Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (230)
Raspunsuri - Pagina 11
moldoveanca spune:
Gabriella cu siguranta nu e de la carnea de porc.Nu cumva a papat mai multe fructe in ultima vreme?Portocale mandarine?Vladut se irita la fundulet cand papa citrice sau prea multe fructe.
teo
myral spune:
ANDREEA, eu as incerca orice, mai multe fructe crude (para, pruna) zilnic, ceai de musetel cu miere, fara cereale, paine, biscuiti, banane. Poate il constipa laptele praf, sa-l faci putin mai slab sau chiar sa-l schimbi. Adica un fel de regim o perioada plus ce au recomandat fetele, debridat si mai de mult nu stiu sigur parca lass baby se numea. Citeste si tu despre ele si vezi.Mi-e mila de el saracutul si eu ma constip ce bine ar fi daca as respecta si eu ce am scris. Totusi eu folosesc mai rar supozitoarele mi se par tare nasoale.Si nu in ultimul rand mergi la doctor, vezi ce iti mai prescrie.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
danuta36 spune:
Andreea ai incercat cu Milchzucker Humana,e laxativ..?
http://www.centrofarm.ro/ccS0X011456/mm_info/Humana---Milchzucker-Lactoza.html
myral spune:
Da abia astept sa termine astia cu campania lor de vaccinare, tot e bine ca se mai vorbeste si de efectele negative. Ar fi bine daca s-ar vorbi mai mult si despre vaccinurile bebelusilor, se fac prea multe si unele inutile si cu efecte adverse.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Gabriela noi folosim cutaden cum e putin iritata si trece imediat.Eu nu ma inghesui sa-i dau Elisei sa guste din toate, o sa aiba timp destul sa manance diverse. Bine, nici noi nu prea consumam carne de porc, mezeluri, prajeli, iar ciocolate sau alte chestii nu le mancam in fata ei.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
danuta36 spune:
Imi pare rau de Cris,sper sa gasiti o solutie sa nu se mai chinuie mititelul 
Eu am patit-o cu constipatia, dupa nastere,vreo 12 zile...horror,ajunsesem de plangeam in baie 
moldoveanca spune:
Erina facem si aerosoli bem siropele ceaiuri si aspiramla greu.Pe zi ce trece parca e din ce in ce mai rau
teo
bernix spune:
Gabriela, io ii dau Degeticai enzime digestiva in cazul in care mi se pare ca a mancat cam mult din ceva interzis bebelusilor. Noi cam facem abuz si fata a mancat si zacusca si cartofi prajiti.
Cu Sanzyme n-am avut niciodata probleme, iau si io daca mananc ce n-ar trebui. Dar nu cred ca va avea nimic Sara.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
danuta36 spune:
Moldoveanco sanatate multa lui Vladut! 
Myral eu am avut mai demult ceva probleme cu colul(o rana) si chiar ma gandeam sa fac vaccinul asta,dar acum m-am razgandit..
moldoveanca spune:
Am uitat sa va spun ca mi-a facut tati o bucurie:mi-a pus antena satelit si prindem toate posturile din tara.Yupii ma simt mai aproape de tara acum dar in acelasi timp ma si ingrozesc de ce vad la stiri.Spuneti-mi ce trebuie urmarit sa fiu in rand cu lumea
.Am urmarit emisiunea cu Soniuta in seara asta si m-am umflat de plans dar am si umblat la conturi![]()
teo