Craciunite sexy (187)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Monica, cand ma simt bine...cand nu...depinde de mai multe, odihna, stres, asa e cu imima...iar cu coloana, cand ma dor picioarele cand spatele...deh...batranetea.
Dnelutza, am facut dimineata cafeluta destula si o tin la cald.
Miky, pai asa concediu? cu cine esti in dulap?
Miha , ce face fata? acum e bine?

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doina pai odihneste-te si tu mai mult ca acu' a venit iarna...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANELUTZA si sanatate multa sotului!...Doamne ajuta sa fie bune rezultatele,tinem pumnii stransi!

Noi nu avem noutati...am facut bradul si am impodobit casa si Robert e tare incantat...a pus globuri si el,asa de scump a fost..primul an cand participa efectiv la impodobire si chiar ii face placere,era adorabil,am dat si eu si tasu' apa la soricei,nu ne venea sa credem ce baiat mare avem deja...vorba sotului"am imbatranit draga"...abia astept sa vina Craciunul..stiu ca va trece repede,dar iubesc sarbatorile de iarna!...asa ca savurez din plin fiecare zi cu bradutul si cu nebunia din magazine

la toata gasca,sanatate la bolnaviori si bolnavioare,sa auzim numai de bine!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

calduta si buna, sa ajunga pentru toate.
Eu beau apa, apa chioara, mi-au mai trecut nervii, supararea pe Mihai, asa ca de azi inainte voi gandi numai pozitiv.
Pentru ca eu in weekend n-am acces la , au "picii", va doresc tot binele din lume, sa va aduca Mosul multe cadouri si dulciuri, iar celor ce-si serbeaza maine ziua, multa sanatate si La multi ani!!

si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai

filmulete 1, 2 si 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

si poze
Mihaela ,Tatiana siMihai
filmulete 1, 2 si 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Monule,felicitari lui Alex pentru rezultatele excelente. Pupici la baietelul destept!

Cuscra,biscuitii is numa buni pentru dintii falsi. Asa ca ai mei. Serios,is foarte buni si fragezi,chiar si dupa 2 zile,in conditiile in care nu i-am tinut acoperiti sau in cutie.

Doina,mai odihneste-te mama si tu cate un pic.E adevarat ca daca nu faci se aduna si nu face nimeni,dar in ritmul asta cat ai s-o mai poti tine?

Miki,ce-ai gasit in dulapuri? Sa ai spor la cotrobait. Pardon,la aranjat.

Mihaela,week-end placut.

Mirela,deja ati impodobit casa? Pana la Craciun nu te plictisesti de brad?
Asa e ...trece timpul parca mult prea repede pe cat ne-am dori. Si numai privind la copilasii nostri cum cresc ne dam seama ca de fapt noi imbatranim.

Aseara Amira mea a adormit pe la 23.30... Asta in conditiile in care ea la 21.30 e deja in lumea viselor. Nu stiu ce are...de plans n-a mai plans...decat cand o puneam in patut... Ne-am jucat,ne-am plimbat,am vorbit...bineinteles ca nici Robert nu dormea ...iar pe la 23 am zis "gata,de-acu tre sa dormim". Si eu chiar am adormit,ea a stat si a flocait o papusa iar pe la 23.30 statea si motaia cu capul pe gratiile de la patut. P-aia am stat cu ochii beliti in TV pana pe la 2...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Helllooooo

Am terminat ordinea in dulapuri Tot ce-a fost neinteresant am aruncat
V-ati pregatit ghetutzele? Am scos vreo 6 perechi de papuci ( curati) afara. Oare ii gasesc plini?
M-am uitat aseara la un film cu Catherine Zeta-Jones ( ea e bucatareasa sefa in film) si mi-a facut pofta de Tiramisu . Mi-a zis neamtuŽ ``intreaba-le pe sexoase de reteta ``
Danutza, ai reteta de Tiramisu pt. mine? ( adica pt. una care stie doar clatite sa coaca )

Va ofer un cappuccino

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

miha, a fost luna plina? si fii'miu s-a culcat la 1 si m-a trezit din ora in ora sa suga
si noi vrem sa facem bradutul deseara

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Fetelor, m-as mai odihni dar eu pe langa treburile casei mai am si alte ocupatii sa putem sa ne descurcam pentru fiecare zi....daca, cad, cad....trebuie sa pot sa intretinem fata la facultate, caci.....

Si daca pe ale casei le las....chiar daca e masina automata, inafara de mine si fata cand vine acasa....nu pune nimeni in ea rufe...nici sa le scoata la uscat....nici sa le stranga....nu ca nu as da eu voie...ca nu se vrea...na ca am spus destule....Ce as fi vrut sa imi spele si mie soacra macar o batista...nu mai zic nimic...ca nu stiu cum citeste....cine nu trebuie
Acum merg sa fac papa de seara!!!!Mai tarziu mai revin.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

'buna seara

Mirela si noi am facut bradutul la gradinita impreuna, acasa o sa facem doar unul mic in camera Isabellei, asta impreuna cu ea, iar cind e la gradinita si sotul la serviciu, am sa ma sacrific eu sa-l fac pe cel mare

Doina sa-ti treaca, dar eu cred ca usurel si cu subinteles, ar trebui sa bati saua ca sa priceapa magarul, cum se zice in popor , poate asa pricepe si nora . Ca la cite treburi si probleme ai tu pe cap, ai nevoie de un ajutor, nu de o persoana in plus, care sa astepte pune-te masa, stringe-te masa .
Stiu ca-i greu sa o faci sa inteleaga, dar incearca sa procedezi cum ai face cu unul mic, spui ca nu te simti bine si ca sa te ajute, asta daca nu cumva are altceva de facut . O iei pe ocolite, pina ajungi unde vrei si mai odihneste-te si tu, ca doar nu esti de fier si rezisti la infinit.

Cuscra sa inteleg ca biscuitii cu pricina, pot fi confectionati si cu citeva zile inainte de a fi mincati ? Poate ii iese vreun dintisor Amirei de nu doarme, dar daca spui ca nu plinge, hmmm, nu stiu ce ar putea fi...

Mihaela am pus cafeluta la pastrare pentru miine, ca astazi am fost prea obosita sa o mai servesc. Multumesc pentru cafea si week-end placut

Miki mai am si eu citeva dulapuri de regulat, nu vii sa ma ajuti ?

Alina pupici flamingiosului nocturn

Monico ce mai trebaluiesti ?

Fetelor, ce-ati luat de mos Nicolae, eu i-am cumparat o pereche de pantaloni si niste bluze pentru Isabella si bineinteles o gramada de dulciuri, sotului o pereche de pantaloni pentru casa si pentru mine... ciu-ciu . Tot timpul ma las la urma si dupa aia uit sa ma innoiesc, cred ca sint cam anormala la capitolul asta .
Astazi am bintuit pe la oficiul pentru straini ca in sfirsit mi-a ajuns cazierul penal din tara, m-am pozat ieri si nu mai arat chiar asa de "dat in ormarire" , miine dimineata poate bintuim prin pravalii, ca la ora 13.30 ne ducem in piata ca vine mosul Nicolae cu magarusul . Sper sa fac si poze, ca anul trecut uitasem aparatul acasa .
Gata, dispar c-am trancanit pentru toata saptamina

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput