Craciunite sexy (187)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna frumoaselor
Daneluta aveti grija de voi, sanatate multa sotului...
miho, super biscuiteii, ai reteta pe undeva?
Doina, am servit si cafeluta de la tine, ce faci cum te mai simti?
Liano tu ce mai faci? stai cuminte?
miki, gata decoratiile?
Alinutza ce mai fac piticii?
Azi nu am dus-o pe ruxi la gradi ca sa putem merge impreuna la alex la serbare la scoala, va pup pe toate si va doresc o zi minuanta

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Buna ziua!!!
Zilele aste sunt , sper sa fi scris ca lumea la teza si sa aiba nota mare, altfel se sparge totul in capul meu .
Danelutza, multa sanatate sotului tau, trebui sa fie bine, gandeste pozitiv!
Miha, biscuitii arata super . Amirei, sa fie cumintica si sa doarma la noapte.
Doina, multumesc de cafeluta, buna.
tuturor sexoaselor si copilasilor.

si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai

filmulete 1, 2 si 3

Mergi la inceput

Mihaela, sunt convinsa ca a scris bine... si stai domne linistita...ce conteaza chiar asa de mult nota aia de la teza...pe tine te-a mai intrebat cineva vreodata daca ai luat 8-9 sau 10 la teza de la mate?

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

plictiseala......

Miki

Mergi la inceput

M-am mai linistit, m-am uitat pe subiect, la gramatica a facut excelent, el zice ca a facut si subiectele de literatura, oricum are 8-ul asigurat.
Monica, nu m-as strofoca dar notele astea conteaza la intrarea in liceu. Se face media 5-8 la care se adauga media de la tezele cu subiect unic din clasele 7-8 se imparte la 2 si rezulta media de admitere in liceu. Facem niste obtiuni si in functie de medie si obtiuni intra la liceu, iar ca sa nimereasca la un liceu bun ii trebuie medie cat mai mare.

si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai

filmulete 1, 2 si 3

Mergi la inceput

Ce bine-ar fi sa ia 8-9 la mate, dar sunt multumita si cu 6-7.

si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai

filmulete 1, 2 si 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet
miho, super biscuiteii, ai reteta pe undeva?

Avem draga si www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=20587&pid=605337&mode=threaded&start=#entry605337" target="_blank">reteta,bineinteles.
Eu am pus cioco alba,dar cred ca daca pui amaruie e si mai bun.Sau o lingurita de ness in compozitie.
Eu i-am trecut pe lista pentru Mos.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cuscra frumosi biscuiti, spune sint crocanti, molcuti, dulci... ca sa-i trec si eu pe lista lu'mos craciun
Sanatate micutei printese

Mihaela bafta la note mari

Monica asteptam impresii de la serbare . Si eu am fost astazi la gradinita, am impodobit bradutii dar am uitat aparatul de fotografiat acasa . Poza am doar cu bradutul, ca l-am asezat intr-un vas afara la intrare, iar in primavara o sa-l plantam in gradina

Doina ma inscriu si eu la cafea, bineinteles daca a mai ramas, nu conteaza daca e rece sau calda

Miki vino la mine, ca am atita treaba ca n-am timp nici sa respir , ca n-am gasit inca adresa plictiselii , mi-o trimiti si mie ? adresa, mey

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Gata , mi-a trecut plictiseala . M-am bagat in dulapuri

Miki

Mergi la inceput

miha, multam de reteta
Daneluta , a fost frumos la serbare, sti tu cum este dansuri, scenete, cantecele...de toate...cea mai tare faza a fost intr-o sceneta cand s-a nascut Iisus au adus un bb mic imbracat doar in pampers si merge in 4 labute pe-acolo...era asa haios iar toti ceilalti copilashi dansau in jurul lui
maine este ultima zi de scoala, am primit si rezultatele lui...fisele de evaluare si are FB pe linie...m-am bucurat fiindca eu la inceputul anului zau daca nu ma rugam la DD macar S sa ia fiind si in alta limba si nu puteam sa-l ajut...dar s-a descurcat baietelul meu...acum mi-e ca am gandit asa...
miki, gata si dulapurile?
vad ca de 2 zile n-a mai plouat si seara asa ca atunci cand se trezesc fugim in parc...
va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput