Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Alina, diferentele nu sunt asa mari. Stiu ca diferenta intre circumferinta capului si cea a toracelui nu trebuie se fie prea mare. Si Vlad cand eram gravida avea capul cam cu o sapt mai mare, si cand l-am nascut era cam capos. Un lucru bun era ca eu gaseam caciulite pentru capul lui pe cand alte mamici cautau de innebuneau marimi mici.
Despre S.D. pot decat sa-ti zic ca unei prietene i-a iesit mult mai mare decat tie , a refuzat sa faca amiocenteza si a nascut o fetita perfect sanatoasa.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Fetelor, chiar nimeni nu a simtit sa sughita bebele? sau oi fi fost io paranoica si mi so parut

Si nu va mai stresati atata cu teste, IR-uri si alte treburi. Bucurati-va de bebe si de perioada asta frumoasa. Oricum nu exista teste sau ecografe care sa demonstreze 100% ca bebe este sanatos, deci nu vom stii decat atunci cand se va naste.

Am fost ieri la dr de familie, ne-a facut masuratorile In ultimele 3 luni a crescut burtica cu cate 4 cm/luna si m-am ingrasat cate 3 kg / luna. Deja am ajuns la 80 kg la cei 1,70 m ai mei. Macar bine ca sunt inalta si nu se vede asa tare. Ne-a dat dr sa ne facem iar toate analizele, dar numai in sapt. 26, cica atunci se fac.

23+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Adee, e normal sa sughita bebele. Si o sa tot sughita de o sa tresalte burta in ultimele saptamani ;) Si apoi si dupa nastere o sa tot sughita pentru cateva luni destul de des (nu mai stiu cat).

Anca 19+ & Manu 02.06.2007

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Alina, de trimis le-ai trimis-o dar le-a cerut-o cineva??

nu mi-ai zis...ambele IR-uri sunt 0,9?! dar cea ombilicala?

Mami de fetita si de baietel 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Nu esti paranoica Adeesughite bebe.

Eu am alta tampenie cu care mi-am batut medicul la cap. Dintre fetele care sunt la a doua sarcina are cineva incompatibilitate de grup sanguin? A facut cineva dozarile de anticorpi?

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

ALINA imi pare rau de ceea ce ti se intimpla.
Poate ar trebui sa refaci testele si sa mai cunosti o a 2 a opinie.
E bine sa coinui tratamentul si, in limita posibilitatilor sa ramii linistita.
Poate ar fi bine sa faci si o amniocenteza. Si eu am vrut sa o fac la un moment dat si am citit pe forum toate topicurile legate de acest subiect: in majoritatea cazurilor a iesit bine si a inlaturat stresul si emotiile parintilor. De ce la tine nu e recomandata?

Te pup, ai grija de tine

Gina 21+

Poze

http://tickers.baby-gaga.com/p/car095pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

ADEE, nu vreau sa fiu rea dar ma bucur sa stiu ca nu sint singura care are DEJA aproape 80 kg.
In aceeasi situatie sint eu, tot la 1.70. Si e adevarat, asa cum spui tu, parca...nu se vede asa tare!!

Te pupic Las' ca o sa avem timp sa slabim DUPA!

Gina 21+

Poze

http://tickers.baby-gaga.com/p/car095pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Alina, ma alatur celorlalte fete si spun sa mai mergi la un medic, sa mai afli o parere.
In privinta sd, fina mea a facut amniocenteza, in urma unui TT cu risc mare si a fost ok, iar acum fetita are aproapr 1 an. Eu una nu as fi facut in locul ei, dar trebuie sa fie decizia ta, tu trebuie sa fii linistita.

Fetelor, sa stiti ca eu am depasit 80, am deja aproape 83. Ma ajuta inaltimea, 1,77, dar tot ma simt cat o balena, mi-as pune un sac in cap

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

eu am facut dozarile de anticorpi, si la prima sarcina si acum.
Dr mi-a dat trimitere la SANADOR, dar costa 60 lei, si am facut la MEDLIFE, odata cu triplu test si m-a costat 20 lei. Am inteles ca se poate face si la Inst de ...., undeva in apropiere de 1 mai, si nu costa nimic daca ai trimitere.
Eu am grupa O1, iar sotul A2.

Joana, bine ai revenit, sa stai linistita si sa ai grija de tine si bb, sa nu faci prosti (treaba, efort, etc), acum ca esti acasa.

ada 20+ (probabil ...... - Sophia) si ana-gabriela 3ani + 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Rivali, da, eu am facut dozari anticorpi - am O1 pozitiv, si sotul A2 pozitiv. Se face la inceputul sarcinii si rechemare in saptamana 25 si nu mai tin minte daca te mai cheama sau nu mai la sfarsit...
Mie mi s-a spus ca foarte rar apar anticorpii, dar niciodata nu am intrebat care este riscul in cazul in care apar, nici ce tratamente exista... Am tot uitat.

edit: am uitat sa spun ca se fac numai la institutul de hematologie
edit 2: medlife trimite tot la institutul de hematologie mostrele din cae am inteles, uitasem de asta, scuze

Anca 19+ & Manu 02.06.2007

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput