Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

povestea Soniei este acum pe B1 si in pauza publicitara apar numere pentru teledon

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

mamei, Ioana!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Laura, am comandat in germania ceva gen http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start;sid=uejiQrm9yIPgQvCUe0GDSri3hQo5ATqBn-U=?ProductSKU=de_DE-1407211
si un soi de sac...primul are gauri pt centuri. Dudu doarme la pranz in carutz...afara incape in el...acum ii pun la spate o paturitza mica

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salutare !
In primul rand , multumesc tuturor zuzelor pentru urari si aprecieri

La multi ani
Benji (Ceska) , Ema (Amelia),Thomas Alexander (Raly) , Alexandru (Carmilia) , Rares (Irinouka) , Beatrice (Beinazutza), Maria Ilona (Creata) , Stefana (Puisorul) , Ioan (Isidora) sa cresteti mari , sanatosi si sa le bucurati pe mamicile voastre zi de zi .

Cati bebei nascuti de 23.01 ...precis a fost o noapte cu luna plina , ca se zice ca e rupatoare de ape.

Irlandeza , m-ai imbolnavit cu rochitele alea...dar nu cred ca pot sa comand din Romania , asa-i ?

Adeluta si Milan , multa sanatate puilor ...sa nu fie nimic grav si sa va simtiti bine cat mai repede.

Roxana , tin pumnii sa nu fie iarasi infectie urinara. Febra izolata , nerecurenta 38.5 poate fi de la un dintzisor.

Ema...nu stiu sa-ti raspund la intrebari , dar sunt doua chestiuni interesante ...sper ca citind pana la zi , sa ma lamuresc si eu. Sincer , eu nu stiam ca ibuprofen se da la febra mica si paracetamol la febra mare. Din experienta proprie am observat ca Nurofenul scade mult mai repede febra decat Panadolul.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

in sfarsit am mai pus pozici cu Tudor! sper sa-l surprind si mergand...nu e o obisnuinta dar merge de la mine la Ozi sau tati...

L-am admirat pe Dudu in poze ...este veselia intruchipata , are o fatza asa poznasha ! Grati , sa-ti traiasca ...nu te bagi si la bebe 3 , ca prea faci copii frumosi?

POZE BOTEZ

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Am vazut si poze cu Clarita vrajita de zapada...ce figura uimita are . Doamne , Monica , ce frumos ninge la voi ! Abia astept si eu prima ninsoare , sa-i vad reactia Sarei . Precis o sa-i placa ...

POZE BOTEZ

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Anca, nu am apucat sa vad mesajul tau la timp si nu am vazut reportajul Stii tu numerele pt teledon?
Grati, ce faine sunt! Super fain sacul pt picioare. Nu-s lamurita: in chestiile astea se baga copiii fara papuci?
Mari (Irlandeza), sa fiu oare nesi? Se gaseste asa ceva si pe la tine, la un pret bunut? Ma refer la www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start sid=uejiQrm9yIPgQvCUe0GDSri3hQo5ATqBn-U=?ProductSKU=de_DE-1434456" target="_blank">asa ceva.

Imediat pun si poze mai recente

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare...ce se poate intampla daca un bebe de 11 luni inghite un surub de vreun cm lungime ? Ma ia cu tremurat cand pun intrebarea asta , dar sunt cu grija mare ca Sara iar mi-a facut azi bucata...i-am luat un pian cu baterii de la BE si , la un moment dat am vazut ca Sara rodea bateriile iar surubul care tinea inchis compartimentul bateriilor lipsea...l-am cautat prin toata casa , pe sub toate mobilele ...nema. Acum urmaresc pampersii cu kk ...poate apare.
Bateriile mi le-a pus tipul de la standul de unde am cumparat pianul si , tampitul , nu s-a mai obosit sa stranga surubul , iar eu , am omis sa verific.

POZE BOTEZ

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Aici sunt poze din octombrie-noiembrie 2008.

Vaaai, Gatta, ma strange-n spate! Doamne ajuta sa-l scoata in pampers, daca l-a inghitit! Poate, totusi, nu l-a papat si s-o fi pierdut!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput