Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 7
ramonab spune:
si pe azi
Amandine (micsunea), Matei (ereena) Stefan Dacian (annya74) SA FITI SANATOSI SI ZAMBARETI!!!
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
ramonab spune:
Stosor acu acu......asaaaaa.......l-am prins!!!!!!
Mai aveti careva?Poate facem de-o zapada macar la mine pe balcon.
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
danonique spune:
Buna dimineata!Cu intarziere vreau sa felicit si eu sarbatoritii de ieri:MARIUCA,BENJAMIN,SARA,RARES,IOAN.Sa cresteti mari,sanatosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor!La multi ani si sarbatoritilor de azi MATEI si AMANDINE.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 20+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danonique spune:
Am vazut si poze superbe cu puiuti superbi:CLARA,DUDU,SARA si THEA.Ce mari si frumosi sunt toti!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 20+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
ceska777 spune:
La noi desi a nins aseara pe la 21.00 ca in povesti acuma abia mai recunosti ceva pe acoperisuri!
Acum, buna dimineata!
Monicaa,
ce poze frumoase azi facut!!!!! Zici ca ii place Clarei zapada? Benji a facut si el cunostiinta cu zapada dar nu afara, in mediul ei. I-am adunat prin geamul de mansarda de pe acoperis sambata dimineata un pumn de zapada. Se vede intr-un filmulet din album cum o cerceta. Din pacate ieri dupa masa cand ma iesit nu a nins, abia aseara a inceput. In 15 min au si iesit disperatii cu masini sa curete zapada si sa arunce sare!!!!!!
LauraIoana,
uite ieri am iesit cu buggy si l-am imbracat pe Benji in combinezon cum are Clara dar albastru. In mod normal iese in carutul "limuzina" unde avem sac cum a aratat grati.ela. Eu cred ca sacii sunt f practici: in ei il imbrac cu ciorapi lungi, blugi si in picioare botosei grosi de blana sau lana. Deasupra o geaca calduroasa, caciula manusi. Cand luam combinezonul ii pun cizmulite imblanite care insa nu ii prea plac si nu i le pot incalta ca lumea. Sunt mar 21 dar inguste si abia ajunge cu calcaiul jos. Tot elefanten sunt dar model tampit!!!!! Uite ca tot tu intrebai eu pe ghetute de piele intoarsa negre de la elefanten am dat 29,90 eur. Cam la un milion ajunge, nu? Dar imi plac mult de tot. Le incalta in casa sa invete sa mearga incaltat...
Ema, Ginette,
ce bine ca febra a fost de la dinti. Adica, ca nu e altceva la mijloc mai grav si ca a trecut!!!!!
De azi intr-o luna e AJUNUL!!!!!! Eu am o stare ffffffffff high!!!!
Azi dimineata s-a trezit Benji la 6:30, tati era si el treaz asa ca l-am adus pe cupchil la noi in pat si am mers sa ii fac laptele. Cand m-am intors aprinsesera lampa de veghe si chitcaiau in pat sub plapuma!!!!!!!! Ti se topeste inima cand vezi asa ceva!
Ginette,
in stamba ne dam eu si Benji aici: http://dudu-micsicapos.blogspot.com/ ,o sa pun link si la semnatura. Nu e cine stie ce interesant dar ...sper sa devina in timp, mai ales cand gargarita va incepe sa vorbeasca...
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
laura_dimitris spune:
Am revenit
uitasem sa spun ca am mai vizionat poze cu o printesa dupa care ma topesc : THEUTA lui laurici Laurici, ai o frumusete de fetita!!! !!! Are niste ochi superbi si o fetisoara asa de dulce !!! Mi-au placut tare mult fotografiile ca au surprins-o in atatea ipostaze frumoase... Saniuta este super misto. Imi imaginez ca si mie mi-ar placea sa ma traga cineva pe zapada cu sania aia...
Am senzatia ca thea seamana cu Eva lui ellenuta... nu-mi dau seama in ce fel seamana... amandoua au cred ca aceeasi forma a fetisoarei, au aceeasi culoare la par cred... nu stiu exact. Dar amandoua sunt niste papusele superbe !!! laura si pe evita frumoasa! Si iar mi-aduc aminte ce frumos merge eva in tarcul ei. Elle, neaparat sa o mai filmezi sa o mai vad si eu !!!
Eu, m-am simtit extraordinar de bine la petrecerea la care am fost vineri. "miresica" este prietena mea din copilarie si sunt tare fericita ca este si insarcinata. Este in luna a 5-a si este extrem de emotionata de eveniment pentru ca-si doreste copilul acesta de ceva vreme si a incercat mult pana a reusit...
A fost super misto caci m-am gasit cu prieteni - colegi de serviciu care au plecat de ceva vreme de la serviciul la care sunt eu acum iar bucuria a fost mare pentru toti.
Uitati cateva fotografii:
http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/?saved=1
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura Ioana Anca, nu am apucat sa vad mesajul tau la timp si nu am vazut reportajul Stii tu numerele pt teledon? Imediat pun si poze mai recente Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Sarcina 2007 Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria Atat sunt de mare Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai |
Valabile in reteaua ROMTELECOM
0900 900 185
5 euro/apel
0900 900 182
2 euro/apel
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
anca.b spune:
vin, sigur ca vin...mai ales daca zici ca e zapada...desi mi-e ca ma fura peisaju'
Citat: | ||
citat din mesajul lui stoisor PTIUUUUUU ce femeie vrednica,hai ca stau eu cu Stefan si i rod obrajorii dar vi si la mine????
Sara Ioana 15.02.2008 ************************** POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE 22.10.2008 7.11.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA ************************** |
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ramonab spune:
Trebuie sa va spun ca Razvi merge din ce in ce mai bine, face tot mai multi pasi si tot mai siguri.Acum imi merge fara probleme din camera in bucatarie (trebuie sa traverseze si un hol destul lung de vreo 4-5 metri).
LauraD, ce m-am distrat cand te-am vazut cu peruca neagra pe cap. Frumoase pozele.
Am uitat: Casa de piatra prietenei tale si nastere usoara!
RAZVANICI LA 10 LUNI
ginnette spune:
Neata fetelor,
Ce harnice ati fost, Anca, Ramo - jos palaria!
Am vazut si eu poze cu Thea (de LauraI) si Clara (de Monica) - dragalase foc!
Simona, m-au trecut toate apele; poate totusi, s-a dus sub dulap/pat.
Dak acum iti da asa emotii, sa vezi cand o merge singura!
Noi, ce sa va spun: azi noapte (pe la 1:00) m-am, dus la ea si era cam calda, si i-am dat 2.5ml nurofen. Apoi i-am luat temp (stiu, sunt , trebuia sa i-o iau inainte) si avea 37.7. Dupa care a dormit pana dimineata la 8:30 - cu mici maraieli.
Dimineata avea 37.6 si, cum tercuse 8h, i-am mai dat 2.5ml nurofen.
Ea e bine, e vioaie - dimineata batea in interfon - a baut laptele. Nu stiu cume la durere-n gat: ma gandesc ca n-ar mai manca?!
Ca n-am reusit sa ma uit in gatul ei.
Nu stiu ce sa fac; sa ma duc la dr?! Sa mai astept si azi?
Mi-e si groaza sa nu fie infectie - ea n-a facut febra la infectia urinara (nici macar 37.5).
Sunt cu nervii intinsi la max.
Ema cum e Milan?
SiAlina, Ioana e mai bine?
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela