici
19+
gia
MADYN spune:
Aris nu, n-am vazut filmuletele. Daca poti sa le pui aici iti multumesc
. Nici materialul celor de la 'nandu' nu ti se pare ok?
Mady
19+
si Mihai - (1-aug-2006)
aris26 spune:
madyn - uite-l pe asta, mie chiar mi-a placut mai ales ca bb e foarte mic si vad ca e destul de ushor.vezi in dreapta sunt mai multe filme cu wrapuri.http://www.youtube.com/watch?v=z7y8xEQB-xY
22+
Poze
aris26 spune:
georgiana - poate o rogi pe prietena ta sa ne trimita nishte poze prin tine. dar nu stiu despre ce inel de legatura e vb ca eu ce am vazut e doar o fashie de material.
gessy - nu vreau sa te speri dar s-ar putea sa fie nishte vergeturi ce descri tu. eu sper sa nu fie dar preventiv foloseste o crema antivergeturi speciala pt gravide. exista la prenatal si la chicco-mama donna
22+
Poze
aris26 spune:
inapreda - cred ca despre copii nu accepta tickere pentru ca eu chiar nu am vazut nici macar unul singur.
22+
Poze
inapreda spune:
ARIS, s-ar putea sa ai dreptate; intr-adevar, nu am vazut NICI MACAR unul!
Vreau sa va intreb: care este semnificatia nick-ului vostru? Unele au o semnificatie...evidenta, altele, nu ![]()
AL meu:
Ina: provine de la Gina (numele meu) fara G (nu mi-a placut niciodata numele Gina; sa ma scuze cealalta Gina din odisee)
Preda: este numele de fata al mamei mele a carei sonoritate mi-a placut dintotdeauna
In alta ordine de idei: de citeva zile simt niste INTEPATURI in partea stinga, unde se acuza, de obicei, durerile de apendice. E normal? Se mai confrunta cineva cu astfel de intepaturi? Posibile cauze...?
Gina
21+
Poze
http://tickers.baby-gaga.com/p/car095pr_.png