Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (35)
Raspunsuri - Pagina 21
cris_tinaus spune:
Neatza!
Ca tot veni vorba de kg in plus...eu pana acum am doar 2 si la n moment dat chiar imi faceam griji (1 in plus cred a sunt doar sanii
). oricum e bine asa pentru ca am fost, culmea, mult mai pofticioasa inainte de sarcina si aveam 78 kg la 165
.Deci..nu va sperati fetele cu 80 de kg...v-am ajuns si eu si din cate am vazut sunt cam cea mai mica de inaltime decat toate care v-ati "laudat" cu greutatea asta.
Totusi, nu pot scapa nicicum de pofta asta nebuna de cafea
(incerc sa fie cu cat mai mult lapte).
Cat despre bebica danseaza cat poate dar asta numai cat suntem noi doua. Tati tot spune ca ne batem joc de el pentru ca in momentul in care pune el mana se si opreste.
Georgiana, Lamaze in cluj stiu ca se face undeva in zorilor pe aproape de Castelarii dar nu as sti s iti spun exact unde(nu m-am interesat pentru ca e destul de departe de mine si nu as vrea sa ma duc tocmai pana acolo). Parca mai aveau ceva cursuri cei de la Provita dar site-ul lor e cu informatie destul de invechita. Daca afli ceva in plus te rog sa mai imi spui si mie, eventual sa fie ceva mai aproape de centru. Sincer, mie mi-ar placea tare sa fac ceva de genu` aquagym dar asa ceva chiar nu stiu daca exista pe la noi, desi as cam avea problema si cu asta pentru ca la inceputul sarcinii am avut interdictie la bai si alte chestii (nu mi-a mai zis medicul nimic ultima data dar tot nu am avut curaj la nimic din astea pana acum )
Va pup si spor la treaba!
Cristina 23+ cu
Ana
inapreda spune:
MARIA K, am si eu nevoie, te rog, de parola de la contul comun.
Multumesc frumos
Gina
21+
Poze
http://tickers.baby-gaga.com/p/car095pr_.png
ADA1974 spune:
fetelor, aveti grija la culorile hainutelor si carucioarelor: eu am avut un carucior gri cu putin portocaliu, iar vara se strangeau toate musculitele la el !!!!
ada
22+ (probabil ...... - Sophia) si
ana-gabriela 3ani + 9 luni
cris_tinaus spune:
Maria K, am uitat sa va spun a ma treceti si pe mine pe listuta de la inceput, cu DN 11.06.1984 UM 5.06.2008 si DPN pe 16.03.2009.
Daca se poate as avea nevoie si de parola de la contul comun.
Mersiiii
plici plici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ADA1974 fetelor, aveti grija la culorile hainutelor si carucioarelor: eu am avut un carucior gri cu putin portocaliu, iar vara se strangeau toate musculitele la el !!!! ![]() ada 22+ (probabil ...... - Sophia) si ana-gabriela 3ani + 9 luni |
hahahhaha...deci o sa adun toate zburatoarele? da dc? hahahah
m-ai facut sa rad...am plasa d-aia de tantari, ma ajuta aia nu?
maria
si piciu meu petrece zilnic de 3-4 ori pe cu muuulta forta, in rest asa...sa nu cumva sa uit ca e acolo...da, mutatul burtii in toate directile e minunat pt tatici, e distractia zilnica a sotului meu, hihihi...herpesul lasa-l ca trece...eu n-am avut prea multe la viata mea, ca nu sunt prediscpusa la ele...da sormea are des si stiu ca sunt enervante
novus m-ai facut sa rad cu 13-ele tau...eh oricum vin si eu cat de curand se pare...
mmm...friganele...mmm...cine-mi face si mie? io citesc de aici ce mancati voi si lucrurile usoare le fac si eu...asa mai diversific si eu meniul

corina
27+
Robert Andrei