Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (35)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Buna dimineata!

Si noi ne-am trezit devreme( la 6 fara) nu a mai avut Vlad somn.

Vad ca vorbiti de mancare. Eu mananc ciocolata. Nu ma pot opri. Pana acum am luat cam 3 kg dar ciocolata am inceput sa mananc in stilul asta de 2 sapt,sa vad rezultatele.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

RIVALI si tu stai bine .
asta e ....cat de mare pot sa ma fac?
al meu sot radea dimineata de mine, cica" sa-ti arat drumul spre bucatarie?". iar eu ii zic ca nu pap pt mine, ci pt micuta.

azi promit sa nu mananc decat lapte, vreo 2 fructe, nu multe ca flamanzesc repede, niste arne de pui pui si.....niste SARMALUTE

sper sa-mi revin de luni cand ma duc la munca.

nu-i asa ca toata pofta asta de mancare e din cauza ca sunt acasa si bucataria nu are cheie?

mitzica23+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Neata fetelor...Care era cu cafeaua ca pic de somn Eu m-am terzit la 5 sa duc niste rude la spitalul militar pt ceva analize, copilul la scoala si pe drum sa rezolv o pana la masina Tocma am descoperit ca mi-au schimbat in service odata cu bara busita la accidentul trecut si o roata de pe spate cu una veche si gaurita deja.
Marfa ce sa spun. Si cand ma gandesc ca trebuie sa ajung din nou in service sa schimb aceeasi bara ma apuca rasul/plansul.
Bebitz al meu a devenit de vinerea trecuta (cand a fost accidentul ala stupid) super agitat. Mai precis imi da niste suturi de s-a speriat si tati cand si-a luat una peste mana. Sper sa se calmeze ca deja nu mai e de gluma. Abia astept ecografia morfologica de la 23 de saptamani fix care va fi peste 2 saptamani si 2 zile sa vedem si noi cat de mare s-a facut

20+ Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Salutare, burtici dragi!
Nu prea am mai reusit in ultima saptamana sa vorbesc cu voi, dar am citit tot ce ati scris!

Am fost in weekend la expobaby dar nu am reusit sa iau decat niste hainutze pt bebelina si cateva pt mine. Am amanat restul cumparaturilor pt ianuarie. Eu m-as fi infipt in multe lucruri, insa sotul e mai meticulos, vrea sa mai asteptam, sa mai investigam

Bebelina mea misca foarte mult, aseara a dat spectacol! Am observat ca nu misca atunci cand sunt cu alte persoane in incapere..Probabil ca nu le recunoaste vocile! Dar la tati e nebunie! Cum pune el mana cum incepe spectacolul!

Va pup pe toate! Sa aveti o zi frumoasa!

Silvia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Da Mihaela stau bine dar tot asa bine am stat si la prima sarcina si dupa ce am nascut nu am mai dat mare lucru jos, asa ca am ramas cu muuulte kg in plus. Ma intreb ce o sa fie dupa ce voi naste acum?!

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

buna dimineata fetelor.
Rivali, acum am citit intrebarea ta si am cautat rezultatele: eu am facut dozare numai pt corpi grupa A, si pe rezultat scrie: " Ac Anti Grup A --> absent ". Doctorita mea mi-a spus ca e bine, ca sunt absenti. Si la prima sarcina mi-a iesit bine, dar m-a pus sa fac si acum aceasta dozare. Nu stiu daca o sa mai refac analiza, nu am intrebat-o.

ada 22+ (probabil ...... - Sophia) si ana-gabriela 3ani + 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Silvi,iti tin pumnii pt morfofetala de azi! Sper acum sa-ti spuna clar ce este bebeitza! Cand ai? Dimineata sau mai tarziu?

Ayla, superbe rochitzele! Abia astept sa-i iau si eu piticei mele!

Ilinca, si mie mi-e f drag sa citesc mesajele tale! Sunt pline de optimism si de caldura, imi dau mereu o stare buna! Si poti sa scrii in continuare mesaje lungi, ca sigur nu plictisesti pe nimeni! L-am votat si eu pe Manole, l-a votat si sotul de la servici! E asa un dulce!

Georgiana, si pe mine m-ai speriat! Cand am vazut capatanile alea plangand mi s-a oprit respiratia! Iti inteleg dezamagirea, frustrarea, e normal sa fie asa..Oricum in cateva zile nu o sa simti decat bucurie!O sa te obisnuiesti ca porti in burtica o fetitza si o sa te raportezi la o fetitza, chiar daca pana acum povesteai cu un baietzel si faceai planuri pt un baietzel...

Alina, imi pare rau pt tine! In loc sa te bucuri de bebitzul tau stai cu sufletl la gura sa nu se intample Doamne ferste ceva rau...E bine ca ai facut rost de tratament si incearca sa fii increzatoare! Si eu ma gandesc ca daca nu te-a chemat medicul la control decat peste 3 saptamani, inseamna ca nu e asa grav! Ma rog pt tine sa fie totul bine!

Azi am schimbat si eu semnatura! gandul ca de acum in colo bebelina mea ar supravietui in caz de nastere prematura ma face sa nu mai fiu asa panicata! si ma gandesc ca daca am reusit sa ajung pana aici, cu contractii cu tot, sigur reusesc si mai departe!

Pupici!!!!

Silvia 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata fetelor dragelor...

nu va mai zic ca nu apuc sa tin pasul cu viteza voastra in ale scrisului, ma straduiesc si eu...
am mai aruncat niste poze cu mine "cozonac" (ma pregatesc intens de sarbatori cu kg adica...am ajuns la mirificul numar de 11)... a e si o poza cu camera lui bebe mazgalita

am fost si eu ieri la un control si ghiciti ce? bebe meu are 1154 grame pufi pufi....hahahha....e cu capu in jos, cu fundu in sus si tropaie nevoie mare...

aris e ffff frumoasa camera bebe al tau, m-am uitat cu mult drag la ea, asa cum ma uit la tot ce cumparati voi toate fetele, ca-s roz, albastre sau alte culori

pupicii multi

corina 27+ Robert Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza
am schimbat si eu semnatura
plici-plici - eu tot timpul ma uit la pozele tale, esti cu cateva saptamani mai mare ca mine dar din cate vad evoluam cam in acelash fel. ma linishtesc cand vad ca ai luat 11kg si nu se vad deloc. eu am luat deja 7 si pana la 27 de sapt sigur te ajung.
felicitari pentru un bb atat de mare si sigur frumos ca tine

23+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata fetele !!!!!!!!!

Vreau o cafea cu lapte ca micul dejun l-am servit la birou deja...!!! Aseara bebelina a avut reprezentatie si am vazut cum se misca burta, a fost super emotionant !!!
Maine mergem la control sa vedem ce ma iface, daca a mai pus ceva pe ea ca doar nu o sa pun doar eu !!!

Plici plici, chiar te-am dat disparuta !!! te-ai pus la dospit, ai ??

25+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput