Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Am vb cu ea sa imi trimita poze cu wrap si mi-a spus ca are si cu slinguri si o sa imi trimita cat de repede.

Apoi, le pun sus sa le vedem impreuna!

19+

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

GIA, multumim frumos.

Ce ma bucur ca locuim aproape!

Gina 21+

Poze

http://tickers.baby-gaga.com/p/car095pr_.png

Mergi la inceput

Uite ca a fost operativa si mi-a trimis!

Nu prea imi plac mie culorile materialelor insa stiu ca lucreaza pe comanda! Preturile sunt intre 75 si 100 lei.

http://picasaweb.google.com/cuibarel.claudia/StefanInCuibarel#5246258425883422306

19+

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ina (suna intr-adevar mult mai bine decat Gina) eu ti-am vazut tickerul si e tare dragutz, pacat ca nu se vede direct.

22+
Poze

Mergi la inceput

gia - astea sunt altfel decat ce am vazut eu pe site-uri straine.

22+
Poze

Mergi la inceput

Aris, Trimite-mi si mie ce ai vazut tu...

Mersiiii

19+

gia

Mergi la inceput

gia uite asta de exemplu
http://www.youtube.com/watch?v=z7y8xEQB-xY
sau
http://www.sleepywrap.com/

22+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Va salut, tufete. Eu inca lupt degeaba cu frigul, cand ies la plimbare cu Manole ma imbrac de mai mult ma rostogolesc decat merg (sutien in care indes o esarfa, tricou, bluza de bumbac cu maneca lunga, hanorac de bumbac cu gluga (gluga pe care o trag in cap, evident), jerseu tricotat, de lana, grooos, haina polartek...si ghiciti ce: ma intorc acasa tot cocosata de frig, cu neserioasele astea de sfarcuri inghetzate, ca nu stiu ce sa le mai fac!
Ma uimeste cum de la o ecografie la alta unii baietei devin fetitze si viceversa...eu nu mi-am facut nicio grija de cand am aflat ca-i fetita ca i-ar putea creste oarece, toate mamele care au fost la doctorul meu au spus ca le-a zis corect ce au, incepand cu sapt. 17...si vorba aia, suntem intr-un biet orasel de provincie
Petrean, m-a busit rasul cand ti-am citit visul Si eu am tot felul de vise ciudate, cu bebelusi pe care uit pe unde-i pun in casa, si apoi is disperata ca-s o mama neglijenta etc. Adevarul e ca atunci cand stiam ca voi avea gemeni si eram terifiata de gandul cum va fi, singura mea consolare era forumul mamelor cu tripleti; ma gandeam ca daca ele au reusit, voi reusi si eu!
Gessy, prin Marcel te-ai referit la Manole? Si mie mi-s dragi boxerii; eu iubesc toti cainii, dar pentru astia cu bot turtit si capatzani rotunde (mopsi, buldogi, boxeri, mastiffi etc.) am o slabiciune deosebita.
Silv8, ti-am vazut albumele de poze, foarte faine! Dar ala cu Bruno si puii e mortal...ce mutre au puii aia, sunt deliciosi!! Puteai sa-i inscrii la concurs. Manole e depasit acum de 4 pisici si un papagal:
http://concurs.infopro.ro/ferma_animalelor/top10-6267.html
Poate mai sunt fete care vor sa voteze, fiecare vot conteaza in campania asta electorala
Inapreda, prin stanga pe undeva nu e splina? Si capatul colonului? Apendicele parca e in dreapta (mereu aveam si eu dileme de-astea)

[18+]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Buna fetelor !

Eu nu cred ca wrap-ul face rau unui bebe mic, pentru ca este folosit in atitea alte culturi...nu prea cred eu ca toata lumea aia are vertebrele tasate. In plus wrap-ul este mentionat si in diverse carti de crestere si ingrijire a bebelusului si, din nou, nu cred ca ar fi pomenit ca o varianta ok de transport al copilului daca ar ridica semne de intrebare referitoare la sanatatea lui.
Cit despre descusut/rupt...na, mi se pare o chestie de bun-simt al mamei sa fie atenta sa verifice rezistenta si integritatea materialului din care e facut wrap-ul sau port-bebe-ul.

In ceea ce ma priveste, eu abia astept Craciunul; pina termina de trecut sarbatorile pot si eu sa intru in concediu prenatal; nu as fi atit de hotarita, dar ma uit si la asta mica, e muuult mai linistita in week-end decit in zilele lucratoare; si miscarile ei sint altfel atunci cind e si mama relaxata, si nu pot spune ca in week-end stau prea mult in pat sau ceva...
Azi a fost o zi cam naspa, cu multa alergatura care nu prea i-a placut maimuticii, s-a agitat, eu am avut si crampe intestinale si contractii de nici nu mai stiam care-i una care-i alta... sper sa nu o tin asa toata saptamina, ca nu-s in stare, obosesc foarte repede.

Dureri ca la menstruatie nu am mai avut de prin luna a 4a, in schimb in luna a 5a au inceput ceea ce eu consider a fi contractii BH: scurte, rare si nedureroase. Bine, nedureroase e un fel de a spune; nici nu dor dar nici comode nu sint; e ciudat sa simti ca deodata ti se intareste jumatate de burtica.

Ma pune pe ginduri alta chestie. La controalele de saptamina trecuta eu nu am aflat asa multe chestii ca voi. La echo de ex nu mi s-a spus nimic de IR-uri, de grosimea placentei sau de lungimea colului; doar ca am placenta gr I plasata anterior. La ob/gyn am facut si tuseu vaginal de data asta (m-am plins eu de secretie, ca mi se pare prea multa desi e alba si inodora cum scrie prin carti), si mi-a spus ca am colul "inchis" si "la locul lui", dar din nou nimic despre lungimea lui.

Acuma banuiesc ca daca i se parea ceva in neregula la colul meu, nu ma lasa sa plec pur si simplu; dar in ce masura se poate stabili "ochiometric" ca acesta nu s-a scurtat, nu pot sa spun... Ma enerveaza ca imi fac atitea griji, dar si echo asta am facut-o la unul dintre cei 2 cei mai laudati echografisti din Iasi...si nu a trecut nici o saptamina de cind radiam, si iar imi fac tot felul de griji...

Ride si sotul de mine, ba spun la toata lumea ca asta e SINGURUL copil pe care il fac, ii place bine, nu - sa fie sanatos, ba anunt sus si tare ca daca sarcina asta se termina cu bine, ma apuc si mai fac inca 2 (3 mi se pare nr ideal de copii...), ca o sa stiu ce ma asteapta si o sa fie muuuuult mai usor. Si iar ma apuca regretele si melancolia cind ma gindesc la mamele si bunicile noastre, care nu mai faceau atitea analize, nu isi mai faceau atitea griji, iar sarcina era privita ca ceva suuuuper normal.

if you can't say something nice, then don't say it at all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Salve!
Ne alatura si noi: Ghiocik de aprilie si mamik aferenta.

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]

Mergi la inceput