Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 3
nemary spune:
buna fetele. am trecut-o si pe Alina Tudor pe listuta participantelor la party de 1 an, va rog, cine mai face modificari sa nu o mai stearga, pt.ca o mai trecusem 1 data. merci
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
monicaa spune:
Hip Hip Hura!!! A nins si la noi!
In sfarsit, dupa 6 ani de cand suntem aici s-a indurat vremea asta si de noi si am primit si noi zapada. Din pacate dupa ora 17 deci intuneric bezna, dar asta nu ne-a oprit sa impachetam copilul si sa iesim repede in strada.
Clara a fost cam suspicioasa la adresa chestiei umede care ii tot intra in ochi dar asta nu a oprit-o sa o guste.
Per ansamblu: ne-am bucurat ca niste copii mici si speram sa reziste pana maine ca sa facem ceva poze pe lumina.
Pozele din seara asta sunt aici http://good-times.webshots.com/photo/2072144790103538713qsRtNm
Pupici si sper ca ati avut un week-end placut
PS Ceska cum e la voi? A facut Benji cunostinta cu zapada?
Vrem pozeee!!
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
grati.ela spune:
Beatrice,Maria Ilona,Rares, Thomas Alexander, Benjamin,Alexandru Mihai, Ioan! Sa fiti fericiti!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
nemary spune:
Irlandeza felicitari Patriciei! si Alina T spunea ca e bine sa-i punem cat mai devreme la olita pe bbi sa se obisnuiasca si se pare ca are dreptate. eu ma gandisem ca dupa 1 an sa o pun.
Milan si Adeluta, multa sanatate, sa va faceti bine cat mai repede.
LA MULTE LUNITE uram si noi(cam tarziu) sarbatoritilor de azi!
bravo Sara, sa o mai ajuti pe mami sa faca ordine, ca de acum esti fetita mare
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Shose spune:
Mare sarbatoare azi, om gamada de sarbatoritzi,
Happy BDay Ema, Thomas, Benji, Alexandru, Palugel, Beatrice, Mariuca, Stefana si Ioan
Sa va facetzi mari, sanatosi si norocosi, clopotzei dragi!
A sosit Pip acasa! Parca nu mai e maraita, a adormit la 9 cu bibe si fara alte matzaieli. Doamne ajuta sa nu o mai chinuie la noapte Zana Maselutza.
Cretzulina [/red] La multi ani pt parintzii tai. Cred ca zilele astea isi aniverseaza ziua de nastere, nu?
Ce fac canarii de anul trecut?
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
nemary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monicaa Hip Hip Hura!!! A nins si la noi! In sfarsit, dupa 6 ani de cand suntem aici s-a indurat vremea asta si de noi si am primit si noi zapada. Din pacate dupa ora 17 deci intuneric bezna, dar asta nu ne-a oprit sa impachetam copilul si sa iesim repede in strada. Clara a fost cam suspicioasa la adresa chestiei umede care ii tot intra in ochi dar asta nu a oprit-o sa o guste. Per ansamblu: ne-am bucurat ca niste copii mici si speram sa reziste pana maine ca sa facem ceva poze pe lumina. Pozele din seara asta sunt aici http://good-times.webshots.com/photo/2072144790103538713qsRtNm Pupici si sper ca ati avut un week-end placut PS Ceska cum e la voi? A facut Benji cunostinta cu zapada? Vrem pozeee!! Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi |
heyy, ce frumos! parea putin contrariata Clara de ce se intampla pe afara, dar pana la urma se pare ca i-a placut.
si imi place mult combinezonul ei...
sunt tot mai mare
odiseea
POZE DARIA
grati.ela spune:
in sfarsit am mai pus pozici cu Tudor! sper sa-l surprind si mergand...nu e o obisnuinta dar merge de la mine la Ozi sau tati...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Ioanact spune:
Urez in primul rand mamei mele un sincer: LA MULTI ANI!!! Multa sanatate si fericire! In al doilea rand clopoteilor sarbatoriti astazi: EMA, THOMAS, BENJAMIN, ALEXANDRU, RARES, BEATRICE, MARIA, STEFANA, IOAN
Ioana e bine acum, i-a scazut febra la 37,8 , am fost la Spital la un Dr Pediatru si ne-a zis k are rosu in gat (laringita) de aceea a facut febra si a vomat, ne-a dat Klacid la 12 h, Nurofen si Paracetamol la 4 h. Aseara am avut o noapte "alba" , Ioana s-a culcat la 24 si s-a trezit la 1 plangand, s-a culcat dupa 10 min. iar eu la 4 tb sa ii dau Nurofen si am dormit cu grija, m-am trezit la 2 si apoi la 3:30, de la 5 pana la 8 am dormit linistita. Cam atat despre noi, nu am citit nimic din urma, cand isi va reveni Ioana atunci poate voi avea timp sa citesc.
Noi suntem la Murfatlar (fostul Basarabi) jud Ct, la parintii mei .Marti ne intoarcem acasa (la Vulturu). Ma voi duce sa ma culc, daca Ioana doarme, sa ma odihnesc un pic pana la 24 si apoi la 4 cand tb sa ii dau Klacid si Paracetamol. O seara placuta va doresc.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
Laura Ioana spune:
Monicaaaa, ce frumos a nins! La noi inca nu a fost asa! SI ce simpatica e Clara, cum se uita ea nedumerita Ai lasat-o fara manusi? Off, cat vreau eu sa nu o infofolesc, s-ar putea sa nu reusesc iarna
Eu o imbrac asa: body cu maneca lunga, ciorapei lungi, salopeta, bluza si geaca grosuta + caciulita + manusi + cizmulite imblanite. E prea mult? Nu va zic ca arata ca o si abia mai incape in carut
Shose ce fain ca adoarme asa repede A mea abia a adormit acu' 5 min si plangand Mi-am pus o cada cu spuma, sa o savurez, dar cred ca s-a racit
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Laura Ioana spune:
Grati ai o minune de strengar, cu gro[pite in obraji Dar poze noi cu Ozi? Vad ca si la voi e cam problema cu caruciorul neincapator Stii ca avem acelasi model...ce ma enerveaza pe vreme rece! Tu ii pui ceva sub el sau ai o protectie pt picioare? ZI-mi si mei daca ai vreo idee!
Alina, ufff, saracuta! Sanatate multa si tie odihna buna, ca sa rezisti fizic si psihic bebelinei bolnavioare!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai