Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

anca.b te rog eu poti sa pui o poza cu saniuta!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Elle, fetelor merci de raspunsuri!
Cred ca de la dinti are puiul meu starea asta, maraila si febra. Sper sa fie doar atat si sa ne iasa curand dintisorii. I-a iesit un canin de sus de vreo doua sapt, dar cei doi din fata inca nu. Dar e rosie si inflamta de mult timp gingia de sus.

Ginette cum mai sunteti?

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Ups , am preluat o info incompleta, sunt mai multi clopotei serbati azi! La multi ani fericiti copilutilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, fetelor
Mari (Irlandeza) super, daca te orientezi tu pt ceva pantofiori Si as vrea, daca poti sa iei, si pantofiorii astia, dar cred ca trebuie tot varianta 12-18 luni, nu? I-as da la Craciun, daca zici ca vine cineva cu pachete. Ce ieftini sunt pantofiorii acolo!
Fetelor, cine zicea (din Germania, parca) de incaltamintea pt copii Elephanten? Eu i-am luat Theei o pereche de ghetute super faine si am dat pe ele 1 milion. Sunt mai ieftine incaltarile acolo?
Adeluta si Milan pui mici si bolnaviori, va pupam ca sa va faceti bine repede! Doamne, mi se ridica parul pe mine cand vad atatia copilasi bolnaviori si cand ma gandesc ca-i doar inceputul sezonului Si Thea mai are muci din aia lichizi si curgaciosi! Ii dau vit C si, uneori, Nurofen (daca ad ca are temp mai ridicata: acu 2 seri avea 37,9).
Roxana cred ca prospectul se refera la 2 doze/zi, nu mai aproape de 8 ore una de alta.
Ema daaaa, eu merg la sala de cand aveam 3 luni fara 5 zile de la ceza Deja sunt veterana pe acolo si pot sa tzin clasa de una singura Glumesc, desigur, dar chiar sunt printre putinele care tzine pasul si ritmul cu instructoarea E super!
La multi ani puisorilor nascuti intr-o zi de 23 Benji Maria Ilona Ema Rares Ioan Thomas Alexandru Beatrice Stefana
Elle bravo, mami soferita! Da' tu si azi ai lucrat Ce nasoool!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Maia ce fetita bucalata si buclata dulce esti tu! mai mai ce blog cool ti-a facut mami

Mergi la inceput

LauraI Of, pup Theuta blonduta frumoasa!
asa vreau si eu, sa fiu in stare sa tin ritmul toata sedinta, abia astept sa ajung la performanta asta! Eu am inotat pana in luna a8 a de sarcina dar apoi nu am mai facut nimic.Ba da, am mancat muuuult

Ai fost tare simpatica cu calculul kg carutului in bani hihi. Nu-i asa ca e super fizz-ul? Ma gandesc ca poate fi folosit si la 2-3 anisori la cumparaturi, calatorii etc, char cand nu vor mai sta ei mult in stroller

Irlandeza am vazut montajul cu evolutia Patriciei de cand era la mami in burtica. Super!

A venit mama sa ne ajute azi, sunt cam zombie dupa noaptea de ieri si ma bucur ca am mai aflat una alta de la voi in leg cu raceala, temp bebelusilor, etc. Sunt tare panicoasa cand e vb de sanatatea lui bebe, ce sa-i faci ,am sechele mari de cand a fost mic mic si bolnav rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici scuze ca ma bag ... eu cred ca pantofiorii o sa-i fie mari marimea 12-18 luni .. eu i-am luat de la debenhams niste pantofiori superbi ptr 6-9 luni si nici acum nu ii sunt buni. si sunt cam in genul ala si tot pe masura englezeasca.

acum faci cum vrei .. sau poate marinela te poate lamuri mai bine.

ema si mie imi place carutul acela, in mod cert il voi schimba si eu la anul .. dar nu stiu cu ce.

gasisem odata pe dc un anunt cu hainute din america, tanti aceea spunea ca poate cumpara haine la comanda si sa le trimita in ro .. dar nu mai gasesc situl .. sau anuntul ... ar fi super treaba .. si ptr eva si ptr mami ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ema sa stii ca nu dureaza mult pana te vei reobisnui cu miscarea Daaa, e super FIZZ-ul...inca nush ce sa fac! Ma fugareste sotzul de acasa, daca ma aude cu inca o cheltuiala mare
Elle sar'na pt sfat. Cred ca cel mai bine ii masor talpita si asa vom sti cat e masura ei

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Fetelor, multumim de urari! Sa creasca mari si sanatosi toti clopoteii, asta e cel mai important!

Noi inca n-am scapat de raceala, nici eu, nici Mariuca, nici ai mei. Si e in continuare maraita, ca se pregateste ultimul incisiv, per ansamblu al 8-lea dintisor. Vad ca sunt mai multi puiuti in pregatire cu dintisori. Trebuie sa ne tinem tari, ca nu mai e mult pana la 20!!

Ma retrag... in seara asta. Ne vedem maine! Somn usor!

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna , fetelor

MA intai, sarbatoritii:

Thomas Alexander
Benjamin
Alexandru Mihai
Rares Ioan
Beatrice
Maria Ilona
Ioan

Apoi, cate-o si un pt Silvia(creata), LauraI, AncaB.

Buburuza e bine; practic, de dimineata n-a mai facut febra mai mare de 36.7 - atat avea la 20:00 cand am bagat-o la baie, dupa ce a "alergat" de'a busilea si a facut si cateva ture in picioare.
Dak trecem noaptea fara febra, inseamna c-a fost curentul, de ieri dimineata.

Helene, pana la urma nu i-am mai dat nici eu, preventiv
Eu ma cam feresc de medicamente si doar cand e 'groasa' apelez la ele.

Ema s-ar putea si la Adela tot dintii sa fie 'istoria' - desi, pan-acum (are 3 ) n-a facut. Dar, acum isi baga toata mana in gura si se freaca cu periuta de gingia de sus. M-am uitat, e doar putin alba si-atat.

Anca, ce bine c-ai terminat-o cu cadourile; si la noi e la fel: eu cumpar si dau bunicii, banii.

Am vazut si eu poze (acum, ca se simte mai bine buburuza) cu Sara (de Simona) - dragalasa foc cum s-a 'cocotzat' in sertar.

Si, felicitari Daria si Luca!

Sanatate Silviei si Mariucai - off, te termini nervos cand e bebe bolnav!

Unde e blog-ul Ceskai? Am citit 'amintirile' - cand am intrat dimineata - dar eram prea preocupata de febra.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput