Craciunite sexy (187)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinabita

Ce faci Miky? decoratiuni? ce fain...si cand faci poze sa ne arati si noua?

Doina Bita

Inca n-am terminat. Mai am 4 ferestre. Am cautat peste tot vata si n-am gasit . In schimb mi-am terminat coronita de Advent si coronita pt. usa de la intrare de confectionat. Cred ca la sfarsitul saptamanii sunt gata cu decoratul

Revin

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Liana, inca nu am facut mai nimic...teoretic dupa ce ia Catalin imprumutul , adica joi, si vorbesc cu sponsorul, ne vor mai trebui 750 euro.Am vorbit azi si la Povestiri dar pana pe 10 ianuarie nu mai fac deplasari si dupa aia au foarte multe cazuri...deci
Miky o sa iasa frumos dupa ce termini

Doina Bita

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liana30

mihoo fusasi singura in caldare?

Nu draga...furam trei!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miho sti doar ca avusei pofte de-aia n-avusei timp da' nu mai zic ca a bate Liana
miki, ce fain ...spor la decorat si sa ne arati si noua
Daneluta, sanatate sotului n-am citit, fug in urma sa vad...sper ca sunteti bine...Doamne ajuta
doina, Doamne ajuta sa reusiti sa strangeti banuti
va pe toate si fug la somnic ca-i deja ora 23 si eu halaidui pe-aici...maine la 7 nici nu pot sa tin ochii deschisi

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

serviti!Va rog!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Helau!

Multumesc de cafea Doina! Macar virtual sa mai savurez si eu aroma...

Monule,baga poza...ca aseara mi-ai taiat macaroana.

Cuscra...ce faci?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... ce liniste

Noi sintem bine, va multumesc ca ma ascultati cind ma pling . Tito a venit acasa, rezultatele i le dau abia miercuri, Doamne ajuta sa fie bine. Vad ca i s-a inchis si taietura din dreptul rinichilor, e cam obosit si nu are voie sa ridice nici macar o sacosa pentru o saptamina, dar... speram sa vina zile bune si mai ales vesti bune.
Va pe toate

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!
Danelutza , sa dea DD sa fie analizele bune!!!Multa sanatate!!!!
Fetelor serviti!!!
Ce liniste e pe aici...unde sunteti????

Doina Bita

Mergi la inceput

Helau!

Vin si eu la o cafeluta. Domnisorica mea a plans asta-noapte vreo 2 ceasuri,nu stiu ce-a avut. Bineinteles ca nici Robert n-a dormit,asa ca dimineata nu s-a putut trezi,deci a ramas acasa.
Sper de la cafeluta asta sa nu faca Amira si mai urat la noapte,dar nu mai pot. Ma doare capul de mor.

Si daca tot m-am servit cu cafeluta,eu va servesc cu niste biscuiti. Is deliciosi si merg de minune la cafea.

Mergi la inceput