Craciunite sexy (187)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

'Neata fetelor si va salut din fata unei cafelutze calde cu frisca
Sunt tare matinala azi, ca sotul a plecat in delegatie la 5 dimineata si nu am mai putut dormi asa ca surfez la greu pe net pina se face ora de trezire a lui Raducu.

Danelutza sper ca Isabella este bine si nu a mai facut febra. Voi sunteti in ELvetia? In ce oras locuiti?
Vezi ca la data de nastere a lui Raducu ai scris 18 sept in loc de 17, cat e corect. L-ai intinerit cu o zi, pe mine nu m-ai fi intinerit cu vreo 10 ani ...
Am vazut ca esti taurina de-a mea, deci: muuuuu

Georgi si Atelocin LA MULTI ANI cu putina intarziere din partea mea, am vazut ca sunteti sarbatoritele lunii acesteia

Liana30 iete-ma pe aici, nu scapi de mine

Pup fetele si sa aveti o zi buna!

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgi75

Mihaela ce mi-as dori elevi si parinti ca tine la orele mele de engleza...

De ce, sunt ca si ceilalti parinti, ce-am atat de special ??!!???

si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai
filmulete 1, 2 si 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Neatza!!
Fetelor,
am trecut sa va salut. Astazi stau la cratita si la . din cand in cand poate mai bag un ochi si pe-aici .

si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai
filmulete 1, 2 si 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineata si un rachiu , cafeaua o tin toata pentru mine, ca am dormit cinci minute da, o ora nu
Isabella a adormit aseara pe la ora 9.30, cind m-am dus la 11 sa vad daca are febra, era fierbinte 39 de grade si statea cu funduletul in sus si tremura toata, facuse pipi in pat , v-am spus ca eu a tras frig razbit ieri . Aseara tot ma intreba rusinata, mami, dar de ce am facut pipi in pantaloni la gradinita ? I-am explicat ca nu a fost vina ei, ca nu a reusit sa-si dea pantalonii jos, ca avea si gecuta, iar cind mai sint afara si vrea pipi, sa o roage pe educatoare sa-i dea geaca jos. Dimineata s-a trezit fresh, vesela, dar cica "nu voglio la gadinita, tau cu mami acasa ", am intrebat-o "dar miine mergem la gradinita ?", a inceput ca nici miine nu vrea . Pina la urma cind a intrebat-o tat'su daca vrea la gradinita, a inceput sa miriie, ca da si s-a dat automat jos din pat, desi astazi chiar as fi vrut sa o tin linga mine .
Gata, m-am racorit din nou, va doresc o zi buna si sanatate la cine e bolnavior

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

cami, miha dulce. multumesc mult pt gestul vostru.
cami, voi cind mai veniti in ro?
danelutza, offf ce rau imi pare pt isa. multa sanatate!

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

LA MULTI ANI ATELOCIN!!!!!
Buna fetelor!Vad ca ati avut activitate...
Danelutza, multa sanatate Issabelei si tie
Alinuta nu te mai supara, trebuie sa o rezolvati voi!!!!
Eu am trebalui azi prin casa, am facut de mancare si cam atat.Noutati nu am de nici un fel.O stare de plictiseala generala...nu reusim sa o angajam pe nora mea cam atat...pupici la toate fetele!!! Ba mint...am noutati...barbatul e gripat , eu mi-am facut o radiografie la coloana si am hernie de disc Ce frumoasa e viata

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate
imi pare rau ca isabela este bolnavioara si cu febra...sper la noapte sa fie bine...dar vb Daneluta cu madamele sa nu-i mai tine in frig...
Doina, sanatate si tie si familiutei tale.
si noi tot cu muci si tuse dar asa...v-am zis cat sa nu ne lasa in pace...noapte a fost ok..

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mhldvrc

Citat:
citat din mesajul lui georgi75

Mihaela ce mi-as dori elevi si parinti ca tine la orele mele de engleza...

De ce, sunt ca si ceilalti parinti, ce-am atat de special ??!!???

si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai
filmulete 1, 2 si 3

Pai se vede ca ei ii place daca are si caietele de lucru iar faptul ca tu te duci arata ca esti interesata de copila ta si asta e un lucru mare in ziua de azi. Putini parinti mai arata interes pentru scoala in ziua de azi. Bine...nici acasa nu-si prea dau interesul...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Liano dar ce burtica frumoasa ai, iar tu esti cam sexoasa, ce faci de te mentii in forma ?

Monica sanatate la pitici. Astazi nu i-au mai scos pe copii afara, probabil pentru ca am comentat eu, ca la cit de frig era, faceam si eu pipi pe mine, nu doar copiii

Doina sanatate multa

Dana nu stiu daca taurul face muuu . Eu stau la Melide, cantonul Ticino, in partea italiana

Alina dar chiar nu gasesti o cunostinta ceva sa-l boteze pe Cipri. La noi, cind am botezat-o pe Isabella, am adus o nepoata de-a sotului din celalalt capat al Italiei, aveam doar nevoie sa increstineze cineva copilul, ca nu stau ei asa bine cu banii ca sa boteze. Doamne ajuta, o sa gasesti tu si nanuti

Georgico cind intri in vacanta, ca sa te vedem/auzim mai des ?

Dispar, va tuc pe toate in ordine alfabetica

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput