Craciunite sexy (187)
Raspunsuri - Pagina 6

monica-elizabet spune:
Liano, e frumushica foc brutika... si pe tine si pe luptator si nu in ultimul rand si pe grasu bre
sa fiti sanatosi toti 3
Daneluta si multumim la fel
pe toate somn usor
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

CRISMIR spune:
DANELUTZA,offf draguta Isa,cred ca a indurat ceva frig...mai,dar la voi la gradii de ce nu au copii un rand de haine de schimb?!...aici asa este si e o idee tare buna,ca accidente se mai intampla....mai ales ca la voi e si rece...eu zic sa-i pui o plasuta cu haine de schimb in viiotr... dragalasa mica si
DOINA si sanatate sotului!!...si voi aveti grija sa nu luati!!
LIANA,frumoasa burtica la 13 saptamani!!!
Eu is cam fara chef...v-am tot urmarit dar nu am chef de scris si de nimic..de fapt...cred ca ma paste o raceala...ca sotu' e si el cu muci si Robert tocmai a terminat
...uf...
pe toate si sanatate la bolnaviori!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

mhldvrc spune:
Sanatate la bolnaviori!
Danelutza, Isabelei, sa-i treca febra.
Liana, sarcina usoara si un
sanatos
.
Alina, tie si celor mici. Sa fi avut alt sot, l-as fi botezat bucuroasa pe Cipri, dar asta nu se poate si-mi pare asa de rau
.
Doina, imi pare rau, ai grija de tine.
Giorgi
Mirela, lui Robert.
Miha, ce faci, ceva bun pentru maine? si
poze
Mihaela ,Tatiana si
Mihai

doinabita spune:
Buna fetelor!Incercam s nu luam gripa de la Gicu dar e capos...nu vrea inafara de ceai nimic cred ca e cazul sa scot ciomagul...
Liana am vazut burtica!!!!sa aveti grija de voi!!!
La noi e un frig...cred ca zi ori ninge ori ploua...brrrrrrr
Doina Bita

Danelutza spune:
'neata si un rachiu, va ofer cu draga inima, ca la noi e un frig de-ti incheata toate cele in chiloti , ma rog, cine are oo le congeleaza pentru viitor
Doina da-i un rachiu fiert, sau o cana de vin si ala tot fiert, sau fa-i o frectie mai tapana ca sa transpire . Sanatate multa
Mirela sanatate multa . Si aici sint mame care duc hainute de schimb (sint copii de cinci ani, care scapa pipilica des pe ei), dar la noi nu a fost cazul
, ca Isabella nu a avut accidente ca-i atenta, dar uite ca s-a intimplat
. A fost si frig si vina mea ca i-am dat ciorapei tip pantalon sub pantaloni si cu geaca, nu a reusit sa se descotoreasca de ele la timp
Mihaela dar o cafea nu dai astazi ?!
Monica tu ce mai bucataresti bun, sau te-ai dus sa o ajuti pe cuscra, ca vad ca a disparut din zona, chestii, trestii, mot , da petrecere mare
. Sanatate
si sa scapati repede de muci si tuse, noi am trecut de aseara la tratament cu medicamente homeopatice, ca cele date de pediatru nu au fost de folos, ba din contra
Va tuc si va doresc o zi buna

mhldvrc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danelutza 'neata si un rachiu, va ofer cu draga inima, ca la noi e un frig de-ti incheata toate cele in chiloti ![]() ![]() Mihaela ![]() ![]() Va tuc si va doresc o zi buna ![]() |

Asa-i cu babele

Mihaela ,

alexa si mami spune:
sunt un pic varza ne chinuie niste colici de ieri dupa amiaza incoa'...
mihaela, esti o draguta
alexa, cipri si mami

mhldvrc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa si mami![]() sunt un pic varza ![]() mihaela, esti o draguta ![]() alexa, cipri si mami |
Alina

Mihaela ,

Liana30 spune:
breee oglinda ma facea asa.in in realiti snt mareeeee//addica grasa
da multam de complimente
Danelutzo ce sa fac muma?manac ce e gustos si iubesc ce e frumosai uitat?
pupici lui Isa,
pup toti bolnaviorii..
hai va pup si pe voi..
mai revin ioluptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

danat spune:
Buna fetelor! Am aterizat si eu de vreo ora de la cursul de germana si am intrat rapid sa va citesc
Danelutza taurul nu face muuu (cred) dar partea feminina, ca sa zic asa, cam face! Ce face frumusica de Isabela, cum se mai simte? Si la voi sunt probleme cu pediatrii?...
Liana sa iti traiasca burtik si sa tooot creasca! Doamne Ajuta!
Mihaela multam' de cafea, buna si mai pe la prinz asa, sa nu ne ia somnul Ce copii mari ai!
Sa iti traiasca sa fie sanatosi!!!
Sanatate celor bolnaviori!
SI aici e f frig si umezeala, ceatza si a fulguit din nou azi.
Domle mai rau ma 'nerveaza, eu sunt pe principiul ori, ori. Pai sa traga nene o zapada serioasa, ca la carte, n uasa, doi fulgi si am bifat ca a nins
Pup!
Dana mama lu'
Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"