Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

lauramiron, asa este....traiasca forumul!!! In maternitatile noastre nu te invata nimik. Pleci asa cum ai intrat. Depinde cat esti de isteata sa te informezi individual.
De aceea este crescuta mortalitatea infantila in Romania! Ca parintii nu cunosc metode de prim ajutor al bebebusilor!

Carmendu, frumoasa poveste! M-am regasit acolo unde intrebai de multe ori: "este sanatos copilul"? Victor este absolut delicios!

criss, ai fost tare! Ai experimentat ambele variante de nastere! Bravo! emotionant!

brie,, iubita ce rau imi pare! Doamne, asta iti trebuia acum! Hernia de disc este cumplita! Mama are si are dureri mari in timpul crizelor. Presupun ca faci tratament si ai intrerupt alaptatul! Sau cum procedezi? Fetita ta este o bomboana!

mirtha, mama lasa prostiile! Pune la loc poza cu pricina! Ce poate fi mai frumos decat un bb tzoncanind la sanul mamei!!

Alexa, pai mama, esti grozava! Lacat lapte ai poti sa cresti doi bb! Super tare! Pune-l la conge si cand nu mai ai lapte ii dai lui bb! Apropo, "uratelul" seamana cu tine!

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Mami de minune Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

alra, Macar aveti zapada?? Am ras de am lesinat.........am uitat putin de durerea mea de spate

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki si Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Tare ma bucur ca acum sa-ti tii copilul in brate a devenit o opinie general acceptata. Eu abia astept. Nu prea mi-e clar cum se foloseste wrap-ul ala, as vrea sa-mi iau unul, ma incanta ideea sa umblu prin casa cu bebe atarnand de mine, dar mi se pare complicat de folosit.

Mirela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Brie imi pare rau sa aud ca ai asa probleme! Pai tie tinutul lui bebe in brate iti va face numai rau.... Fa-ti programare pt RMN si sigur poate sa se invoiasca sotul tau cateva ore sa mergeti cu totii acolo.
Multa sanatate iubita si sa ai multa grija de tine, sa incerci pe cat posibil sa te menajezi...stiu ca-i usor sa vorbesc...dar trebuie sa incerci!

Citat:
citat din mesajul lui brie

amalia, de la prima nastere am ramas cu o durere puternica de coloana, ulterior la 2 ani dupa am cazut de la o inaltime de aproape 2 m si mi s-a deplasat coloana foarte putin. Am o lombo sciatica....acum mi-au facut echo si s-ar putea sa fi facut acum o hernie de disc. Mi-au recomandat zilele astea sa fac un RMN. Dar cum??? si cand??? tot cu copiii de mana??

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Alra auzi.. pinguini... si eu de cateva zile tot visez ca sunt cu bebele acasa...azi noapte am visat ca nu gaseam Pampersii marimea 3 si bebele trebuia schimbat....atat tin minte din vis.
Ramo noi la 37 sapt fix aveam bpd 95,7mm..cam mare pt varsta aia de sarcina...oi face un capos..

39+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

anes, ma gandesc cu groaza la dureri!!! Acum iau Ketonal forte si Mydocalm iar pt stomac iau Omeran, sunt destul de puternice si-mi ataca stomacul. Da, ma mulg si arunc lapticul. Intrerup alaptatul pana termin tratamentul.
Merci frumos pt aprecieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Sanatate iubita ! Cam grav ce povestesti tu.
Dar ce diagnostic ti-au pus ? Si din ce cauza s-a intimplat asa ?
Banuiesc totusi ca este contraindicat efortul fizic in special ridicarea greutatilor , statul prea mult in picoare??

Citat:

Buna dimineata fetelor

Noi ieri am iesit afara vreo 30 min, Brianna nu a vrut sa iasa cu noi a vrut sa stea la desene singura. De dimineata simteam ca ma doare coloana si ma miscam destul de greu dar nu am dat asa mare importanta. Am intrat in casa, am dezbracat copilul si cand sa o iau in barte am simtit ca ceva se crapa, ceva se desprinde din coloana mea, un poc ......si atat mi-a fost. Am ramas intepenita cu copilul in brate. Am reusit cu chiu cu vai sa ajung pe fotoliu unde m-am trantit si am ramas acolo. Ce ma fac?????? BB era la mine in brate si plangea, Brianna incepuse si ea sa planga cand m-a vazut. Am incercat sa-mi pastrez calmul. Am pus-o pe fetita sa sune pe tati sa ne salveze.A durat aproape oora jumatate pana a venit acasa, timp in care am innebunit si de durere si de plansetele lui BB care nu se mai oprea din plans, fetita vroia si ea de mancare etc. Am plecat la spital cu totii bineinteles pt ca nu am cu cine sa-mi las copiii.
Urmeaza cosmarul, ma baga pe perfuzii, iar sotul facea pe superman. Cu unu in brate cu unu de mana si incerca sa ma calmeze si pe mine. O asistenta mai draguta l-a ajutat si a stat cu cea mica, a hranit-o cu bibe si a leganat-o in brate de colo pana colo.
Am ajuns acasa, acum sunt tintuita la pat, aici ar trebui sa stau dar nu am cum, nu pot. M-am strans cu fulare, cu o centura si trebuie sa fac fata.

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Brie, , saracuta de tine...groaznic, stiu cum e sa nu te poti misca, asa o criza am avut si eu cu rinichii cand am facut infectia urinara. Am ajuns la dr. plangand de durere! Multa sanatate iti doresc!

Alra, vreau si io un pinguin mic ! Ce tare esti!

.................

Mai, sa nu credeti acum ca eu stau non-stop cu bb in wrap-ul ala. Nu, nicidecum, acum de ex. doarme cuminte in patutul lui. In brate il tin cand e treaz si cand vrea el. Are si momente cand sta cumintel in leagan langa noi. Dar eu, la primul scancet, il iau in brate, asta am vrut sa zic.

Mirela, wrap-ul ala clasic, lung de 5 m si greeeeeeu ca naiba, nu e practic in casa, zic eu. In primul rand pt. ca se leaga destul de greu. In al doilea rand, cred ca fiind atata material acolo, transpiri foarte tare. Eu recomand sling-ul si chestia aia de-o am eu, doua slinguri unul peste altul, puse in cruce. Slingul clasic se regleaza usor, din inel, iar asta al meu are fermoare pe care le reglezi inainte sa pui bebele in el. Cred ca in casa si un marsupiu din material usor e practic.

Eu mi-am luat si leagan pana la urma (bouncer) pt. ca mi-e mai usor sa il car pe bb in bucatarie cu mine cand gatesc, cand mananc, momente in care mi se pare cam periculos sa il am atarnat de gat!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si a bebelushului Tudorel
[b]Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Iubita ignora-ma . Sunt labila psihic in perioada asta. Una vreau ca obiectiv, alta iese ca rezultat.

Deci lombo-sciatica se numeste . Combinata cu hernie de disc . Nu suna deloc bine. Sanatate si sa te tii tare pina se amelioreaza situatia !

Ma bucur tare pt. Catalina. Este normal sa nu fie prea optimista si sa aiba tot timpul impresia ca va pierde si sarcina asta. Prin ce a trecut ea , greu de crezut ca nu lasa urmari .Am inteles ca se creeaza prin aceasta idee ca va pierde si sarcina asta un soi de scut emotional protectiv in eventualitatea ca realmente se va repeta nenorocirea.
Dar este o luptacioasa si toata sarcina asta va trebui sa faca. Sa lupte cu frica in sensul de a nu se lasa dominata tot timpul de acest sentiment si sa aiba cel putin din cind in cind curaj sa viseze.
Cind mai am o gura de "pauza" sper sa pot intra la Fiv sa ii scriu un mesaj.

Citat:

mirtha, chiar imi pare rau, nu a fost cu nicio intentie si nici nu vad de ce sa-ti stergi pozele ....chiar nu inteleg de unde pana unde.
amalia, de la prima nastere am ramas cu o durere puternica de coloana, ulterior la 2 ani dupa am cazut de la o inaltime de aproape 2 m si mi s-a deplasat coloana foarte putin. Am o lombo sciatica....acum mi-au facut echo si s-ar putea sa fi facut acum o hernie de disc. Mi-au recomandat zilele astea sa fac un RMN. Dar cum??? si cand??? tot cu copiii de mana??

Da, catalina este din nou insarcianata. Are nevoie de mult sprijin moral pt ca din cate vorbesc cu ea imi dau seama ca este pesimista. Are impresia ca va pierde si sarcina asta.Conteaza mult sprijinul nostru si mesajele noastre.

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput