Dulceturi si papanasi de sept -oct 2007 (230)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria
am fost tare,tare lenesa

se zice.. "m-am odihnit si eu"

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

nu,nu ,
omul se odihneste o ora ,doua nu doua zile ca mine,acum asta e am comis-o ,cred ca nu am mai stat doua zile fara sa fac mai nimic din saptamana in care am nascut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

vad ca nici urma de Bee pe aici.. cred ca nu pupam tort azi... ma duc sa vad ce mai e prin dulapul cu dulciuri... si apoi o cotesc spre dormitor...

Noapte buna fete dragi

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

aha,te-am prins ,dupa tort dadeai tu tarcoale pe aici
Noapte buna ,vise placute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Pris iata www.avstore.ro/aspiratoare-dyson/" target="_blank">Dyson in Romania.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Carpatina, ce frumos...Sunt siguracao sa ii placa Ioanei si zapada si nisipul. Asa e prima intilnire,mai timida...

Noapte buna mamci si bebeici. Am fugut si eu la !!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Roxana, Myral, Cecilia, Celia, ERina, Yaia

M-am mai linistit daca ziceti ca si ai vostri au mai gustat porc. Eu chiar nu sunt absurda, si Sara mananca cam de toate, ba chiar ii dadusem si eu sa guste friptura de porc, dar un snitel intreg mi s-a parut mult. Dar nu a avut nimik, si asta e bine. In schimb, iarasi s-a iritat la fundulet, si abia trecuse, poate de la porc se trage...

ERina, ce frumoasa melodie!!!

Maria, Carpatina, ati plecat la culcare?

Myral,incepe campania de vaccinare, ce se grabesc nebunii astia...m- sunat si sora mea, va refuza si ea vaccinul la Lara, nepotica mea din clasa a 4-a.

Roxana, ati reusit adormirea?

MOldoveanca, Roxali, sanatate bolnaviorilor!

Fetele, asa va simt de aproape, totdeauna prezente cu o vorba buna! Va multumesc mult, chiar conteaza!!!

LA MULTI ANI LUI BEE!!!!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Yaia unde vad si eu meniul lui Tudor???? Tot am auzit de el si nu stiu unde sa-l gasesc, m-am uitat si pe mail comun, dar degeaba.... Te rog...

Mergi la inceput

Apropo de piele sensibila: Cris se tot irita pe la gurita, ca e cu manuta in gura mereu, si cand nu e cu mana e cu suzeta, deci cum sa vorbeasca copilul...., dc are gurita ocupata tot timpul. Nu stiu cum sa scap de suza. Mai e vreun copilas asa dependent de SUZI??????

Iar din capitolul alta zi de constipatie, de dimineata Cris se tot scremea de 10 minute, dar rau de tot. Zic: ,,Gata, sa vezi cat a facut", cand ma uit in pampers, sa mor.... nici o bucatica, nimik. Ramasese caki in fundulet si nu iesea. Am bagat supozitor si dupa vreo 30 min a facut vreo 3 seri de caca, nu mult dar a facut. Si iar cu putin sange

Mergi la inceput

Cecilia cand mai vii prin IOR?????Noi ne ducem frecvent la rate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Andreea si Vladut se constipa destul de des dar rezolvam tot timpul cu pere.Ati incercat?

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Dependent de suzi era nepotelul meu dar l-a linistit sora-mea imediat.I-a cumparat niste suzi diferite decat cele ale lui si le-a refuzat pana nu i-au mai trebuit deloc.A durat 3 zile toata povestea.E asa de simpatic acum ca il vede pe Vladut cu suzi si i-o scoate din gura si mi-o da mie

teo

Mergi la inceput