Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata vad ca in dimineata asta e liniste, sau poate am intrat eu pre devreme ca am un piculet de timp asa ca va ofer o cana de cafea sau de nes ca eu asta beau.

La mai multe lunite sarbatoritilor de azi

Va anunt si eu ca Yasmin a facut cacacea si pipi la olita sambata iar ieri a facut pipi, acum nu cred ca ea constientizeaza ce face dar o pun si eu dimineata macar sa se obisnuiasca.

Va pup, incerc sa citesc din urma daca am timp si revin mai tarziu

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Elle mi-ai luato inainte cu cafeaua , cum te mai simti cu regimul, chiar sunt curioasa ce rezultate vei avea, ce-ti ca da dupa 2 saptamani ca as merge si eu in ianuarie, si tot asa cu proceduri cu tot sa ajut sunculitele sa dispara

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!!!
Beau eu o cafea de la voi ca mie mi lene sa imi fac , poate mai tarziu.
Am vazut ca avem iar clopotei bolnaviori Adelutza Milan si Ioana.Cum se simt acum?

Felicitari Luca Si Daria pt locurile obtinute la concurs.

Zeriluoiza felicitari pt kk la olita
Si Razvi face deja de aproape doua saptamani in fiecare dimineata kk.

AM vazut foarte multe pozici cu prima zapada, cu bebei in zapada, sa vad daca imi amintesc: pe dudu mic zambaret, pe Clara in zapada, pe Thea papusa intre papusi,pe Sara scumpa in sertarul cu jucarii(si filmultul),si pe Andrei de Roli, care e baiat mare si bea singur sucu.
Sper ca nu am uitat pe nimeni.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

buna dimineata!

ghiciti cu ce m-am ocupat eu duminica seara?!??? nimeni???? am dezghetat congelatoru'...si de dimuneata l-am spalat si l-am reumplut cu toate cele...cred ca cu asta incepe oficial curatenia de iarna...daca prind citeva zile frumoase spal si geamurile...cu conditia sa gasesc si o bona pt stefan.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

olllllaa laaaaaa buburuzelor....

of rau imi pare ca iara avem clopotei bolnaviori,multa sanatate puiuti mici

noi suntem ok,au trecut mucii ,avem un apetit ceva de groaza,mancam si lemne daca prindem si sunt tare multumita caci ne-am chinuit groaznic in ultima vreme
la noi sunt ceva sub minus,cred -3,-4 grade afara,e inghetat totul bocna,e zapada dar o admiram din casa deocamdata,ieri ne-am plimbat umpic pe la bunici si am admirat si zapada dar asa scurt lasa ca iarna i lunga si avem timp

va sarut comori mici si mamici
revin

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

PTIUUUUUU ce femeie vrednica,hai ca stau eu cu Stefan si i rod obrajorii dar vi si la mine????

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

buna dimineata!

ghiciti cu ce m-am ocupat eu duminica seara?!??? nimeni???? am dezghetat congelatoru'...si de dimuneata l-am spalat si l-am reumplut cu toate cele...cred ca cu asta incepe oficial curatenia de iarna...daca prind citeva zile frumoase spal si geamurile...cu conditia sa gasesc si o bona pt stefan.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineata zuzulici !!!!
Abia asteptam sa ajung la birou si sa va citesc

Roxanici, am citit ca buburuza a facut febra dar m-am linistit apoi cand ai anuntat ca de ieri de dimineata era bine! Cum a fost asta-noapte ? A mai facut febra ?

Monica, ce frumos a nins la voi !!! Ai facut niste fotografii tare frumoase iar clara se pare ca s-a bucurat de prima ei ninsoare ! ingerasul roz si frumoas!

Gratiela, vazut fotografii cu dudu - veselie al tau ! Bineinteles ca m-au emotionat tare fotografiile in care este cu ozi... pentru amandoi!

Larisuca, nu te-am uitat cu suzetele... Imi cer scuze dar am fost prinsa cu treburi acasa + cununia prietenei mele.. Promit ca astazi, cel tarziu maine sa merg sa le cumpar. Te sun sa-ti spun. Ai tot numarul acela de cosmote cu 56 la urma ? lui pipetzica. I-au iesit dintisori ? Mai este maraita ?

Felicitari invingatorilor LUCA si DARIUTZA !!!!

cu intarziere:

LA MULTI ANI CU SANATATE :

MARIUCA de creata
SARA de gatta

BENJAMIN de ceska
IOAN de isidora
RARES de irinuka

si sarbatoritilor de astazi :

MATEI - ereena
AMANDINE - micsunea

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Si eu am fost tare harnica sambata.Am facut o curatenie foarte minutioasa in toata casa cu mutat mobila cu spalat geamuri, batut covoare ster frecat, tot ce vreti.
Pe Razvi l-am expediat la mami.Asa ce eu mi-am cam facut curatenia de iarna ca acum am putut.Ca mai tarziu nu o sa mai am cu cine ca sotu o sa plece in stranezia, mami o sa lucreze sambata pana aproape de sarbatori si nu as mai fi avut cu cie il lasa.

Da sa stiti ca eu mor de ciuda ca am tot asteptat zapada si nu a vrut sa vina.Nesimtita!!!!!

RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

In weekendu asta am avut multi sarbatoriti pe aici le urez si eu cu intarziere LA MULTE LUNITE SA FIE SANATOSI SI VOISI!!!!

RAZVANICI LA 10 LUNI

Mergi la inceput

RAMO ai grija ca am aruncat un bulgare .......PARTIEEEEEEEEE.......

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Si eu am fost tare harnica sambata.Am facut o curatenie foarte minutioasa in toata casa cu mutat mobila cu spalat geamuri, batut covoare ster frecat, tot ce vreti.
Pe Razvi l-am expediat la mami.Asa ce eu mi-am cam facut curatenia de iarna ca acum am putut.Ca mai tarziu nu o sa mai am cu cine ca sotu o sa plece in stranezia, mami o sa lucreze sambata pana aproape de sarbatori si nu as mai fi avut cu cie il lasa.

Da sa stiti ca eu mor de ciuda ca am tot asteptat zapada si nu a vrut sa vina.Nesimtita!!!!!

RAZVANICI LA 10 LUNI

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008

Mergi la inceput