Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (230)
Raspunsuri - Pagina 12
myral spune:
Am admirat-o si pe frumoasa DARIA
, privirea ei albastra si inocenta m-a fermecat.Si Elisa are inca ochii albastri si toata lumea cica asa vor ramane, eu nu cred, mai ales ca parca sunt deja in schimbare, sunt un fel de albastru-gri , cateodata par mai spre verde, hai ca ma exprim si eu
Si de fapt nu are de unde sa-i mosteneasca
in caz ca raman totusi albastri avem un strabunic pe care sa dam vina.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
moldoveanca spune:
Bernix cum e Degetica ?Fara urmari vaccinul,nu?
Myral mare dreptate ai cu vaccinurile.Daca nu a mai facut Vladut de cand am venit aici cate unul pe luna
teo
danuta36 spune:
Gabriela a-ti ajuns la Deva,la ai tai? Poate ne vedem daca stati mai mult,ca aveam de gand sa venim pana la Praktiker,dupa un bradut.. 
myral spune:
Se foieste si micuta mea, sper sa adoarma repede, a inceput iar sa accepte s-o plimb cateva treziri, iar incep sa sper ca se va trezi mai rar.Noapte buna!
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
papanash spune:
fete dragi, n-ati scapat de mine, am colindat azi peste tot si acum am ajuns si eu pe net. vad ca ati fost harnice si ati scris mult,las pe maine placerea cititului.
Am trecut sa va zic noapte buna !
P.S. Am remarcat doar ca s-a intors Adimercedes, are ultima postare la capitolul trecut (oare nu se poate inchide ?)
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
adimercedes spune:
Fetele mele dragi, iata ne-am strans acasa de prin emisfera de nord si de aproape o saptamana ne chinuim sa ne reintram in programul de Oz.
Nici nu stiu de unde sa incep, iar ca sa povestesc totul in amanunt ar insemna sa umplu eu singura 3 capitole. Si nu ar fi corect.
Asa punctat, 3 chestii pozitive si 3 chestii negative despre RO. Pozitive: fff curat si aranjat orasul (TgMures) unde am stat 1 sapt. Lumea si vanzatoarele politicoase si serviabile. Gasesti cam tot ce vrei. Negative: se conduce dupa o singura regula: sa nu imi lovesc masina, dar, pazea, ca sigur voi incerca din rasputeri sa o lovesc. Totul e ridicol de scump, de la produsele de cea mai proasta calitate, pana la cele de top. Poluarea e groaznica. Nu am avut atata poluare aici intr-un an, cat am avut in RO in 2 sapt!!!
In rest, cel mai important a fost ca Lisa a rezistat bine la drum incolo, a socializat la greu cu bunicii, matusile, unchii, verisorii si alte rubedenii. Viroza cumplita i-a trecut cu 2 zile inainte de a pleca, deci nu am avut probleme de sanatate cat am fost plecati. Doar cu o zi inainte de plecare a facut noaptea 39* si i-am dat Nurofen si am stat si am pazit-o. A doua zi a avut 38* si a stat pe Nurofen inclusiv pe drum. Insa de atunci, nimic. Avem si 2 maselute in plus, una adusa din Ro, una capatata aici dupa ce am ajuns. Din pacate, a cazut in Frankfurt la sora sotului, cu sotul alaturi de ea si a dat cu partea stanga a fruntii in coltul mobilei si a ramas o mica dungulita ce apare cand se incrunta; sper sa dispara pe masura ce creste. Apoi, saracuta, tot cu partea aia cadea in orice si a fost si vanata. O alta problema a fost ca peste tot casele nu au fost "modificate" si a avut mereu parte de "nu, nu e voie, nu atinge" etc, incat mi se urase mie, dar unele erau chestii periculoase, unele fragile, s-a lasat si cu pagube materiale... Scaunele de masina mi s-au parut de fff proasta calitate, Lisa le-a urat pe ambele pe care le-am folosit si plangea numai cand ne apropiam de masina. Aaaa, mancare de bb (borcanele Hipp) am cumparat din Germania, dar am fost socata sa vad ca toate contin sare. Lisa nu le-a prea mancat, dar de foame nu prea a avut ce face
- asta in Germania, ca in RO a rasfatat-o tata meu si mama sotului cu tot felul de bunatati.
A evoluat mult, insa parca nu mai e asa de calma si rabdatoare. Avem mai des parte de proteste cu lasat in genunchi si plans, mai ales ca nu vrea sa mearga de mana pe strada... E si mai vocala, dar a si crescut...
Eu mai obosita decat la plecare. S-a dezvatat si de patut, ca in astea 3 saptamani a dormit cu noi, am vrut o constanta in tosta valmaseala asta, desi a fost cam stresata de atatea schimbari si se tinea de mine cu frica sa nu ma piarda. Pleca prin casa si ma tot striga, iar eu sa ii raspund. Dupa ce am ajuns urla si daca dispaream din raza ei vizuala, acum e ceva mai bine. Insa maine mergem sa ii cumparam patul ei si incepem sa ii aranajam camera incet-incet si sa o las sa se joace pe acolo.
Mi-am luat si "scatoalce" ca suntem prea stricti cu ea, ca prea vrem sa ii facem program (program pe care ea si l-a facut singura), ca ar trebui sa o lasam sa adoarma cand vrea ea (si cu capul pe masa e ok, nu e musai sa o ducem in pat ca sa adoarma
)
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
Papanash,
hai ca am mutat postarea aici. Nu am remarcat ca s-a deschis alt capitol, pana nu am ajuns la final si postarea mea era fix dupa link, unde am gasit deja 12 pagini!!! Sunteti prolifice rau!
Mi-a fost dor de voi. E asa de bine sa fiu acasa. Si e asa de bine sa va regasesc. Va pup pe toate
!!!
Abia ce si-a revenit Lisa cu programul cat de cat. Era JALE. Se trezea dimineata la 10-11-12, manca aiurea, se culca pe la 9-10 si se trezea in miez de noapte si plescaia a foame, manca serios cam orice ii serveam, cel mai adesea cate o felie de paine de secara.
Acum macar e iar la programul ei de vreo zi, doua, sper sa o tina. Cu mancatul insa stam cam prost. Nu prea vrea sa pape, mai ales la pranz. Cred ca are iar o problema cu lingurita, ca, saraca, tot cu lingurita a mancat in RO, doar ceva legume si bucatele de carne ce mai manca singura. In plus, dupa cum am mai zis, uraste puiul si alte vietati zburatoare, iar in RO cam asta era in meniu mai mereu :( Si atunci mai recurgeam la borcanele Hipp de vita, pe care insa le manca asa si asa pt ca erau cu sare
si tot asa. Sper sa ne itnram la normal si cu mancatul, ca o iau la vale, daca nu.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
adimercedes spune:
Yaia, Rox, am vazut ca discutati despre piele uscata. Exact asa am eu pielea iarna!!! Mai ales pe maini. E uscata, firicele albe cu mici taieturi si uneori si mancarimi, daca nu remediez situatia. Muuuuuulta apa, asta e MUSAI, apoi pt maini foloseam crema Nivea SOS, e beton, singura care la mine a functionat. Mustela are o mutime de parabeni si poate agrava situatia si, in plus, e si fff scumpa. Mai bine mai puneti ceva banuti si luati Weleda care e naturala.
Si apropos de pielea piticilor. Lisa a facut o eruptie f urata pe gat si pe fata, care i-a trecut doar la 2-3 zile dupa ce am ajuns acasa. Eu inclin sa cred ca era de la apa clorurata din DE/RO, caci i-am dus gel de baie de aici. Si de la apa pe care o bea, care are mai multe minerale decat cea de aici. Eu nu i-am dat ei cu nimic altceva decat Sudocream si se retrageau bubitele. Si ea e cam sensibila si la hainite care nu sunt 100% bumbac si primise si fular, vesta si haina de blanita...
Lisa