Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 18
oceanborn spune:
Neata!
Am citit 2 povesti frumoase, Criss
si Carmendu
, am vazut si pe bebe Victor , care este un mare dulce
!!!
Mie mi se intampla ceva.. , cum am mai zis , poate linistea dinaintea furtunii... in afara de durere de bazin, nu mai am nimic...mi s-au desumflat gleznele(nu de tot dar sunt jumatate cat erau acum cateva zile), nu mai am arsuri, dureri in piept, nu ma mai dor genunchii,nu-mi mai amortesc degetele, sunt plina de energie...ieri am facut 3 feluri de mancare,si n-am picat rupta dupa aia, mi-am facut pedichiura
!!, curatenie prin casa..!!
...cam ciudat... in plus, toata sarcina am avut scaun normal, dimineata la aceeasi ora in fiecare zi, in schimb de 2 zile am tot fost putin constipata..
Bafta fetelor care merg azi la control!
O zi frumoasa va doresc tuturor!!!
39+
Thomas 
Mirtha spune:
Buna dimineata burtici si mamici !
Oooo ce veste minunata ne-ai dat Alexa! Multumim.
Incerc si eu sa intru la FIV.
Tinem pumnii Cata !
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alexa.1983 Nu o "cunosc" dar am inteles ca voi da...CATALINA2307 are TEST POZITIV ( la FIV 22)...FELICITARI CATALINA ![]() ...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!... ![]() |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Mirtha spune:
Oooo....sa vezi acum ce te voi teroriza cu intrebari despre croncobauri. ![]()
Si noi cam tot prin Spock si Clinica Mayo am bircait dupa info ref. la corelatia plins/santaj emotional.
Deci fie-ta o mica santajista , ha ?
| citat din mesajul lui alra n-ai pt ce mirtha. astmurile, bronsitele si streptococii imi intra in aria de specializare relativ la tinut in brate bb cand plange noi am aplicat principiul nu o lasa deloc sa planga cand era sub 6 luni (dar nu am dormit cu ea in pat, ne-a fost teama). citisem eu in dr spock ca pe astia micii nu ii duce capul atata incat sa faca legatura cauza-efect adicatelea "eu plang / tu ma iei in brate". asa ca a stat la noi in brate la liber pana a ajuns la cresa unde tot in brate statea smechera ca radea la tanti si era bucalata si brunetica sau statea in bouncer si se uita la copiii mai mari. ALRA 38+ Vacanta cu Laura in Romania |
Mirtha mama de Eva
Mirtha spune:
Multumim la fel iubita. Vazut pozici cu David de Olivia mai ales poza cu "Lasati-maaa". 
Incet, incet durerile o sa se diminueze iar ranile vor trece.
La mine mai persista doar cind se conecteaza dar daca molfaie mai mult timp mamelonul incep si la mine usturimile.
Si da cu cit pozitia e mai relaxanta si bebe prinde mai mult din mamelon cu atit doare mai putin. E destul de dificil dar nu imposibil de rezolvat. Tinem pumnii !
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Olivia26 Rezist, rezist Ranile au trecut dar tot ustura, mai ales dupa alaptat. Oricum am descoperit ca pozitionarea era de vina, bebe nu deschidea destul de tare gurita si prindea mamelonul in coltul guritei (probabil din cauza biberonului dat in spital) Acu ma chinui sa corectez pozitia si sa-l fac sa deschida gurita si sa prinda cat mai mult din areola...sper sa vina si vremuri mai bunePupicei muuulti pt Eva care e o frumuseteeee ca si mami de altfel. ![]()
Felicitari din suflet noilor mamici si ca nu pot scrie mai des, incerc sa citesc cat pot de mult ceea ce scrieti. Am vazut ca vb de pompe, Medela swing daca gasiti (aici sunt la Mothercare), e excelenta! desi...oricum cea mai buna pompa tot bebe ramane Olivia super happy de www.flickr.com/photos/8447773@N02/3019693069/in/set-72157604020968642/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 ![]() Lucrusoare bebe |
Mirtha mama de Eva
Amalia spune:
Alexa multumim pentru veste!
Da, este o persoana draga noua aici la odisee si ma bucur din suflet pentru ea. Am reusit sa intru la Aspirante sa o felicit.
| citat din mesajul lui Alexa.1983 Nu o "cunosc" dar am inteles ca voi da...CATALINA2307 are TEST POZITIV ( la FIV 22)...FELICITARI CATALINA ![]() ...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!... ![]() |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Iulia multumim frumos pentru tratatia de dimineata!
Inca putin si-ti vei cunoaste micuta!
Scot o majoreta preventiv...cine stie ce surpriza ne faci si nu apuc nici la tine..![]()

| citat din mesajul lui IuliaCospy Buna dimineata dragele mele! Poftiti la cornuri si cafea , ceai, lapte, capucino, fresh sau fiecare ce isi doreste!Eu raportez inca o noapte trecuta.... fara sa nasc ![]() ![]() ![]() . Deocamdata nici un semn desi am tot incercat diverse metode de a o convinge pe micuta sa vina. Mai e timp pana la sfarsitul zileiRevin mai tarziu cu detalii, daca sunt! ![]() Iulia 40+ ![]() P.s. Dupa cum vedeti am schimbat si semnatura! |
Ami, mamica lui
Amalia spune:
Oceanborn ma bucur ca esti asa activa si te simti bine!
Inca putin si-l vei cunoaste pe micul Thomas

| citat din mesajul lui oceanborn [ Mie mi se intampla ceva.. , cum am mai zis , poate linistea dinaintea furtunii... in afara de durere de bazin, nu mai am nimic...mi s-au desumflat gleznele(nu de tot dar sunt jumatate cat erau acum cateva zile), nu mai am arsuri, dureri in piept, nu ma mai dor genunchii,nu-mi mai amortesc degetele, sunt plina de energie...ieri am facut 3 feluri de mancare,si n-am picat rupta dupa aia, mi-am facut pedichiura Bafta fetelor care merg azi la control! O zi frumoasa va doresc tuturor!!! 39+ Thomas ![]() |
Ami, mamica lui
lauramiron spune:
Anes, bravo ca ai avut puterea sa-ti pastrezi calmul si nu te-ai panicat!! E foarte important sa cunoastem si cateva metode de a interveni in cazuri de genul asta, sau de voma, sau de febra mare etc etc Traiasca forumul!

| citat din mesajul lui anes Fetelor, azi am avut o experienta ingrozitoare cu Remus. L-am pus pe sot sa imi cumpere Debridat ca sa il incerc si pe asta, pt. colici. L-am pus in lingurita si i-am dat....mai, cand a inceput Remus sa se faca grena si sa se invineteasca in jurul gurii si sa devina "moale", fara tonus muscular ![]() !!! Doamne! Dar mi-am pastrat calmul si am aplicat metoda Diamishei, pe care o pup din tot sufletul! Din fericire, azi dupa amiaza, am intrat sa mai citesc cate ceva din urma si am ajuns pana la postarea Diamishei, care ii spunea lui babyzapi cum sa procedeze cand se ineaca BB. Mai, chiar a functionat, BB si-a reluat culoarea normala si a adormit imediat in bratele mele . L-am pus pe BB pe burtica pe bratul meu (deci cu fata in jos) si l-am batut mai ferm cu palma pe spate. I s-au eliberat caile respiratorii si s-a scurs din gurita suspensia de Debridat. Am fost foarte calma, era si sotul de fata care cred ca s-a panicat el mai tare. De felul meu intervin in situatii de urgenta, nu ma panichez. Recunosc ca dupa aceea am simtit un fior rece pe sira spinarii .http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg Mami de minune Remus |
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
38+ cu
Caterina Sara
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Am avut o noapte cam agitata, din cauza grijilor mele s-a agitat si bebelina.Aseara pe la 11:30, la toaleta a curs un pic de sange maroniu, asa o dara pe WC si a ramas si pe hartie.Mi-a spus dr. de aseara ca o sa mai curga un pic.La fel s-a intamplat si acum dimineata.La 11:30 merg la dr de fam, care e pediatru, o sa-i arat ecografia sa vedem ce spune de cap.
Am rugamintea sa-mi spuneti cat era BPD-ul vostru (al bebelui) la 37 de sapt.La noi ieri era 83,8 mm.
Ramo
37+
Sara Maria
Puiutul meu scump
brie spune:
Buna dimineata fetelor
Noi ieri am iesit afara vreo 30 min, Brianna nu a vrut sa iasa cu noi a vrut sa stea la desene singura. De dimineata simteam ca ma doare coloana si ma miscam destul de greu dar nu am dat asa mare importanta. Am intrat in casa, am dezbracat copilul si cand sa o iau in barte am simtit ca ceva se crapa, ceva se desprinde din coloana mea, un poc ......si atat mi-a fost. Am ramas intepenita cu copilul in brate. Am reusit cu chiu cu vai sa ajung pe fotoliu unde m-am trantit si am ramas acolo. Ce ma fac?????? BB era la mine in brate si plangea, Brianna incepuse si ea sa planga cand m-a vazut. Am incercat sa-mi pastrez calmul. Am pus-o pe fetita sa sune pe tati sa ne salveze.A durat aproape oora jumatate pana a venit acasa, timp in care am innebunit si de durere si de plansetele lui BB care nu se mai oprea din plans, fetita vroia si ea de mancare etc. Am plecat la spital cu totii bineinteles pt ca nu am cu cine sa-mi las copiii.
Urmeaza cosmarul, ma baga pe perfuzii, iar sotul facea pe superman. Cu unu in brate cu unu de mana si incerca sa ma calmeze si pe mine. O asistenta mai draguta l-a ajutat si a stat cu cea mica, a hranit-o cu bibe si a leganat-o in brate de colo pana colo.
Am ajuns acasa, acum sunt tintuita la pat, aici ar trebui sa stau dar nu am cum, nu pot. M-am strans cu fulare, cu o centura si trebuie sa fac fata.
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki si Brianna

ca nu pot scrie mai des, incerc sa citesc cat pot de mult ceea ce scrieti.
super happy de

, ceai, lapte, capucino, fresh sau fiecare ce isi doreste!

Remus