Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (35)
Raspunsuri - Pagina 20
aris26 spune:
plici - uauuu si camera voastra arata super bine. "acavariul" e demential. mai mai ce copii rasfatatzi deja![]()
referitor la culori - eu roz nu ash fi cumparat chiar daca era fata, am o problema cu rozul...IL URASC! impreuna cu domnishoara Barbie...ca tot mai zicea cineva. dar albastru imi place asa ca bb are cateva chestii cu albastru, dar are si roshu, vernil, bej, maro...ce nu am gasit deshi imi place culoarea este portocaliu.
23+
Poze
Ilinca_M. spune:
Vai, plici-plici, ce camera frumoasa!! Si eu as sta cu drag in ea, cu atatea animalute colorate pe pereti!
Mie-mi place foarte mult sa desenez, lasand modestia la o parte chiar ma pricep, si vreau sa desenez-pictez eu peretii camerei fete, fara sabloane...Cand o sa-mi iasa (daca o sa-mi iasa figura!!
) o sa va arat.
Eu am luat micul-dejun ceva ce obisnuiam sa mananc doar in copilarie:"bundash kenyer" (asa-i zicem noi pe-aici, in maghiara; nu stiu cum sa-i zic altfel: paine cu ou? Am inteles ca in alte zone se numesc "friganele" feliile astea "ouate"). Sper ca azi sa nu sar calul cu mancatul, ca ieri...
Ma duc sa ma pregatesc de scoala, fetelor, abia astept sa va citesc cand ma intorc;).
19
Maria_K spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisamada Contul comun? Eu sunt (foarte) noua pe aici si vad ca scrieti cu o viteza ametitoare, de cand am intrat data trecuta au aparut deja 10 pagini. Cum facem sa aparem si noi (eu si bebe) la inceputul topicului? Punem aici datele si zana cea buna ne va trece acolo? [url=http://pregnancy.baby-gaga.com/] [/url] |
denisa bine ai venit! sarcina usoara!

e vorba de contul comun de e-mail unde toate putem pune informatii utile, carti in format electronic etc. parola o vei primi pe PM daca o ceri.
datele pe care trebuie sa le dai pt a ajunge pe listuta sunt DN(data nasterii tale) UM(ultima menstruatie) si DPN(data probabila a nasterii).
mesajele tale apar mai greu pt ca esti inca moderata. vei scapa de asta cand vei depasi 12 postari.
numai bine!

Maria
26+
Cassandra
vine bb!
Pozele noastre
Maria_K spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgiana310 Ma gandesc sa ma duc si eu la Lamaze. Daca stie cineva ceva in Cluj... ce mult as aprecia! ![]() o seara excelenta! 19+ Briseesgia |
georgiana
eu vin joi (4 dec) in cluj pt eco doppler si 4D si am rugat-o pe o prietena sa se intereseze de niste cursuri pt gravide. as merge sa vad cum e cu respiratia ca se pare ca e f importanta. daca vrei sa vi si tu spune-mi. (valabil si pt alte burtici din cluj)Maria
26+
Cassandra
vine bb!
Pozele noastre
plici plici spune:
novus
sunt p-acilea, dospesc intr-adevar...desi destul de activ totusi adun respirand..... (adevaru e ca de cand am luat masina aia de paine cred ca am halit o tona de coca
- da macar stiu ce bag in gura)
de camera sunt si eu incantata....heh ilinca, eu sunt varza la talentele artistice de orice fel, asa ca am chemat niste oameni priceputi sa o deseneze ( eu ma pricep la schimbat piese de masini, d-astea...hahahah...sunt o "delicata" - aiurea...)
aris si mie-mi plac variatiile la culori pt baieti si fete...de aia am si cumparat carucior portocaliu ( si mie-mi place portocaliu)...cat despre kg am vb cu dr aseara si a zis ca teoretic la cate am sunt la limita superioara cu ele, dar ca practic.fizic arat ok ...l-am intrebat daca pot face ceva sa nu mai adun si a zis razand ca nu, atata timp cat nu ma indop sa nu-mi fac griji.
maria tu ce mai faci?
la toate fetele...
corina
27+
Robert Andrei
aris26 spune:
ilinca - friganele sunt
...am plecat spre bucatarie deja! nu am mai mancat de 10-15 ani cred
23+
Poze
novus spune:
Ilinca, 
poate o sa ma trezesc maine dimineata mai repede sa-mi fac si eu paine in ou!!!!
Plici plici, eu sunt la 13 sper sa nu fie cu ghinion ,asa ca trebuie sa trec rapid la 14 ![]()
![]()
25+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
aris26 spune:
plici - nici eu nu ma indop, e adevarat ca nici nu mai rezist atata timp nemancata cum faceam inainte, dar oricum nu exagerez cu nimic. eu aveam un metabolism de invidiat, mancam ca sparta si nu puneam nimic, se pare ca nu mai e la fel acum. o sa incerc sa renuntz complet la dulciuri deshi...e tare greu...
probabil ca eram noi prea slabe si de aia punem atat si nu se vede rau. ma incadrez si eu tot la limitele superioare dar ma incadrez inca. daca au dreptate calculatoarele inseamna ca o sa am 73kg in luna a 9 a. asta in conditziile in care am plecat de la 55 si eu eram sigura ca nu pun mai mult de 12. noroc ca am aproape 1,75.
23+
Poze
Maria_K spune:
plici
mare lucru cu care sa ma laud nu am...
casandra ma batuceste din ce in ce mai bine. e revolutie la mine in burta. se vede si la exterior foarte tare (spre deliciul taticului).
m-am urcat dimineata pe cantar si mi-am stricat ziua (saptamana si chiar luna
). am 70 kg la 1,65m
am luat 11 kile
aaa.... si era sa uit! de ieri dimi am si un f dragut herpes pe buza de jos ![]()
Maria
26+
Cassandra
vine bb!
Pozele noastre
rivali spune:
Ilinca te rog nu mai spune nimic de mancarurile tale, ieri am prestat paste dupa ce mi-ai facut pofta, azi se pare ca o sa prestez niste friganele.
Ca tot a venit vorba de masina de facut paine. Acum catva timp parca a pus cineva niste retete de paine una cu masline si alta nu mai tin minte, stiti pe unde le pot gasi?
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
22+

[/url]