Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brie spune:

lauramiron, sa vii cu vesti bune azi de la doctor! tin pumnii
criss, ce poveste frumoasa! Sa va traiasca printesa Paula.
carmendu, si eu am ras cu batutul degetelor in masa de operatii. oricum frumoasa si povestea nasterii lui BB Victor
babyzapy, iubita mea zici tu ca aratam fresh?? Pai in poza aia eram la 10 zile dupa nastere cand cat de cat eram bine si cu somnul si cu nervii si cu tot. Acum dupa o luna de zile.......sunt groaznica.Cam repede, nu? Ce ma fac eu de acum in colo??

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki si Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Criss, Carmendu foarte frumos ati relatat!
Brie ce ai patit la coloana de ai ajuns la spital??

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Nu mai naste nimeni? E asa liniste.
Eu am tot transpirat in timpul noptii, nu stiu daca inseamna ceva.

Alexa, bravo mami Fulga, pai in ritmul asta la Craciun e rostogol .
Vad ca ati aflat de Catalina. Eu am citit ieri aici si ma asteptam sa intre sa ne spuna. I-am dat un mesaj de felicitare si mi-a raspuns ca incearca sa fie optimista. Ii tin pumnii, sper din tot sufletul sa-i facem galerie peste 8 luni.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 38+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

inseamna ca a fost mai cald in camera
eu acu 2 nopti nu am putut sa dorm de cald si iata-ma tot aici, azi am programare la ginecolog - urati-mi dilatatie mare si col turtit!!

brie, si eu ca amalia - ce ai patit de fapt?

eu azi noapte am visat ca am nascut 2 pinguini
facusem fiv chipurile si incurcasera borcanele. nu ma gandeam decat ce sarcina naspa am avut si uite ca nu am copil si trebuie sa mai trec inca o data prin toate astea si apoi aveam alta dilema "ce fac eu cu pinguinii??!!"

ALRA 38+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

mirtha, chiar imi pare rau, nu a fost cu nicio intentie si nici nu vad de ce sa-ti stergi pozele ....chiar nu inteleg de unde pana unde.
amalia, de la prima nastere am ramas cu o durere puternica de coloana, ulterior la 2 ani dupa am cazut de la o inaltime de aproape 2 m si mi s-a deplasat coloana foarte putin. Am o lombo sciatica....acum mi-au facut echo si s-ar putea sa fi facut acum o hernie de disc. Mi-au recomandat zilele astea sa fac un RMN. Dar cum??? si cand??? tot cu copiii de mana??

Da, catalina este din nou insarcianata. Are nevoie de mult sprijin moral pt ca din cate vorbesc cu ea imi dau seama ca este pesimista. Are impresia ca va pierde si sarcina asta.Conteaza mult sprijinul nostru si mesajele noastre.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki si Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alra ai fost draguta rau cu pinguinii!
Sa-mi spui si mie cand te decizi ce faci cu ei.... Eu sunt dispusa sa-ti adopt unul!
Multa bafta astazi la ginecolog! Sa iasa cum iti doresti tu controlul!

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

inseamna ca a fost mai cald in camera
eu acu 2 nopti nu am putut sa dorm de cald si iata-ma tot aici, azi am programare la ginecolog - urati-mi dilatatie mare si col turtit!!

brie, si eu ca amalia - ce ai patit de fapt?

eu azi noapte am visat ca am nascut 2 pinguini
facusem fiv chipurile si incurcasera borcanele. nu ma gandeam decat ce sarcina naspa am avut si uite ca nu am copil si trebuie sa mai trec inca o data prin toate astea si apoi aveam alta dilema "ce fac eu cu pinguinii??!!"

ALRA 38+

Vacanta cu Laura in Romania

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Citat:
De aseara am inceput sa o las sa planga cate 5 minute ca o tot luam in brate imediat cum scancea si cred ca se alinta...se linisteste dupa 5 minute de plans...sau tipat ca nu stiu...Amalia ziceai de plans si tipat, daca as stii diferenta ce bine ar fi!

Mar Ysa, te rog eu din inima, nu lasa copilul sa planga, el NU STIE ca daca plange, il iei in brate, nu exista alint la varsta asta. Exista insa un "rezervor emotional" al lui bb, care TREBUIE sa fie plin pt, a se dezvolta cum trebuie. Mai, eu am mai zis, pe Ianca am avut-o atarnata de gat efectiv, non-stop, si nu este deloc un copil alintat si agatat de fusta mea. Din contra, are atat de multa incredere in ea si in mine, incat acum este, dupa parerea mea, mult pre independenta pt. varsta ei. A plecat deja de doua ori la bunici, nesilita de nimeni, bunici pe care ii vede de cateva ori pe an, deci nici macar nu e extrem de atasata de ei.

Uf...as vrea ca fiecare mamica sa citeasca macar o brosurica despre psihologia copilului mic si sa puna pret si pe dezvoltarea emotionala a acestuia, nu numai pe cm si kg luate pe luna!!!

Sper sa nu te superi pe mine pt excesul de...sinceritate!!!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel
[b]Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Brie, naspa cu coloana, ai grija de tine.
Alra, m-ai facut sa rad cu pinguinii. Tu te rogi sa vina bebe si eu ma rog sa mai stea un pic al meu. Sunt asa setata pe chestia asta incat sunt in stare ca si la 40 sapt sa-i zic sa mai stea un pic.

Sambata am avut iar o criza de dureri naspa, m-a apucat si plansul, cat pe ce sa ma duc la spital, am incercat sa rezist ca tot nu aveau ce sa-mi faca.

Mirela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Si cind ti-am citit mesajul si pe cel al Izei m-au trecut transpiratiile si mi s-au inmuiat picoarele mai ales la imaginea de lipsei tonusului muscular.
E foarte bine ca ai reusit sa te controlezi chiar daca sunt convinsa ca tensiunea era maxima. Ma bucur ca s-a terminat cu bine.
Neonatoloaga din spital m-a mai sfatuit ca in caz de innec sa o constring sa plinga - prin ciupituri la talpi de sau la obrajori etc. pina invata sa tuseasca singura. Acum tuseste si expectoreaza singurica atunci cind se mai inneaca.

Citat:
citat din mesajul lui anes

Fetelor, azi am avut o experienta ingrozitoare cu Remus. L-am pus pe sot sa imi cumpere Debridat ca sa il incerc si pe asta, pt. colici. L-am pus in lingurita si i-am dat....mai, cand a inceput Remus sa se faca grena si sa se invineteasca in jurul gurii si sa devina "moale", fara tonus muscular !!! Doamne! Dar mi-am pastrat calmul si am aplicat metoda Diamishei, pe care o pup din tot sufletul!
Din fericire, azi dupa amiaza, am intrat sa mai citesc cate ceva din urma si am ajuns pana la postarea Diamishei, care ii spunea lui babyzapi cum sa procedeze cand se ineaca BB. Mai, chiar a functionat, BB si-a reluat culoarea normala si a adormit imediat in bratele mele .
L-am pus pe BB pe burtica pe bratul meu (deci cu fata in jos) si l-am batut mai ferm cu palma pe spate. I s-au eliberat caile respiratorii si s-a scurs din gurita suspensia de Debridat. Am fost foarte calma, era si sotul de fata care cred ca s-a panicat el mai tare. De felul meu intervin in situatii de urgenta, nu ma panichez. Recunosc ca dupa aceea am simtit un fior rece pe sira spinarii.

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Mami de minune Remus

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Deci esti chiar pe ultimul metru din suta de metrii!
Hai cu vestea sa scoatem coloratele !

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Neata, frumoaselor! Va invit la o cacao cu lapte....mmmm....yummmy yummmy....

Diseara o sa aflu cand o sa fac cezariana: ori maine ori vineri! De abia astept....

Vreau sa va zic mamici ca informatiile voastre sunt foarte utile....mi-am luat o agenda si am notat toate sfaturile voastre.

Multa sanatate la toata lumea si sa treaca colicile cat mai repede la toti bebelushii.

Amalia ti-am trimis un PM.

39+

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput