Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (35)
Raspunsuri - Pagina 5
gessy spune:
bune burtici vesele.
imi pare rau ca nu pot sa va scriu mai des, dar servciul asta........ stiti voi.
de abia reusesc sa citesc ce mai scrieti.
referitor la culoarea sfarcurilor eu am observta ca s-au inchis la culoare, dar cam jumatate de san are o culoare cam sangerie. parca se vad niste firisoare de sange foarte dese. este normal sa fie asa?
la ultima ecografie facuta la dr. albu din bucuresti am aflat ca s-ar putea sa am fetita, iar nu baietel. asa ca eu inca nu stiu sexul bebeului meu
. sper sa aflu mai multe la morfo din 03.12.
vreau sa va spun ca am niste emotii de nu mai pot pentru ca astept rezultatul de la TT pe care l-am facut in doua locuri: Medlife si la dr. albu. dupa calculele mele de la medlife o sa soseasca dupa ce fac si morfo, dar zilele astea o sa vina cel facut la dr. albu.
si eu am racit din nou si imi curge nasul rau de tot de zici ca sunt un copil mic. iau oscolococcinum - sper sa fii scris corect- dar parca nu simt o imbunatatire desi azi ar fi a treia zi de cand iau.
si eu l-am votat pe marcel, mai ales ca semana cu catelusa pe care am avut-o eu; era o boxerita superba si foarte desteapta, nu ca era cainele meu, dar care a murit cand am terminat liceul. vreau sa va spun ca si acum ii duc dorul si nu pot vorbi prea mult despre ea pentru ca imi dau lacrimile. uneori in somn o visez si sunt asa de fericita cand ma trezesc pentru ca am mai vazut-o inca o data. era sora mea, daca imi permiteti sa ma exprim asa.
va pup dulce si va imbratisez cu mult drag 

17+ posibil 
poohy spune:
Inapreda, incearca asa [url = " http://tickers.baby-gaga.com/p/car095pb_.png " ] nume_link [/url]
Iza, fetita mea s-a intors pe la 33-34 de saptamani, si la odisee au fost fete ale caror copii s-au intors si mai incolo, cum a zis si cumnata ta
Lysbeth, Manu a mea avea la 3 luni 7 kg... La inceput mi-a fost extrem de frica sa o pun in port-bebe - pentru spatele ei. Poate un wrap e mai bun, nu stiu. Mie recunosc ca mi-a fost foarte de folos caruciorul, eu am avut (si o sa il folosesc si la bebe 2) un carucior cu spatarul cu mai multe pozitii - de la verticala la plat total. E adevarat, a trebuit acum sa cumpar un carucior sport mai usor si mai pliabil ca umplea tot portbagajul, dar pentru primele 8-10 luni a fost perfect. Dar sunt atatea modele, solutii, si depinde foarte mult de mamica - ce i se pare ei mai bun.
Anca
19+ & Manu
02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
lysbeth spune:
A mea a fost micutza
2,8 la nastere si a crescut destul de putin pana pe la 4 luni
Avea in jur de 5 kg poate un pic peste. In schimb era bine proportionata ceea ce s-a pastrat pana azi: are 1,47 si 36 de kg la 10 ani
20+
Damian
florinela79 spune:
,
,
,
tocmai ce am terminat de trebaluit prin casa, si am intrat sa va citesc!
Intradevar am fost la baby expo, am luat cate ceva, dar astept
Kidex de pe 4-7 decembrie la romexpo http://www.kidex.ro/index.php?pag=tematica
Poate luam si patut si carucior, imbracaminte.
Nu gasesc sa fie si frumoase si comode pentru bebe mic mic. Am fost si in Mall, sunt frumoase si din material de calitate, dar bady maieut parte peste parte nu au, caciulite de bumbac care sa acopere urechiuse, doar marimi mari. o pereche de manusi si botosei de nou nascuti 50 RON ? -nu ca nu am bani, dar... cam mult si nu-i mare lucru.
Eu sunt cam morcovita
asa...obosesc, nu prea dorm, nu stiu ce am.....o fi de la vreme
,hormoni
?
-n-am mai facut de cand sunt gravida, imi este frica
Ma gandeam ca eu nu am vorbit deloc cu medicul meu despre nastere...., probabil este cam din vreme (saraca de cate ori ma duc la control - ea vine de la interventii, cezariana ..nastere ).
Mi-a zis sa am la indemana RH-ul si grupa sangvina.
23+
Albert
fbruma
inapreda spune:
Bine ati revenit fetelor!
Va rog sa ma ajutati sa-mi editez semnatura. As vrea sa-mi pun un ticker; am facut doar copy/paste si-mi apare doar link-ul urit pe care-l vedeti. Stie cineva cum se procedeaza?
21+
[link=http://pregnancy.baby-gaga.com/][image noborder]http://tickers.baby-gaga.com/p/car095pb_.png[/image][/link]
Poze
lysbeth spune:
Legat de carucioare:
Am discutat cu o tanti de la baby expo care avea un carucior dragutz pe trei roti stil tanculetz
Partea proasta la astea este ca NU INCAP IN LIFT. Cel putin asa sustinea femeia. Cik aproape toate modelele pe 3 roti au defectul asta.
Deci daca luam asa ceva automat trebuia sa se stranga usor. Ori modelul ala care cik "se strange usor" a incercat tanti sa-l stranga vreo 2 minute apoi a mai chemat un ajutor si au mai incercat 5minute!! Si la sfarsit ghici: le-a cazut landoul pe jos
. Asta la un carucior care costa 18 mil in magazin
Pai eu cred ca m-as enerva teribil sa patesc cu un carut asa ceva si l-as da ed toti peretii
Mare atentie la ce luati. testati-l inainte ca dupa nu mai e cale de intors
20+
Damian
rivali spune:
Lysbeth, eu l-am nascut cu 3,450 si la 2 luni avea 6,600. Dr ii zicea "micul sumo". Eu dupa cezariana nu as fi putut sa ma plimb ore intregi cu el in marsupiu. plus ca pana la 6 luni este recomandat sa il tii cat mai putin in pozitie verticala pentru a evita tasarea coloanei.
Inapreda, s-ar putea sa nu fie acceptate tickere.
Aveti grija cu durerile menstruale, sunt contractii si scurteaza colul ireversibil. Eu sarcina trecuta am avut astfel de dureri din saptamana 8 pana in 32, La 26 de sapt aveam colul de 30mm
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
22+
inapreda spune:
AYLA tare iti multumesc! 
Esti tare draguta si...stiutoare! 
Sa vedem, am reusit de data asta?
21+
http://tickers.baby-gaga.com/p/car095pb_.png
Poze
aris26 spune:
fetelor eu ma documentez dupa site-ul doctorului meu si el acolo scrie ca in luna a 6-a se intoarce. nu stiu daca e o chestie fixa, probabil ca nu. daca vreti sa cititi intrati pe infertilitate punct ro la sarcina- luna a 6 a.
madyn - si eu am vrut sa imi cumpar un wrap, am gasit pe net o varianta in state, dar dupa ce am cautat pe youtube sa vad cum se prinde mi-am dat seama ca este doar o bucata de matrerial de 5metri lungine si cam 50cm latzime. deci nu cred ca are sens sa te chinui sa il comanzi si sa mai dai si 50 de dolari pe el. eu o sa-mi cumpar material(bumbac cu licra) si mi le fac singura...si le si asortez la haine![]()
22+
Poze
bebe_shtrumf spune:
Buna fete cu fete sau baietzei!
Iata am reusit sa mai scriu cate ceva, desi citesc mereu despre subiectele puse.
referitor la sani sa stiti ca e normal sa aiba culoarea si maronie,depinde de organism,dar mai depinde si de noi...ce ganduri si cate ganduri ne facem inutil, sincer trebuie sa mai gandim si pozitiv.
Chair ieri vb cu o asistenta si mi-a zis ca totul e in mintea noastra, iar durerea e perceputa diferit, de la femeie la femeie. Dr mea a zis ca ea ca medic recomanda nasterea vaginala, dar ca om, este demoralizata si de la o simpla durere de cap, deci..toul tine de noi.
pana atunci sa invatam sa respiram intre acele pauze, cand se contracta uterul, si nu sa alegem sa urlam pe acolo...oricum pana nu te dilati 2-3 cm n-are ce sa-ti faca. Ideea e ca depinde de starea ta de spirit in acel moment.
In rest va urez bafta
, ca si al mine sta bebelina pe stanga acum vad ca-i place dreapta, de intors nu s-a intors cu capul in jos, dar e posibil sa-si traga de corodn, desi cika nu sunt probleme ca inca e lok si cordonul nu e foarte gros, ea se joaca cu el.
Bafta burtici.
26+ poope