Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Ada si eu le-am facut tot la Medlife. Acum le-am vazut pe net.
Stii cum trebuie sa iasa?
Eu am grupa O si sotul AB . Rezultatele sunt: Anti A 1/128; Anti B 1/512

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Salutare fetelor !!!!

Vad ca vorbiti de IR-uri si alte chestii de care sincer nimeni nu mi-a zis nimic pana acum , si merg la 2 medici unul la TM cre are eco performant adica 4D si cel de pe plan local; joi merg la control si o sa intreb si eu cum stam cu ele

Alina, parerea mea este sa faci amniocenteza deoarece este singura care iti poate spune cu o marja f mica de eroare daca totul e ok !!!

Zicea cineva ca a primit trimitere pt analize la 26 de sapt, mie doctorita mi-a zis ca dupa 31 de sapt trebuie facute....

25+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Apropo de greutate
Azi vine o vak de coleg la mine si se uita luuung si-mi spune: Sunt gemeni nu? Si o shtii pe xluseasa (ns: o colega in 7 luni) s-a facut cat casa.
Ce nu fac pisicherii astia sa te faca sa te simti stanjenita...Faze de scoala generala. De parca noi nu shtim ca toate gravidutele se rotunjesc si ca e doar o stare temporara
In orice caz nu cred ca e cazul sa ne facem griji legate de rgeutate acum. Mai e atat de putin si vom fi iar ca inainte cu ceva dragutz in schimb in brate

20+ Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Lysbeth,

si la mine azi a venit o fosta colega si m-a intrebat acelasi lucru !!! am linistit-o si i-am raspuns ca fata e bine dezvoltata de pe acum, seamana cu taica-su !!! si nu cu mine

25+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Ada, analizele legate de rh si anticorpi se face intr-adevar aproape de 1 mai in spate la filantropia pe nicolae titulescu.
Eu am rh negativ, sotul lafel. Tinand cont de anatomia si genetica invatate la scoala nu cred ca aveam nevoie de analizele astea. Dar nenea doctorul a insistat. Cica se poate daca ai avut alt partener inainte si ai avut o sarcina pierduta de care nu ti-ai dat seama sa dezvolti anticorpii respectivi.
Pe mine nu m-a convins...Pentru ca normal anticorpii astia reactioneaza la sangele copilului care are rh pozitiv, ori bble meu are rh negativ sigur
In orice caz am fost si am facut si testele respective. Nu m-a costat nimic dar iti trebuie bilet de la mediculd e familie.
Rezultatele ti le dau intr-o saptamana
Rezultatul a fost bineinteles negativ. Urmeaza sa-l repet in luna a 8-a cand va iesi cu siguranta negativ
Asa nu-mi plac testele astea facute de aiurea. Pierdere de vreme, timp si stress inutil

20+ Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor, mai nou se platesc si analizele facute la Institutul de hematologie. De ex, pt anticorpi anti RH, se platesc 20 RON. :(

Mami de fetita si de baietel 22+

Mergi la inceput

Eu am fost acum 2 luni si n-am platit nimic...

20+ Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

NOVUS, sint exact in aceeasi situatie...provinciala!

Nici mie nu mi-a pomenit medicul de Ir-uri si alte cele, desi are o clinica (spital) privata cu aparatura de ultima generatie. Oricum, cu ajutorul informatiilor de pe DC, mi-am facut o listuta cu intrebari/nelamuriri etc pe care doresc sa o dezbat joi cind merg la morfofetala.

Data trecuta cind am fost i-am spus, in treacat "ce si cum" se intimpla in Bucuresti (analize, teste, tratamente de tot felul) si el mi-a spus ca in Bucuresti e vorba mai mult decit in provincie de considerente...comerciale. Ce puteam sa-i respund???

Gina 21+

Poze

http://tickers.baby-gaga.com/p/car095pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

lysbeth, eu nu intrebam de incompatibilitatea de rh ci de cea de grup sangvin. Asa si noi amandoi avem rh pozitiv

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

alina27 - calm iubita. de ce vezi chiar totul atat de negru acum? rezultatul la tt intr-adevar nu e grazav dar nu atat de ridicat riscul cat sa te trimita t. direct la amnio si doar stii f bine ca nu risca nimic, daca i se parea ceva in neregula sigur iti facea amnio, asa ca eu zic sa ai incredere in el, probabil ca la eco totul a aratat ok.
IR-urile cu tratamentul asta al lui stiu sigur ca am citit despre multe fete care au dus sarcina la bun sfarsit. bine ca te-ai decurcat cu pregnylul. la subiectul lui t o sa gasesti sigur cateva exemple pozitive care te vor ajuta sa te linishteshti pentru ca stresul asta nu te ajuta absolut deloc.
diferentele de la masuratori e normal sa apara, nici al meu nu are de sus pana jos aceeashi varsta ecografica, eu am masuratori de la 20sapt si 1 zi pana la 22 si o zi...in conditziile in care eco am facut-o la 21 si 2 zile. t s-a uitat pe ea si a zis ca e beton.
eu nu stiu daca e o idee buna sa umbli pe la n doctori s-ar putea sa te zapaceasca si mai mult.
hai linishteshte-te, daca era atat de grav te chema t mult mai repede, eu zic ca e un semn bun ca te-a chemat la 3 saptamani

22+
Poze

Mergi la inceput